- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.521
yorum bile yazacak dermanı olmayacak :)))
İşte artık ertesi güne falanParmaklarimi kimildatabilirsem yazarim :)))
İşte artık ertesi güne falan
Geçmiş olun canımSlm kızlarrrr bugünde akşamladım çokkk canım sıkkın yahuuuu kızım hasta oldu bugün okula gitmedi tabiki bende işe. Evde boğuldum çok sıkıldım gelelim yediklerime
Sabah
Yulaf kepeği yumurta diyet süt karışımı krep
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
Öğle
1 tost domatesli
Akşam
Tavuk çöp şiş 200 gr
Salata
3 litre su
30 dk yürüyüş
Her şeyi tek başına yapmak zor. Ben kim gelirse veriyorum bebişi kucağına diğer şeyleri yapıyorum ya da ben bakıyorum bebişe onlar yapıyorlar. Biraz rahat olmak lazım canım. Aslında ben de senin giviydim ama akıllandım ikinci bebekteYardım isteme gibi bir huyum yok ki canım. Evde herseyi kendi başıma halletmeye alismisim. Beni en çok zorlayan konu emzirmek. Kizim sık emmek istiyor her defasında odaya cekiliyorum, cok sıkılıyorum öyle olunca da.
Ceza kistesinden mi çıktım benAma benim de cezam vardı 100 tane ve canım çıka çıka yaptım akşamkızlar bu cezalardan hariç
@tatlitambak 23 nisan cezandan 200 dü 100 yaptın 100 kalmıştı yaptınmı?
@Ay Isigim 300 cezan vardı 24 nisandan yaptın mı yapınca beni etiketleyip yaz tatlım
@denhizx 100 cezan vardı zaten 24 nisandan yapınca yaz canım sende
Aynen ya.. 30 gün boyunca her gun yapan varsa bence zaten incecik olmayı hak ediyordur, kazara kilo almıstır ohayır bi de diyolar 30 gün yapçan bu jillianı kim yapar ki kafayı yemişler yani ... hayır yani yapılabilen bir şey istesinler canımı yesinler...
Teşekkür ederim : )) )aferin çekirge çok iyi gidiyorsun :)
Canım listede henüz olmayanların cezasını ben kesiyorum. Senin mesajını alıntılayıp yazmısımdır yazdıysam.Ceza kistesinden mi çıktım benAma benim de cezam vardı 100 tane ve canım çıka çıka yaptım akşam
Tek kelimeyle supersinB blanche_ea tatlım geçmiş olsun nasılsın şimdi?
morordek senin içinde 100 fazla zıpladım senin cezaların hafife alınırmı hiç aşkolsun
nilsub tatlım 200 zıplama cezam bitti 100 de ordekim için zıpladım ama dünyam hala aşağı yukarı gidiyo ben durdum ama başım durmuyo hala zıplıyomuşum gibi
tabi bugün yaptığım sporla da alakası olabilir jillian yaptımda ayıptır söylemesi akşam üstü
B blanche_ea tatlım geçmiş olsun nasılsın şimdi?
morordek senin içinde 100 fazla zıpladım senin cezaların hafife alınırmı hiç aşkolsun
nilsub tatlım 200 zıplama cezam bitti 100 de ordekim için zıpladım ama dünyam hala aşağı yukarı gidiyo ben durdum ama başım durmuyo hala zıplıyomuşum gibi
tabi bugün yaptığım sporla da alakası olabilir jillian yaptımda ayıptır söylemesi akşam üstü
Aslında menün cok kötü sayılmaz ama patates ve bezelye sebzeler icerisinde en masum olmayanları, karbonhidratı yuksek. O yuzden 100 zıpla canımMerhaba hanımlar;
Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
Domates
1 kk peynir
Ara: 6 adet çiğ badem
1 dilim ananas
Akşam;
Patatesli bezelyeli yemek etsiz
Yağsız yoğurt
Su : 2 lt
Spor: 1 saat yürüyüş
B blanche_ea tatlım geçmiş olsun nasılsın şimdi?
popom yerden 4 cm yükselince yapmış sayıyom ben şınavıvaayyy vaayyyyy vaayyyyyyy jillian yapmışız hava basıyoz.... baak baaak baakkk.... nasıl yaptın.... şınavı diyom şınavııı nasıl yaptın bakem?
Ben sana kafadan ceza kesicem bundan sonra, ilgileneyim senle azıcık
jillian icin hangi malzemeler gerek, ben haftaya birebir aletli pilates derslerime donecegim de hocayla, yine de jillian da yapiyim evde.bugünkü menüm
kollontai , morordek , B blanche_ea
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 domates
1 biber
1 avuç maydanoz
ara 1 kuru kayısı
öğlen
1 dl kepek ekmeği çapraz kesip sabah lorla tost yapmıştım hastanede onu yedim sabahki ekmeğimi öğlen yedim yani..
1 bardak ayran
ara sade Türk kahvesi
akşam
1 kase çorba
3 yk taze fasulye
su 3 lt
spor jillian + 30 bacak hareketi 30 bel hareketi 30 kol hareketi+ 100 zıpzıp :))
cezamıda 200 yaptım
evet ilgisiz kaldim biraz, bak ilgi gosterilmeyen cocuklar gibi yaramazalik yapiyorum; bol bol kacamaklar vs vsBen sana kafadan ceza kesicem bundan sonra, ilgileneyim senle azıcık
Aynen ya.. 30 gün boyunca her gun yapan varsa bence zaten incecik olmayı hak ediyordur, kazara kilo almıstır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?