Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu kac ki yahu? Ben normal 3 mile yapiyorum

Bu ne ya icin disin salatalik olmus :)

peki sen bilirsin ama 6 ay takımlarda yarışamazsın bilgin olsun. bu hafta listeden çıkarıyorum seni

suyu da yazsana ?

Evet tabiki
Senin iş mezuun ne oldu??
olmadı canım ya evde takılıyorum şimdilik :)

kollontai morordek nilsub

Ya dun menu paylasmadim, bugunkunde de begenmeyeceginiz seyler var bana da ceza yazin ya benim basim kel mi?
Ben bu ara biraz yogun calisiyorum ama yaparim cezalarimi Jillian-leslie seklinde de verebilirsiniz, acimayin verin!!

Sabah:
1 dilim kizarmis tb ekmek,
35 g beyaz peynir,
1 haslanmis yumurta,
2-3 zeytin,
1 catal seker katkisiz dogal frambuazli recel

Ogle:
1 dilim kepek ekmegi
120-130 g firinda somon,
2 yk patates salatasi,
Roka

Ara:
Nestle bitter gofret

Aksam:
Bulgurlu-yogurtlu-rokali-kekikli salata(ev yapimi bulgur da 2 yk'dir max)

Spor:
3 mil leslie
Su: 3 litre

peki sen bilirsin ama 6 ay takımlarda yarışamazsın bilgin olsun. bu hafta listeden çıkarıyorum seni

suyu da yazsana ?

olmadı canım ya evde takılıyorum şimdilik :)

ayyy sorryy unutmuşum 2 lt su
2 bardak yeşil çay
şimdide 1 kavanoz limonlu sıcak su içiyom içinde maydanozda var....

hiiiiiiii gofffret yemiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşş...... neyse sen zayıftın pis sıskaaa pehhh :)

hiiiiiiii gofffret yemiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşş...... neyse sen zayıftın pis sıskaaa pehhh :)
evet yedim bana ceza yazmiyorlar, ben de pislik yapiyorum kollontai morordek nilsub

saka bir yana bas agrim gecsin, nesem yerine gelsin diyeydi biraz, tum gun toplanti toplanti agzimin tadi kalmadi isten.

Madem öyle dün menü yazmadıgın icin 300, bugun de gofretten dolayı 200 daha. Zıpla bakalım çekirge :)
nilsub

evet yedim bana ceza yazmiyorlar, ben de pislik yapiyorum kollontai morordek nilsub

saka bir yana bas agrim gecsin, nesem yerine gelsin diyeydi biraz, tum gun toplanti toplanti agzimin tadi kalmadi isten.

mutlu musun haaaa mutlu musun biz yiyemezken sen löööp löp yut pehhh.... kahve iç başın ağrımasın....

ne incelmesi kız azcık yontulmuş kütüğüm hala o pantalonlar var ya o pantolonlar kapanmiyy.....
Taktik veriyorum sana:
Giyiyorsun pantolonu, yataga yatiyorsun; karin iyice gocuyor ya icine tam o sirada fermuari cekip, dugmeyi ilikliyorsun.
Haa ama olur da gun icinde dugmen patlarsa orasina karismam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…