Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mönümü yazayım hemen kollontai morordek B blanche_ea nilsub

Sabah:
1 bardak greyfurt suyu
1 kk beyaz peynir
1 tb ekmeği

Öğle:
Büyük bir bardak ayran
2 adet köfte

Akşam:
Çoban salata bir kase
Somon balığı ( bir orta dilim)

Ara: 1 elma

Su: 3 lt
Spor: 15 dk cezam için yaptım 15 dk normal bugün için . Daha fazla yapamadım
İyi uykular

Cezalari günlük spora ek olarak yaptigimiz icin bugunku sporun eksik kalmis.15 dk da bugün yap :)
nilsub

kollontai morordek
Kızlar biz şehir dışına çıkıyoruz.3 gün giremeyebilirim.
Cuma bildirim yapmayacak misin?

günaydın takımcıyııım dün ki bildirimimi yapayım..
sabah 2 dilim tb ekmeği arası krem peynir sürdüm çayla
öğlen keten tohumlu yoğurt tavuk sote çorba bir dilim ekmek
akşam zeytinyağlı semizotu,tavuk sote,yoğurt
su :2 litre (çok azalttım ya)
spor : dün mesai yoğun dışarıda yağmurluydu öğlen arası çıkamadım ama yine de bi 2072 adımım var.

Ceza listesinde olsan ögle hem corba hem de ekmek yedigin icin ceza yazardım. Çorba zaten 1 dilim ekmege esit, sen toplamda 2 dilim ekmek yemissin.

Ceza listesinde olsan ögle hem corba hem de ekmek yedigin icin ceza yazardım. Çorba zaten 1 dilim ekmege esit, sen toplamda 2 dilim ekmek yemissin.
aslında ekmeğide yemeyecektim ,ama mikrodalgada çok sıra bekledim yemeği yemeyecektim o ekmeği ketentohumlu yoğurda banıp yedim birde

tatlım 24 nisan 200 cezan vardı tamam yaptıysan siliyorum :)

ya yulaf kepegini sabah sute katip yemek istedim, ay o ne kotu bir tat ya icim kalkti

hindi fume-peynir yedim gecsin diye gecmedi hala agzimin tadi

sensin kötü bi keree ..... yulaf kepeği dediği unumsu şeydir süte katılıp yenir mi.... onu süt ve yumurtayla çırpıp krep yapabilirsin.... arasınada peyniri sar ye bak mmmhhh.....

tamam canım sildim:)

Canım listede henüz olmayanların cezasını ben kesiyorum. Senin mesajını alıntılayıp yazmısımdır yazdıysam. nilsub 'a sorabiliriz, ben bu ara yogun oldugumdan kaydedemedim kestigim cezaları.
tatlım ben yapanları siliyorum ceza aldıkları günleri tarihi ile yazıyorum sorun yok siz sadece yazın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…