- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.661
Yaa neden ki, ben light aldim; bildigin balik iste. Kalbim marka aldim, katkisiz diyor %100; yok ya sabah tuvalete cikarken de zorlandim cunku hic benlik degil, fazla sporumu yaparim olur biter.çabuk pes ettin... ton balığı bende kilo yapıyo
aman yok be geçti gitti bile bizden kıymetli kimse yok:)Sıkma canını organigim, her şey gelip geçici
yok kız enişten ne diyebilir bana evden atarım adamıgelirim bak..... bu kadar yürekten çağırma beni :))) nooldu kız enişte mi yamuk yaptı sıkayım topuğuna....
yok hayatım ya geçti bile kim yiyiyor magnumu şimdi serbest mikaptan olacak sahıs dun 62.8 di bugun 62.0 öpüyorum seni
sıkma canını snlat derdini derman bulalım :)
hem sabah ekmek hem oglen tost fazla olmus cezanı aksama yazarım bide menuleri gununde paylasırsan sevinirim canım :)Dünkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates
Sslatalık
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 14.30
1 karışık tost
1 bardak ayran
Akşam 19.00
1 tabak tazr fasulye
Bol salata
2 litre su
30 dk yürüyüş
ya iyiki bigun yedik haa!!! aaaaa herkes yaptı bi de ben kacamak yaptım noldu yaniii!!takmışın kaloriye içerikte önemli insülin cart curt diyoz... bütün bilime karşısın yahu....canan karatayı salarım bak üzerine....
ya yok kimse yemiyo sana yasak zatenyok hayatım ya geçti bile kim yiyiyor magnumu şimdi serbest mi
Merhabalar sevgili bayanlar. Ben yeni katıldım, yana yakıla nasıl zayıflasam diye her şeyi didik didik kurcalarken MUSKA77 nin zayıflama yani başarı öyküsünü okudum, çokk hoşuma gitti, çokk duygulandam, çünki şuan çok benzeri şeyler yaşıyorum, böyle yazıları okuyunca hep gaza geliyorum ama hemen geçiyor, iş güç evde 2 yaşında aktif bir çocuk v.s..
Açıkcası ne yaparsam yapayım bir türlü zayıflayamıyorum, eşimin arada laf sokuşturmaları, her gün aynı şeyleri giymeksosyal yaşantım bile sıfıra indi bu kilolar yüzünden..
şimdi ümidim sizlersiniz, eğer kabul ederseniz bende size katılarak ve takibinize girerek başlamak ve inşallah başardım işte diyerek buraya yazmak istiyorum..
2 yaşında bir çocukla daha rahat zayiflarsin bence. Yediklerine azcik dikkat et çocuğun arkasından koştururaan biraz da dal gibi olursun valla :)
Benim de bebeğim var hareketlwnsin artık diye sabırsızlıkla bekliyorum bu yüzden :)
Hoş geldin eğer takımımıza katılmak istiyorsan 1.sayfadaki kuralları okuyup kabul ediyorum demen gerek ondan sonra takımımıza katılabilirsin:)Merhabalar sevgili bayanlar. Ben yeni katıldım, yana yakıla nasıl zayıflasam diye her şeyi didik didik kurcalarken MUSKA77 nin zayıflama yani başarı öyküsünü okudum, çokk hoşuma gitti, çokk duygulandam, çünki şuan çok benzeri şeyler yaşıyorum, böyle yazıları okuyunca hep gaza geliyorum ama hemen geçiyor, iş güç evde 2 yaşında aktif bir çocuk v.s..
Açıkcası ne yaparsam yapayım bir türlü zayıflayamıyorum, eşimin arada laf sokuşturmaları, her gün aynı şeyleri giymeksosyal yaşantım bile sıfıra indi bu kilolar yüzünden..
şimdi ümidim sizlersiniz, eğer kabul ederseniz bende size katılarak ve takibinize girerek başlamak ve inşallah başardım işte diyerek buraya yazmak istiyorum..
sensin kötü bi keree ..... yulaf kepeği dediği unumsu şeydir süte katılıp yenir mi.... onu süt ve yumurtayla çırpıp krep yapabilirsin.... arasınada peyniri sar ye bak mmmhhh.....
Merhabalar sevgili bayanlar. Ben yeni katıldım, yana yakıla nasıl zayıflasam diye her şeyi didik didik kurcalarken MUSKA77 nin zayıflama yani başarı öyküsünü okudum, çokk hoşuma gitti, çokk duygulandam, çünki şuan çok benzeri şeyler yaşıyorum, böyle yazıları okuyunca hep gaza geliyorum ama hemen geçiyor, iş güç evde 2 yaşında aktif bir çocuk v.s..
Hoş geldin eğer takımımıza katılmak istiyorsan 1.sayfadaki kuralları okuyup kabul ediyorum demen gerek ondan sonra takımımıza katılabilirsin:)
Bence senin canın sıkılıyor saf protein niye uğraşıyosun anlamış değilim:)Aman daha da yemem cok gerekli degilmis yani :) Kalsin saf protein ben almayayim ekstrem bir durum olmadigi surece.
Bir de boyunu-kilonu-hedefini-yasini vs de yazarsan, seni daha iyi tanimis oluruz :)
Bence senin canın sıkılıyor saf protein niye uğraşıyosun anlamış değilim:)
yok kız enişten ne diyebilir bana evden atarım adamı
hem sabah ekmek hem oglen tost fazla olmus cezanı aksama yazarım bide menuleri gununde paylasırsan sevinirim canım :)
ya iyiki bigun yedik haa!!! aaaaa herkes yaptı bi de ben kacamak yaptım noldu yaniii!!
ya yok kimse yemiyo sana yasak zaten
Bugun ben IF tadinda yapayim en iyisi, gune saf protein yapacagim diye baslayinca sapitiyorum sanirim, eski yeme duzenime geri doneyim saglikli 1000-1200 kalori civari dengeli, araogunlu falan :)
Aman daha da yemem cok gerekli degilmis yani :) Kalsin saf protein ben almayayim ekstrem bir durum olmadigi surece.
Bir de boyunu-kilonu-hedefini-yasini vs de yazarsan, seni daha iyi tanimis oluruz :)
Kesinlikle kabul ediyrum tabi...:) boyum 157 kilom 72yaş 39..hedef kilo 57 inşallahhh...
Bence senin canın sıkılıyor saf protein niye uğraşıyosun anlamış değilim:)
sende de var boyle gaz durumlari, uzerine olmayan pantolon alma hikayen gibi. Ilgincişte buuuu ben hatunun zeki çevik ve eli maşalısını severim :))))
hahhh kaçamağa kaçamak de canımı ye... sen çok normal bir şeymiş gibi konuşuyon ben ona taktım kafayı.... sen kiiii bir pastanın 4 te 3 ünü yemiş insansın :)))) onu bile normal normal söylediydin :)))
ojjj geldin more.... yalnız diyim burdakilerin içinde ahh ohh off puufff diye dolaşan sıskalar var son derece gıcıklar felam ama naaapçan işte idare ediyoruz.... bi tane vak vak var boyuu böööle ben diyim 1,70 sen de 1,80 ... neyse dedikodularımı yaparım bi ara....
bi karar veremedin daa....
dediğim gibi dene beğeneceksin... dukan yaparken yerdim.... hatta yulaf kepeği o yıllarda bulunmaz hint kumaşıydı internetten sipariş etmiştim bi koli tabi sonra bir böceklendiler ki sorma neyse o ayrı bi konu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?