- 11 Nisan 2016
- 188
- 386
- 23
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.961
Merhabalar..parkbyull denizmineymis @denhizx @melampusefe kızlar yarın listeye gireceksiniz, ama hiçbiriniz iki hafta üstüste %0,3 üzerinde kilo verememişsiniz, bu hafta %0,3 üzeri kilo verirseniz listeye alıcam yoksa haftaya kalacak.
O zaman kimse menu yazmasin, burada amac bu degil mi; ben anlamiyorum derken anlayamiyorum demek istemistim. Oyle bir kural yok ve menulerimi de, sporumu da paylasmaya devam edecegim sahsen.
tatlım ben sana takıldım kollontainin neden yazma dediğini bilmiyorum bendeO zaman kimse menu yazmasin, burada amac bu degil mi; ben anlamiyorum derken anlayamiyorum demek istemistim. Oyle bir kural yok ve menulerimi de, sporumu da paylasmaya devam edecegim sahsen.
O zaman kimse magnumunu da yazmasin; balini-recelini de yazmasin.
yok beybim, biliyorum; sana bir sey demedim ben ama bana menumu yazmamamin soylenmesine bozuldum acikcasi; ben ne zamandir bu takimdayim hic boyle bir sey duymamistim. Menumu de, sporumu da, suyumu da yazmaya devam edecegim.tatlım ben sana takıldım kollontainin neden yazma dediğini bilmiyorum bende
ama dediğin doğru yazılmalı menüler..
menülerimizdeki kaçamaklarımızı görüp uyarmamız için yazılmalı herşeyin başında ..
Merhabalar..
Ben geçen hafta cuma ilk defa tartı ilettim. İlk başladığım hafta başlangıç kilomu yazmıştı sevgili Muska :) bu 2.tartım olucak iletmek istedim..
Menu de superkızlar ben günüde kapadım menümüde yazıyım..
kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
kahvaltı
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dl kepek ekmeği
2 tane çeri domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay
ara sade Türk kahvesi
öğle
4 kepçe çorba
ara sade soda
akşam 7 tane erik
su 2,5 lt
spor 3 mil leslie + 30 bacak 30 kol 30 bel hareketi, 30 mekik ,20 duvar şınavı..
tatlım kiraz ne ara çıktı ben kirazın dibindeyim bizimkiler daha olmadıkollontai morordek @tatlitambak nilsub
dünkü menüm
sabah
1 hş yumurta
1 tabak salata
ara
1 muz 1 kase kiraz
öğlen
1 tabak taze fasulye
akşam 1 kase erik
su : 2lt
spor :45 dk lesli
canım nerdeyse hergün kaçamak yapıyosun kaçamaklı menüleri yazmazsan sevinirim
tatlım kiraz ne ara çıktı ben kirazın dibindeyim bizimkiler daha olmadı
nerenin kirazı aceepp merak ettim şimdi..
afiyet olsun tatlım bu arada
hadi beeee ben mağdurum bir kere ...yoğun duygusal tirip yiğecektim yoksa o sofradakileri yemeseydim.. mecburdum bugünde yırtınıyorum o kaçamağı eritmek için bakalım yarın ne olucak .. hem sen bende yiyecem yarın diyee söylenmiyomuydun??? ben cezamıda zıpladım seninkinide mi zıplıyım ayoolll aaaa .... hain organikkkonuş tatlım duygu yaptı bu işi bi öğünde xxxxxxlllllllllll cheat meal yapılırmı ona demiyorlarda bana diyorlar teşvikçi diye kötü vak vakbu arada tatlım B blanche_ea seni seviyorum unutmadan yazayım dedim
bir dünya para bayılmışsındır şimdi onaaa yazık gitti paracıklaaaaarrrrr...yok beee bunlarda kirazımsı minnak minnak şeyler özenip aldım... ama lezzeti yerindeydi doğrusu.... hani o görüntüdeki kiraz alınmazdı yani mini mini kirazcıklar :) bunlarda pek çıkmış sayılmaz yani...
yok beybim, biliyorum; sana bir sey demedim ben ama bana menumu yazmamamin soylenmesine bozuldum acikcasi; ben ne zamandir bu takimdayim hic boyle bir sey duymamistim. Menumu de, sporumu da, suyumu da yazmaya devam edecegim.
Sonucta olay caninin istenmesiyse benim canim (aksam birinin menusunu okudugumda) atiyorum gece 12'de birinin sabah yedigi kepekli tostu da cekebilir; boyle bir kural yok.
aynen katılıyorum kaçamak yapan zaten buraya yazıcak ki zıplamayı da ona göre hakedicek :)bence bu fikir olmamış... sende magnum yiyiyorsun, pastanın 4 te üçünü yiyiyorsun... hatta magnum yedim killo verdim diyosun .... bir dönem her gün helva yiyiyordun.... vs. vs....
biz sana yazma bunları demedik hiç paşam :)
Onemli olan boyu degil islevselligi sekerim, elin kolun uzun da daha mesaj sayina bakmayi mi bilmiyorsunmorcuyum bu mesaj sayılarına nasıl bakıyoruz peki malum benim kk da elim kolum çok uzun
kızz sende az değilsin hee yarıldım evdee ...kahkaha atıyorum kaç dk dırOnemli olan boyu degil islevselligi sekerim, elin kolun uzun da daha mesaj sayina bakmayi mi bilmiyorsunbenim kolum uzun degil ama arama yapmayi vs gibi islevsel seyleri biliyorum
hadi beeee ben mağdurum bir kere ...yoğun duygusal tirip yiğecektim yoksa o sofradakileri yemeseydim.. mecburdum bugünde yırtınıyorum o kaçamağı eritmek için bakalım yarın ne olucak .. hem sen bende yiyecem yarın diyee söylenmiyomuydun??? ben cezamıda zıpladım seninkinide mi zıplıyım ayoolll aaaa .... hain organikk
bir dünya para bayılmışsındır şimdi onaaa yazık gitti paracıklaaaaarrrrr...
Inşallah canim azim ve sabır herkes yapiyo biz neden yapamayalim özellikle yasima uygun giyinmek istiyorum artikBen deparkbyull un sayesinde buldum burayi. Deneme sürecini başarıyla tamamlariz inşallah :)
normalde pazardan meyve almadığımdan fiyatları bilemiycem ama kiraza 5 tl vermek pahalı geldi bana.. hele bide sabah pazarı olsaa oo 8-9 liradır o şimdi.. peehhh sen gel haziran gibi ben sana bahçesinde dalından beleşe yediriyim tatlımyok olum akşam pazarı idi kg si 5 tl.....
Evet ben de kirazlari bekliyorum, cok severim; ben de gelirim haziranda o zamannormalde pazardan meyve almadığımdan fiyatları bilemiycem ama kiraza 5 tl vermek pahalı geldi bana.. hele bide sabah pazarı olsaa oo 8-9 liradır o şimdi.. peehhh sen gel haziran gibi ben sana bahçesinde dalından beleşe yediriyim tatlım
toplu halde gelin isterseniz 300 tane kiraz ağacı var hepicimize yeter :)))Evet ben de kirazlari bekliyorum, cok severim; ben de gelirim haziranda o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?