- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.941
morcuyum bu mesaj sayılarına nasıl bakıyoruz peki malum benim kk da elim kolum çok uzunGeçen hafta %0.3 üzeri kilo verenler & haftalık mesaj sayıları
@denhizx %1.63 - 63 mesaj
@denizmineymis %2.15 - 17 mesaj
@Ay Isigim %4.11 - 35 mesaj
@inatettimolacak %3.85 - 33 mesaj
M minnakkelebekim %3.15 - 72 mesaj
Ondan önceki hafta salı-carsamba gibi takıma geldikleri icin fazla olmamıs olabilir.
ha ben daha takıma girmedim mi yanicanım şimdi öorordek yazmış zaten sıkıntı yok, yarın ki bildirimin %0,3 üzerinde olursa listedesin ve öyle olduğundan emin gibiyim :)
hayır canım takım listesi, sen geçen hafta 100 gr vermişssin, senin kilonda biri için çok düşük bir rakam bu, yine öyle olursa listeye alamam seni
parkbyull @denizmineymis @denhizx @melampusefe kızlar yarın listeye gireceksiniz, ama hiçbiriniz iki hafta üstüste %0,3 üzerinde kilo verememişsiniz, bu hafta %0,3 üzeri kilo verirseniz listeye alıcam yoksa haftaya kalacak.
enee ben öyle kendimi takımda sanıyodumBen geçen hafta 3.15 verdim ama bu hafta 0.3u bulamayacak sanırım. Sadece 200 gr verebildim çünkü. Kilo vermem acayip yavasladi bu hafta. Hizlandiracak tavsiyelere ihtiyacım var
Bu durumda takıma da giremiyorum sanırım :/
enee ben öyle kendimi takımda sanıyodum
Aksam bilgisayardan bakıp yazayim canim
Bir seyi de bana inat olsun diye yapma zatenne dersem tersini yapiyosan, yarin kilo alarak gel diyeyim bakalim ise yarayacak mi :))
Evet garezim sana zamaninda yaptigin fenaliklara karsilik
Ben mezun oldum sekerim yerim yemem artik orasi beni baglar
Kaptan yardimcisi olduktan sonra oyle kelimeler kullanmak çifte cezaya tabii. Bak ben eskiden andigim o muhtesem yiyeceğin adını anıyor muyum eskisi kadar
Sen ceza da istiyosun ya zaten, menune yazdigin her kacamaga bir de tesvik cezasi yazayim :)))
Bu arada cidden ne guzel hatunmussun masallah:)
aaa zamanında yaptığın kaçamakları ne unuttun takımın kaçamak kraliçesiydin be ooooooooo limonlu kek hala aklımda
profilinden bakabilirsin canımmorcuyum bu mesaj sayılarına nasıl bakıyoruz peki malum benim kk da elim kolum çok uzun
yarışma listesine girmedin daha zaten ilk sayfadaki kurallarda yazıyor, iki hafta deneme süresi diye :)ha ben daha takıma girmedim mi yani
senin deneme süren haftaya doluyo zaten canım bu hafta ikinci cuman listeye 3. cuma girebilirsinBen geçen hafta 3.15 verdim ama bu hafta 0.3u bulamayacak sanırım. Sadece 200 gr verebildim çünkü. Kilo vermem acayip yavasladi bu hafta. Hizlandiracak tavsiyelere ihtiyacım var
Bu durumda takıma da giremiyorum sanırım :/
profilinden bakabilirsin canım
yarışma listesine girmedin daha zaten ilk sayfadaki kurallarda yazıyor, iki hafta deneme süresi diye :)
senin deneme süren haftaya doluyo zaten canım bu hafta ikinci cuman listeye 3. cuma girebilirsin
Ya benide alın listeyeee
Bayağı hareketli bu günmüş ben ziplayamiyorum en fazla 50 jillian düşünüyorum ama önce 100 un altına bi duseyimOhh sevindim işte buna... ben de bugün sporumu artirdim metabolizmami harekete gecirmek için. Leslie arti zumba yaptim bugün. Tabii zumbam yarim kaldi kizim mizmizlaninca ama yarim saate tamamlicm bugün. Haftada 3 gün de 200 ip atlayayim diyorum. Nasil olur saygıdeğer kaptanlarim var mi sizin de tavsiyeleriniz :)
Grubun yeni muska 77 sine ihtiyacı var ve kilolarimi verecem inşallah şaka bi yana ama ben acayip etkilendim muskadan3 hafta deneme süresi canım. Sen hu hızla devam edersen rahat girersin listeye merak etme
yani tatlım emzirdiğin için çok bi öneri yapamıyorum, ama sporu arttırman iyi olmuş :)Ohh sevindim işte buna... ben de bugün sporumu artirdim metabolizmami harekete gecirmek için. Leslie arti zumba yaptim bugün. Tabii zumbam yarim kaldi kizim mizmizlaninca ama yarim saate tamamlicm bugün. Haftada 3 gün de 200 ip atlayayim diyorum. Nasil olur saygıdeğer kaptanlarim var mi sizin de tavsiyeleriniz :)
canım nerdeyse hergün kaçamak yapıyosun kaçamaklı menüleri yazmazsan sevinirimBugun ben de leslie degil yuruyus yapacagim galiba, ya benim yine kacamak oldu; kosturmacali bir gundu sekerim dustu herhalde.
Kalorim iyi ama
anlamadim, neden yazmiyorum?canım nerdeyse hergün kaçamak yapıyosun kaçamaklı menüleri yazmazsan sevinirim
Bayağı hareketli bu günmüş ben ziplayamiyorum en fazla 50 jillian düşünüyorum ama önce 100 un altına bi duseyim
Grubun yeni muska 77 sine ihtiyacı var ve kilolarimi verecem inşallah şaka bi yana ama ben acayip etkilendim muskadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?