- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.441
24/25 nisan toplam cezalar
kollontai 600 jj(90 dk yürüyüş yapıcam, zıplama yapınca ameliyat yerleri ağrıyor hala)
@d_mndc 200
nilsub 100
@ebrusonmez 300
@ulasimiz 600
T tatlitambak 400
btlbetul 200
nilsub canım betülün iki gün önceki cezası hala yapmadı, yeni ceza değil :) ip atlayamayanlar her 100 atlama 15 dk yürüyüş :)
Olursun tatlım sende bu azim varken olursun ben kızımı doğurdum 62 kiloydum inat ettim 50 kiloya düştüm hemde 1 ay bile olmadan uzun sürede almadım her sabah deliiii gibi koştum 1 saat sabahın köründe o kadar kararlıydımkiii yağmur çamur soğuk demeden koştumyeterki iste emin ol hedefine ulaşırsın sakın vaz geçmee
Geçmiş olsun canım.
Yaaa ev yapımıydı protein olsun diye yemiştim amaNeyse cezama razıyım yine de. Sabah sporumu yapmıştım artık akşam arkarım
Siz gelmişsiniz ben kaçmışım
Gözün aydın canım gerçekten çok stresli bir dönem sınav öncesi. Emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah.
Yaa haddime düşmez ama biraz yesen canım. Üstünde bir halsizlik var toparlayamıyırsun. Aşırıya kaçmadan toparlayana kadar diyorum . Sonra tam gaz devam edersin. Kilolu değilsin fıstık gibisin ve fazlalığın da yok, fiziğin süper. (Tabi bunlar bizim bakış açımız önemli olan seninki) sağlığın için diyorum canım
Aynen bende hiç yardım isteyemem kimseden benimde oğlum 8 aylıkken kayinvalidem ameliyat oldu ve bizde kaldı hem bebek hem ev hem misafir çok yorulmuştu m bende
iki gün oldu senin cezanı yazalı yaptın mı?oohhhhhhh yapıştır.....
bence yapmamaıştır miskin miskin yatıyorduriki gün oldu senin cezanı yazalı yaptın mı?
nasil zayifladin ki sen oyle, ne yedin ne ictin?
hep haslama pure haline getirip yemistim bazen aglaya aglaya yedigim gunlerde olmustu ama kararliydim asla kacamak yapmamistim en azda 3 litre su icerdim 3 fincan yesil cay iyyyyy adini bile duyunca ürperiyorum nefret etmiştim bazi gunlerde sivi tuketmistim herseyi blendirdan gecirip kalorisini hesaplayip iciyordum
Kizlar bu sabah pedometerli saatimin pilini degistirdim rahmetli cok isime yaramisti vakti zamaninda hadi kalk yerinden dedim aldim takdim 10009 adim attim
Geçmiş olsun canım.
Yaaa ev yapımıydı protein olsun diye yemiştim amaNeyse cezama razıyım yine de. Sabah sporumu yapmıştım artık akşam arkarım
Siz gelmişsiniz ben kaçmışım
Gözün aydın canım gerçekten çok stresli bir dönem sınav öncesi. Emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah.
Yaa haddime düşmez ama biraz yesen canım. Üstünde bir halsizlik var toparlayamıyırsun. Aşırıya kaçmadan toparlayana kadar diyorum . Sonra tam gaz devam edersin. Kilolu değilsin fıstık gibisin ve fazlalığın da yok, fiziğin süper. (Tabi bunlar bizim bakış açımız önemli olan seninki) sağlığın için diyorum canım
anladım canım biz bildirimde bulunmadı diye yazdık günlerdir de gelip gitmedin bi açıklama yapmayınca bende merak ettim, yok diskalifiye olmadın tabi ki, ama böyle yoğunn dönemlerde bana önceden haber verirsen iyi olur:)
görüşemedik özlersin tabi :)
24/25 nisan toplam cezalar
kollontai 600 jj(90 dk yürüyüş yapıcam, zıplama yapınca ameliyat yerleri ağrıyor hala)
@d_mndc 200
nilsub 100
@ebrusonmez 300
@ulasimiz 600
T tatlitambak 400
btlbetul 200
nilsub canım betülün iki gün önceki cezası hala yapmadı, yeni ceza değil :) ip atlayamayanlar her 100 atlama 15 dk yürüyüş :)
iki gün oldu senin cezanı yazalı yaptın mı?
kızlar slm yeni geldim eve çok yorgunum nabersiniz geçmiş çok birikmemiş okudum tamam cezaları yazdım tatlım:) yapanlar etiketlesin beni siliyim:)
kızlar bu cezalardan hariç24/25 nisan toplam cezalar
@d_mndc 200
nilsub 100
@ebrusonmez 300
@ulasimiz 600
T tatlitambak 400
btlbetul 200
niye iş yerindekiler seni normal mı zannediyorlarkiofiste mi zıplıyim zaten normal olmadığımı düşünüyolar....
niye iş yerindekiler seni normal mı zannediyorlarki
Azıcık delo olacan kız yoksa iş ortamları kuzu kurt hibi kim kimi yoyebilirse. O yüzden deli olursan kimse sana birşey diyemiyor.düşünmüyolar ama daha deli olduğumu da anlamadılar... aaaanormal diyolar...
hep yatışbence yapmamaıştır miskin miskin yatıyordur
tamam canım ama bu hafta yuzden ikiye bolunecek biraz fazla eksi gel lutfen :) bugunden itibaren ceza listesindesinİnşallah canım. Özellikle çocuklarımız emeğinin karşılığını alırlar.
Tamam canım bundan sonra menü de her anlamda buradayım.
Ben de ceza lustesinde olmak istiyorum.
2 gun olduuuuu!!!! evde zıplayaydınofiste mi zıplıyim zaten normal olmadığımı düşünüyolar....
sen yapmayanları bana ispikle iki katı ceza yazayım ya da ceza listesinden cıkarayımkızlar bu cezalardan hariç
T tatlitambak 23 nisan cezandan 200 dü 100 yaptın 100 kalmıştı yaptınmı?
Ay Isigim 300 cezan vardı 24 nisandan yaptın mı yapınca beni etiketleyip yaz tatlım
@denhizx 100 cezan vardı zaten 24 nisandan yapınca yaz canım sende
Ne yapcan leslimi trambolin zıplamıyon mu daha sen?akşam yapçez
anca yuruyo bi jillian yapayım demek yokNe yapcan leslimi trambolin zıplamıyon mu daha sen?
hep yatışonu ispikliyonda sen yapıyon mu bakim spor???
tamam canım ama bu hafta yuzden ikiye bolunecek biraz fazla eksi gel lutfen :) bugunden itibaren ceza listesindesin
2 gun olduuuuu!!!! evde zıplayaydın
sen yapmayanları bana ispikle iki katı ceza yazayım ya da ceza listesinden cıkarayım
Benim belim sakat olmada çok efor harcatıyor jillian yapardım:)anca yuruyo bi jillian yapayım demek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?