Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek tatlım level 1i 1 ay 2yi 1 ay yaptım 3u yapıyorum simdi olculerimi yazdım bi ara yine yazarım istersen cok farkediyo ve vucut alısıyo beni simdi 3 bile kesmiyo
bende öyle yapıyım bakalım teşekkürler tatlım yoksa bende öylee 30 gün yapmaya çalışırdım ..

senin kalori mantığın yanlış hojaaam.... erman toroğluna bağlatma beni :))) nerden baksan ofsayt bi menü.... bu spor bunu kurtarırr mıııı ehhhh fifti fittiii....
yaw arkadas iki gun once sabah 63.8 dim bugun aksam o begenmedigin menuyle 62.8 dim yani sabah 61 li bisey cıkcam demekki ben bu isi biliyom

Ay yok ben başka bişeyle karıştırdım bende onu denemiştimde o daha beter .benim kafa gitti yine

Vur deyip öldürünler derneğine hoşgeldiniz töbe bismillah akıl kayar yaramazlık yapamaz insan nasış ceza o öyle sevgili ördek
Öyle bundan sonra, alışma döneminiz de bitti zaten. Elimi korkak alıştırmıyorum artık
iyi olum yarın 3 tane magnum yiyim kalanını da sadece salatalık yiyim oldu mu okey mi....
Sesli güldüm ya Betüş
morordek tatlım level 1i 1 ay 2yi 1 ay yaptım 3u yapıyorum simdi olculerimi yazdım bi ara yine yazarım istersen cok farkediyo ve vucut alısıyo beni simdi 3 bile kesmiyo
Evet görmüstüm o mesajı, bence de baya işe yarıyor Jillian. Gönül ister her gün yapmak da yemiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…