Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canım sildim :)

eee bıktım artık daaa.... kaptan lacak şahıs magnum yiyiyo... ben diyet yapıyom bbaşlarım böyle aşkın ızdırabına yane :)
valla bende bıkıyorum bazen yemek yememekten değilde uzun yol olması sıkıyor insanı ama bırakmak yok ben bugun dün senin attğın linki yapıcam lesli 4 5 mile hangisi 1 saatten fazla olan ona başlıcam artık:)

aman inek yense ne üzülücem başka dertler sorunlar derin mevzular boşver deprosyona bağladım 2 3 gündür keyifsizim işte boşverrrrrrrrrrrrrrrrrr heeee gelde yiyek inekleri :)

gelirim bak..... bu kadar yürekten çağırma beni :))) nooldu kız enişte mi yamuk yaptı sıkayım topuğuna....

kaptan olacak sahıs dun 62.8 di bugun 62.0 öpüyorum seni

sıkma canını snlat derdini derman bulalım :)

kötü örneksiiin kaptaaaan kötü örneksiiinnn.... senin yolun yol değelll....şimdi ben takımdakilere magnum yiyin mi diyim.... abboooo başımıza taş yağacak...

kötü örneksiiin kaptaaaan kötü örneksiiinnn.... senin yolun yol değelll....şimdi ben takımdakilere magnum yiyin mi diyim.... abboooo başımıza taş yağacak...

Ahaha bu son gunlerde performansin yerinde valla :)

Ay bu saf protein de hic benlik degil ya oglen salata yiyecegim, aksama ton baligi yerim!

tatlım 24 nisan 200 cezan vardı tamam yaptıysan siliyorum :)
Onu yapmıştım ve silmiştin tatlım bu dünün cezası 100 onu da atladım
4 5 mil mi!!! Abooo ben yarım saati ancak yapıyorum maşallah sizlere

Kahvaltımı ettim sporumu yaptım duşunu aldımm ohhhh
Ve dünkü menümü paylaşayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 kepekli ekmek yarım kk peynir
Ara türk kahvesi
Öğle 1 kase çorba salata
Akşam 1 dilim somon salata çay

Ara 2!dilim karpuz
Spor 4 mil leslie( 2 mil sabah 2 mil akşam) 60 mekik bir de 100 ip atlama cezası
Su 2 litre olmuştur

Dünkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates
Sslatalık
1 dilim tb ekmeği

Öğlen 14.30
1 karışık tost
1 bardak ayran

Akşam 19.00
1 tabak tazr fasulye
Bol salata

2 litre su
30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…