- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.641
tamam canım sildim :)İyi geceler kızlar bende bugünkü menümü paylaşayım
kollontai morordek nilsub B blanche_ea
Sabah: 1 küçük simit( ekmek yerine :) )+ 1 kk peynir+4 zeytin+domates,salatalok,biber,maydonoz+yarım ince dilim karpuz
Öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon fırında tavuk+1 kase salata+1 bardak ayran
Ara: yarım çay bardağı çekirdek+ birde bu çekmeceli çikolatalar varya hani napoliten işte onun içindekinden 1 tane yedim kahvenin yanında :)
Akşam:madımak yemeği+yarım kase yoğurt
Su: 3lt üstü
Spor: leslie 1 mil+200 atlama
nilsub 100 atlama cezamı silermisin yaptım :) benden bu kadar
valla bende bıkıyorum bazen yemek yememekten değilde uzun yol olması sıkıyor insanı ama bırakmak yok ben bugun dün senin attğın linki yapıcam lesli 4 5 mile hangisi 1 saatten fazla olan ona başlıcam artık:)eee bıktım artık daaa.... kaptan lacak şahıs magnum yiyiyo... ben diyet yapıyom bbaşlarım böyle aşkın ızdırabına yane :)
tatlım akşam çok keyifsizdim yazarım bugun :)
tatlım akşam çok keyifsizdim yazarım bugun :)
aman inek yense ne üzülücem başka dertler sorunlar derin mevzular boşver deprosyona bağladım 2 3 gündür keyifsizim işte boşverrrrrrrrrrrrrrrrrr heeee gelde yiyek inekleri :)niiye keyifsizdin ineğini mi yediler....
Sıkma canını organigim, her şey gelip geçiciaman inek yense ne üzülücem başka dertler sorunlar derin mevzular boşver deprosyona bağladım 2 3 gündür keyifsizim işte boşverrrrrrrrrrrrrrrrrr heeee gelde yiyek inekleri :)
aman inek yense ne üzülücem başka dertler sorunlar derin mevzular boşver deprosyona bağladım 2 3 gündür keyifsizim işte boşverrrrrrrrrrrrrrrrrr heeee gelde yiyek inekleri :)
kaptan olacak sahıs dun 62.8 di bugun 62.0 öpüyorum senieee bıktım artık daaa.... kaptan lacak şahıs magnum yiyiyo... ben diyet yapıyom bbaşlarım böyle aşkın ızdırabına yane :)
sıkma canını snlat derdini derman bulalım :)tatlım akşam çok keyifsizdim yazarım bugun :)
kaptan olacak sahıs dun 62.8 di bugun 62.0 öpüyorum seni
sıkma canını snlat derdini derman bulalım :)
kötü örneksiiin kaptaaaan kötü örneksiiinnn.... senin yolun yol değelll....şimdi ben takımdakilere magnum yiyin mi diyim.... abboooo başımıza taş yağacak...
Onu yapmıştım ve silmiştin tatlım bu dünün cezası 100 onu da atladımtatlım 24 nisan 200 cezan vardı tamam yaptıysan siliyorum :)
4 5 mil mi!!!valla bende bıkıyorum bazen yemek yememekten değilde uzun yol olması sıkıyor insanı ama bırakmak yok ben bugun dün senin attğın linki yapıcam lesli 4 5 mile hangisi 1 saatten fazla olan ona başlıcam artık:)
kızm toplam 680 kalori aldım diyorum duymuyo musun?????kötü örneksiiin kaptaaaan kötü örneksiiinnn.... senin yolun yol değelll....şimdi ben takımdakilere magnum yiyin mi diyim.... abboooo başımıza taş yağacak...
kızm toplam 680 kalori aldım diyorum duymuyo musun?????
Ahaha bu son gunlerde performansin yerinde valla :)
Ay bu saf protein de hic benlik degil ya oglen salata yiyecegim, aksama ton baligi yerim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?