- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.421
yok canim 1 haftada olmazsin, 3 hafta ard arda bildirim yapmazsan diskalifiye oluyorsun diye biliyorum.Okulda teneffüste yazmıstım gitmemiş. Cok özur dilerim. Cidden farkında değilim gitmediğine mesajın. Diskalifiye mi oldum.
bizimle deyılsınOkulda teneffüste yazmıstım gitmemiş. Cok özur dilerim. Cidden farkında değilim gitmediğine mesajın. Diskalifiye mi oldum.
bak sen bu hafta sonu 99 u görecenGünaydın herkese bugün daha iyiyim ve sabah tartida 101.5 gördüm sevinsemmi bilemedim dün bütün yediklerimi midemi de usutmusum galiba hepsini cikardim
Gecmis olsun canim, benim annem de matematik ogretmeni; cok yogun bu aralar, biliyorum.
yok canim 1 haftada olmazsin, 3 hafta ard arda bildirim yapmazsan diskalifiye oluyorsun diye biliyorum.
bizimle deyılsın
Inşallah yaaaaaa ama yinede gozum 89 görmek çünkü yakın zaman önce 99 olmuştum 112 kiloykende 99 heyecan vericiydibak sen bu hafta sonu 99 u görecen
Saf protein benide çıldırtmıştı başağrısından midemin her an ağzımda olmasından 7 gün yaptım hergün başım ağrıdı aşırı derecede bence saf proteinden ağrıyordur azıcıkda olsa kepek ekmeği yada tam buğday ekmeği yeeee iyi gelirBasim hala gecmedi benim ya, ilac da aldim. Sabah guzel kahvaltimi da yaptim ac da degilim, anlamadim
Olursun tatlım sende bu azim varken olursun ben kızımı doğurdum 62 kiloydum inat ettim 50 kiloya düştüm hemde 1 ay bile olmadan uzun sürede almadım her sabah deliiii gibi koştum 1 saat sabahın köründe o kadar kararlıydımkiii yağmur çamur soğuk demeden koştumInşallah yaaaaaa ama yinede gozum 89 görmek çünkü yakın zaman önce 99 olmuştum 112 kiloykende 99 heyecan vericiydi
Geçmiş olsun canım.Çok sakin buralar ben öğle yemegimide yedim akşamı bekliyorum ve çok bogazim agriyor
Yaaa ev yapımıydı protein olsun diye yemiştim amaNeyse cezama razıyım yine de. Sabah sporumu yapmıştım artık akşam arkarımSen de bi 100 zıpla, akşam akşam porsiyonu çeyrek de olsa kebap yok :)
nilsub
Evet görevimiz bu
Betül'ün saydıgı mor olan tüm hayvanlar ben oluyorum
Siz gelmişsiniz ben kaçmışımYa dun aksam bir egitim vardi da, 5 saat de ayakta kalinca basim dondu, yuzum kirec gibi oldu vs vs. Sonra o gec saatte arabayi bile zor kullandim, normalde o kadar zorlamam kendimi asla ama imkanlar el vermedi; gunduz de az yiyince olanlar oldu. Erkek arkim da birakmadi illa ye kirec gibisin vs diye sonra ben de bisiler yedim ne yediysem de cikardim falan; ya benim mide hassastir biraz. Bu sabah sadece bas agrisi kaldi cok sukur.
Buradayiz :)
Evet canim, haklisin :) Neyse gececek umarim
Gözün aydın canım gerçekten çok stresli bir dönem sınav öncesi. Emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah.Kızlar gübaydın.
Telefonun kilitlendi dün. Açamadık. Bu gün servise götürdüm hrmen oldu. Ams tüm resimlerim gitti. Artık aktif şekilde aranızdayım. Tüm özel derslerim bitti. İnsallah yarın sınava girecek tüm 8. Sınıf öğrencilerine başarılar. İnşallah iyi geçer.
Yaa haddime düşmez ama biraz yesen canım. Üstünde bir halsizlik var toparlayamıyırsun. Aşırıya kaçmadan toparlayana kadar diyorum . Sonra tam gaz devam edersin. Kilolu değilsin fıstık gibisin ve fazlalığın da yok, fiziğin süper. (Tabi bunlar bizim bakış açımız önemli olan seninki) sağlığın için diyorum canımBasim hala gecmedi benim ya, ilac da aldim. Sabah guzel kahvaltimi da yaptim ac da degilim, anlamadim
Misafirin yardımcı olmuyor mu canım ? Misafire versen bebişi sen işini halletsen? Çocukla hepsini bir anda yapmak çok zorHem bebek hem yatili misafir ne zor oluyomus yaa. Yorgunluktan bitmiş vaziyetteyim
Misafirin yardımcı olmuyor mu canım ? Misafire versen bebişi sen işini halletsen? Çocukla hepsini bir anda yapmak çok zor
anladım canım biz bildirimde bulunmadı diye yazdık günlerdir de gelip gitmedin bi açıklama yapmayınca bende merak ettim, yok diskalifiye olmadın tabi ki, ama böyle yoğunn dönemlerde bana önceden haber verirsen iyi olur:)Okulda teneffüste yazmıstım gitmemiş. Cok özur dilerim. Cidden farkında değilim gitmediğine mesajın. Diskalifiye mi oldum.
görüşemedik özlersin tabi :)Selam kızlar nasılsınızz??
Özledim sizi
Çok istiyorum gerçekten önce görünmek derdinde değilim suan toplumda görünmez normal bir kadın olayim yeter bir elbise giydigimde nerem çıktı diye dusunmeyip rengi modeli yakistimi diye düşünmek istiyorum ve bu grup motive sabitleyici bence yani hiç düşmüyor azmimOlursun tatlım sende bu azim varken olursun ben kızımı doğurdum 62 kiloydum inat ettim 50 kiloya düştüm hemde 1 ay bile olmadan uzun sürede almadım her sabah deliiii gibi koştum 1 saat sabahın köründe o kadar kararlıydımkiii yağmur çamur soğuk demeden koştumyeterki iste emin ol hedefine ulaşırsın sakın vaz geçmee
Aynen bende hiç yardım isteyemem kimseden benimde oğlum 8 aylıkken kayinvalidem ameliyat oldu ve bizde kaldı hem bebek hem ev hem misafir çok yorulmuştu m bendeYardım isteme gibi bir huyum yok ki canım. Evde herseyi kendi başıma halletmeye alismisim. Beni en çok zorlayan konu emzirmek. Kizim sık emmek istiyor her defasında odaya cekiliyorum, cok sıkılıyorum öyle olunca da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?