Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

seni ceza listesinde bu hafta birinci yapacaktım neredeyse amaaaaaa perşembe günü lavaş, yapılır mı bu bana beeee!!!!
Ne yapayım kuzum yaa ben son dakika gölü atarım evlenicez diye havada uçan ben imzayı attıkdan sonra aşkım artık evlendik diyen eşime kaç saat sonra nikah iptal ediliyor diye sormuştumoda şaka zannettihep böyleyim allahım hiçmi değilmez huy yıllar geçsede

tamam bisen cuma tartı bildirimi yapmıyosun menü yazmasan da cuma bildirim yap bakem kaptan yardımcısısın takıma karşı sorumluluğun var
Cumadan cumaya olmasa da arada tartilip yaziyorum ya be! Su son gunlerde tartılmadım malum regl problemi yasiyorum moral bozmaya gerek yok

yooo ben geçen hafta %1 in üzerinde vermiştim.Yanlış baktın galiba.İlk haftadan bahsediyorsan zaten çarşamba katılmıştım cuma bildirim yapmıştım ondan öyle olmuştur

Geçen hafta %0.3 üzeri kilo verenler & haftalık mesaj sayıları
Y Yuppiyayye %1.63 - 63 mesaj
denizmineymis %2.15 - 17 mesaj
Ay Isigim %4.11 - 35 mesaj
inatettimolacak %3.85 - 33 mesaj
M minnakkelebekim %3.15 - 72 mesaj

Ondan önceki hafta salı-carsamba gibi takıma geldikleri icin fazla olmamıs olabilir.

yooo ben geçen hafta %1 in üzerinde vermiştim.Yanlış baktın galiba.İlk haftadan bahsediyorsan zaten çarşamba katılmıştım cuma bildirim yapmıştım ondan öyle olmuştur
canım şimdi öorordek yazmış zaten sıkıntı yok, yarın ki bildirimin %0,3 üzerinde olursa listedesin ve öyle olduğundan emin gibiyim :)

ceza listesi mi ?
hayır canım takım listesi, sen geçen hafta 100 gr vermişssin, senin kilonda biri için çok düşük bir rakam bu, yine öyle olursa listeye alamam seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…