- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.501
Taktik veriyorum sana:
Giyiyorsun pantolonu, yataga yatiyorsun; karin iyice gocuyor ya icine tam o sirada fermuari cekip, dugmeyi ilikliyorsun.
Haa ama olur da gun icinde dugmen patlarsa orasina karismam
Ya iyi de yukari da mi cikmiyor pantolon, ben anlamadimkarnım o kadar içe çekilmiyo işte... hadi arnı çektik bacakları nasıl içime çekecem :)))
Ya iyi de yukari da mi cikmiyor pantolon, ben anlamadim
bugün ki menüm
toplam 680 kalori
sabah 13,00
1 kase corba
öğlen 15,00
1 kase corba
aksam 18,30
1 magnum classic
su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş
cezamı yarın yapıcam
Hahha harbi öyle olmuş dimisen çorbaları boşa içmişin o ne laaa öyleee mağğğnuuum abboooo............ hoca verir talkımı kendi yutar salkımı....
yaşasııınnnnn ceza almışım zorunlu zıplamayı özlemişim beeeeeee24/25 nisan toplam cezalar
kollontai 600 jj(90 dk yürüyüş yapıcam, zıplama yapınca ameliyat yerleri ağrıyor hala)
d_mndc 200
nilsub 100
@ebrusonmez 300
@ulasimiz 600
@tatlitambak 400
btlbetul 200
nilsub canım betülün iki gün önceki cezası hala yapmadı, yeni ceza değil :) ip atlayamayanlar her 100 atlama 15 dk yürüyüş :)
Tabi benim cezalar sana hafif kalmıştır şekeryaşasııınnnnn ceza almışım zorunlu zıplamayı özlemişim beeeeeee
hemen yapıyorum şekerrr .. birazdanda menümü yazarım
Leslie'den bi anda Jillian'a gecmek zor şekerim. Aklında kalmasın ama bi dene istersen :)kollontai morordek nilsub
Bugün ki menüm
Sabah: yarim haşlanmış yumurta, 1 kk peynir 2 ad yeşil zeytin şekersiz çay
Ara 1 soda
Öğlen: 2 yk bulgur pilavı 1 orta boy tavuk budu, 3 yk yoğurt
Ara: 1 cay bardağı sodali ayran
Akşam: tavuklu salata, 2 bardak ayran.
Su: 2 lt
Spor: misafirim vardı yapamadim ama yarın rahatim artık. Ufak ufak jillian da mi denesem diyorum Leslie yaptıktan sonra, zorlar mi beni sizce?
kızar ben yatıyorum başım çok ağrıyo öpüyorum herkesi
Leslie'den bi anda Jillian'a gecmek zor şekerim. Aklında kalmasın ama bi dene istersen :)
kızım ben senin gibimiyim başımda adam 2 çocuk yetiyo baş ağrıtmaya:)ne çürük takım bu yaaaa geçmiş olsun... bak organik ama bu da çürük çıktı :) ....
Dene bakalım sonra da yaz yorumlarını merak ettim :))Leslie ile isinip jillian yapayım belki zorlanmam dedim ama. Bi deneyeyim bakalım yarın. İnşallah sonrasında kizimi kucagima alabilecek dermanim olur :)))
Dene bakalım sonra da yaz yorumlarını merak ettim :))
Dene bakalım sonra da yaz yorumlarını merak ettim :))
Parmaklarimi kimildatabilirsem yazarim :)))
yorum bile yazacak dermanı olmayacak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?