Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ha ben daha takıma girmedim mi yani

Ben geçen hafta 3.15 verdim ama bu hafta 0.3u bulamayacak sanırım. Sadece 200 gr verebildim çünkü. Kilo vermem acayip yavasladi bu hafta. Hizlandiracak tavsiyelere ihtiyacım var

Bu durumda takıma da giremiyorum sanırım :/

enee ben öyle kendimi takımda sanıyodum

Ay tesekkur ederim, ay yaz ya bana bugun de yedim tam kacamak olmasa da, cezalik seylerim var, ilerleyen saatlerde kacamak da dusunuyorum
aaa zamanında yaptığın kaçamakları ne unuttun takımın kaçamak kraliçesiydin be ooooooooo limonlu kek hala aklımda

Cok canin istemis herhalde o zaman limonlu keki ahaha

morcuyum bu mesaj sayılarına nasıl bakıyoruz peki malum benim kk da elim kolum çok uzun
profilinden bakabilirsin canım

ha ben daha takıma girmedim mi yani
yarışma listesine girmedin daha zaten ilk sayfadaki kurallarda yazıyor, iki hafta deneme süresi diye :)

senin deneme süren haftaya doluyo zaten canım bu hafta ikinci cuman listeye 3. cuma girebilirsin

Ohh sevindim işte buna... ben de bugün sporumu artirdim metabolizmami harekete gecirmek için. Leslie arti zumba yaptim bugün. Tabii zumbam yarim kaldi kizim mizmizlaninca ama yarim saate tamamlicm bugün. Haftada 3 gün de 200 ip atlayayim diyorum. Nasil olur saygıdeğer kaptanlarim var mi sizin de tavsiyeleriniz :)

Bayağı hareketli bu günmüş ben ziplayamiyorum en fazla 50 jillian düşünüyorum ama önce 100 un altına bi duseyim

yani tatlım emzirdiğin için çok bi öneri yapamıyorum, ama sporu arttırman iyi olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…