- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.901
normal şartlarda 3 dilim ekmek yemem imkanı yok ama double burger çekti canım dedim ya gözümü doyursun dedim bugün böyle oldu normalde beyaz peynir kullanıyorum ama getirmeyi unutmuşum kurumda o vardı maydanoz arada yemeye çalışırım salama gelincede ne haftası ayda yılda bir alırım onuda torku alırım katkı maddesiz karminsizdir diğer salamlardan çok farklıdır zaten...ama çavdar ekmeğinin kalorisinin bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum kesinlikle.Merhaba diyetinin ilk haftaları ama bence yavaş yavaş ekmeği azalt.3 dilim ekmek çok hemde bir öğünde.Önce 2 dilime sonra 1 dilime indirebilirsin.Ben bide salam vs. çok tavsiye etmiyorum sağlıklı olmadığını düşündüğümden.Paketli gıda katergorisine girdiğinden.Sabah yumurta, peynir, zeytin, bol yeşillik daha iyi oluyor.Yada haftada 1 tercih et salam çok seviyorsan.Ben mesela haftasonu kahvaltısında haftada 1 i geçmemek üzere sucuğu tercih ediyorum.Peynir olarakta sürme peynirler,krem peynirler sağlıklı değil.Normal peynir yemeni tavsiye ederim.Benden bu kadar :)
benim kendi adımsayarımda varkiiiigüle güle kullan telefonunu benim tel de var adım sayar ama düzgün çalışmıyor benimki sanki
Aksam bilgisayardan bakıp yazayim canimBen biraya basladigim kiloyu hatirlamiyorum ya,morordek bana soyleyebilir misin?
Ben 63.6 ile diyete basladim ama onu biliyorum
O degil de bu sabah gecen cumaya gore bile sabitim; 58leri goremiyorum resmen
Bir seyi de bana inat olsun diye yapma zatensana inat yazacam da yazacam nihahaaaa :))
Evet garezim sana zamaninda yaptigin fenaliklara karsilikkızım sizin bana garezinizmi var ben mi dedim çikolata gofret diye annaaaaaammmmmmmmmm siz ne fenasınız bacım bide bana fena dersiniz
Ben mezun oldum sekerim yerim yemem artik orasi beni baglaryaz kız okusun dursun işi ne hazır annendesin çok yeme bakem
Kaptan yardimcisi olduktan sonra oyle kelimeler kullanmak çifte cezaya tabii. Bak ben eskiden andigim o muhtesem yiyeceğin adını anıyor muyum eskisi kadarkonuş tatlım duygu yaptı bu işi bi öğünde xxxxxxlllllllllll cheat meal yapılırmı ona demiyorlarda bana diyorlar teşvikçi diye kötü vak vakbu arada tatlım B blanche_ea seni seviyorum unutmadan yazayım dedim
Sen ceza da istiyosun ya zaten, menune yazdigin her kacamaga bir de tesvik cezasi yazayim :)))ayy yerim, ben de seni seviyorum :)
ya bu hafta ben de tesvik ettim acikcasi biraz cokonatlarimla falan, neyse haftaya tam gaz devam. Ben esas listede degilim diye de biraz rahatim siz bana uymayin beybiler
Aksam bilgisayardan bakıp yazayim canim
Bir seyi de bana inat olsun diye yapma zatenne dersem tersini yapiyosan, yarin kilo alarak gel diyeyim bakalim ise yarayacak mi :))
Evet garezim sana zamaninda yaptigin fenaliklara karsilik
Ben mezun oldum sekerim yerim yemem artik orasi beni baglar
Kaptan yardimcisi olduktan sonra oyle kelimeler kullanmak çifte cezaya tabii. Bak ben eskiden andigim o muhtesem yiyeceğin adını anıyor muyum eskisi kadar
Sen ceza da istiyosun ya zaten, menune yazdigin her kacamaga bir de tesvik cezasi yazayim :)))
Bu arada cidden ne guzel hatunmussun masallah:)
aaa zamanında yaptığın kaçamakları ne unuttun takımın kaçamak kraliçesiydin be ooooooooo limonlu kek hala aklımdaAksam bilgisayardan bakıp yazayim canim
Bir seyi de bana inat olsun diye yapma zatenne dersem tersini yapiyosan, yarin kilo alarak gel diyeyim bakalim ise yarayacak mi :))
Evet garezim sana zamaninda yaptigin fenaliklara karsilik
Ben mezun oldum sekerim yerim yemem artik orasi beni baglar
Kaptan yardimcisi olduktan sonra oyle kelimeler kullanmak çifte cezaya tabii. Bak ben eskiden andigim o muhtesem yiyeceğin adını anıyor muyum eskisi kadar
Sen ceza da istiyosun ya zaten, menune yazdigin her kacamaga bir de tesvik cezasi yazayim :)))
Bu arada cidden ne guzel hatunmussun masallah:)
hee 2 tane aldıydın dimi bozuk çıkarsa diye getir kız birini banabide neden iki tane aldın derler
la diyet yapıyoz biz diyet görende yemek yapıyoz zannedecekhee 2 tane aldıydın dimi bozuk çıkarsa diye getir kız birini bana
bende sana höşmerim yaparım getirirsen
ben dicektim nerde eksik tartıyosa orada tartılakpeki simdi 5. katta mı daha fazla gosteriyor tartı zemin katta mı? azcık fizik bilen biri bi anlatsın bana ?
eee sen kaybettin höşmerimi o zamanla diyet yapıyoz biz diyet görende yemek yapıyoz zannedecekçaktırma biri cidden bozuk çıktı
Canım hem ekmek hem lavaş birazfazla oluyo sanki karbonhidrat.. Süt yoğurt eklenebilir ekmek yerine..ben acıkırım diye düşündüğüm zamanlarda hemen 2kaşık yoğurt yiyorum kesiyo.. Aç aç kalmak yerine menünü biraz düzenleyebilirsin benceSlm kızlarrr bugün erken kapattım ağzımı yarın tartı günü diye
Sabah
Peynir parçaçıklı omlet
5 zeytin
Domates
Salatalık
2 dilim kepek ekmeği
Öğle
Lavaş ekmeğinde bol yeşillikli tavuk ızgara yapıp sardım
15.30
1 elma
3 litre su
10 bin adım tamamlandı
Evet canım bende farkındayım bugünlük böyle oldu yoksa ekmeği sabah yerim normalde çoğunluklada yememCanım hem ekmek hem lavaş birazfazla oluyo sanki karbonhidrat.. Süt yoğurt eklenebilir ekmek yerine..ben acıkırım diye düşündüğüm zamanlarda hemen 2kaşık yoğurt yiyorum kesiyo.. Aç aç kalmak yerine menünü biraz düzenleyebilirsin bence
Benim aile doktorumun tartısı hep 7 kilo eksik tartıyor toplaşın yarın oraya gidiyoruzben dicektim nerde eksik tartıyosa orada tartılak
bayılırım ama olmazeee sen kaybettin höşmerimi o zaman
seni ceza listesinde bu hafta birinci yapacaktım neredeyse amaaaaaa perşembe günü lavaş, yapılır mı bu bana beeee!!!!Evet canım bende farkındayım bugünlük böyle oldu yoksa ekmeği sabah yerim normalde çoğunluklada yememyarın kesinlikle böyle olmazzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?