- 3 Şubat 2014
- 220
- 424
- 33
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.621
Cezalari günlük spora ek olarak yaptigimiz icin bugunku sporun eksik kalmis.15 dk da bugün yap :)Mönümü yazayım hemenkollontai morordek B blanche_ea nilsub
Sabah:
1 bardak greyfurt suyu
1 kk beyaz peynir
1 tb ekmeği
Öğle:
Büyük bir bardak ayran
2 adet köfte
Akşam:
Çoban salata bir kase
Somon balığı ( bir orta dilim)
Ara: 1 elma
Su: 3 lt
Spor: 15 dk cezam için yaptım 15 dk normal bugün için . Daha fazla yapamadım
İyi uykular
Cuma bildirim yapmayacak misin?
ebrucum morordek de sormus, cuma bildirimi ne olacak yapman lazım?
Ceza listesinde olsan ögle hem corba hem de ekmek yedigin icin ceza yazardım. Çorba zaten 1 dilim ekmege esit, sen toplamda 2 dilim ekmek yemissin.günaydın takımcıyııım dün ki bildirimimi yapayım..
sabah 2 dilim tb ekmeği arası krem peynir sürdüm çayla
öğlen keten tohumlu yoğurt tavuk sote çorba bir dilim ekmek
akşam zeytinyağlı semizotu,tavuk sote,yoğurt
su :2 litre (çok azalttım ya)
spor : dün mesai yoğun dışarıda yağmurluydu öğlen arası çıkamadım ama yine de bi 2072 adımım var.
aslında ekmeğide yemeyecektim ,ama mikrodalgada çok sıra bekledim yemeği yemeyecektim o ekmeği ketentohumlu yoğurda banıp yedim birdeCeza listesinde olsan ögle hem corba hem de ekmek yedigin icin ceza yazardım. Çorba zaten 1 dilim ekmege esit, sen toplamda 2 dilim ekmek yemissin.
Ben icine meyve ekliyorum, muzu rendeliyorum ornegin. Ya da tarcın ekle biraz o da tat verirya yulaf kepegini sabah sute katip yemek istedim, ay o ne kotu bir tat ya icim kalkti
hindi fume-peynir yedim gecsin diye gecmedi hala agzimin tadi
Ya simdi saf protein yapacagim ya guya bakalim, meyve falan kasmadimBen icine meyve ekliyorum, muzu rendeliyorum ornegin. Ya da tarcın ekle biraz o da tat verir
tatlım 24 nisan 200 cezan vardı tamam yaptıysan siliyorum :)Geçmiş olun canım
Her şeyi tek başına yapmak zor. Ben kim gelirse veriyorum bebişi kucağına diğer şeyleri yapıyorum ya da ben bakıyorum bebişe onlar yapıyorlar. Biraz rahat olmak lazım canım. Aslında ben de senin giviydim ama akıllandım ikinci bebekte
Ceza kistesinden mi çıktım benAma benim de cezam vardı 100 tane ve canım çıka çıka yaptım akşam
ya yulaf kepegini sabah sute katip yemek istedim, ay o ne kotu bir tat ya icim kalkti
hindi fume-peynir yedim gecsin diye gecmedi hala agzimin tadi
tamam canım sildim:)B blanche_ea tatlım geçmiş olsun nasılsın şimdi?
morordek senin içinde 100 fazla zıpladım senin cezaların hafife alınırmı hiç aşkolsun
nilsub tatlım 200 zıplama cezam bitti 100 de ordekim için zıpladım ama dünyam hala aşağı yukarı gidiyo ben durdum ama başım durmuyo hala zıplıyomuşum gibi
tabi bugün yaptığım sporla da alakası olabilir jillian yaptımda ayıptır söylemesi akşam üstü
tatlım ben yapanları siliyorum ceza aldıkları günleri tarihi ile yazıyorum sorun yok siz sadece yazın :)Canım listede henüz olmayanların cezasını ben kesiyorum. Senin mesajını alıntılayıp yazmısımdır yazdıysam.nilsub 'a sorabiliriz, ben bu ara yogun oldugumdan kaydedemedim kestigim cezaları.
manyak mısın kızım sen sabah sabah çatladım gülmekten
manyak mısın kızım sen sabah sabah çatladım gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?