- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.221
ben bi tartılayım simdi duzenliycem listeyianam bunlar benle dalga geçiyo bacım tutmuyom liste falan:)
e sen sabah bunu paylaştın ya bacımbtlbetul 66,4 ------------------> 64,7
e sen sabah bunu paylaştın ya bacım
B blanche_ea bunu da kaçırdık bacım... yakında buralar bize kalacak nihahahahahaaaa :))
yok bacım sabah yazdı diye şey ettiydim:)sen olmayınca hasretinden birbirimize sarıyoz
tamam tatlım ben kacırmısım sanırım diye sormustum zaten :) cok gecmis olsun annenden haberdar et bizi
iste benim kızııııım
kız kalesine falan da git van kalesini de soylemis arkadas, ben depremde yardım icin gitmistim, gunduz bos vakitlerimde gezebilmistim ancak insallah nasip olur bi daha giderim :)
yapıyom kız bi sıkıntı yok :)
betul dısında yanlıs olan varmı?
Evet beybi ya, aynen ben de boyle istiyorum; benim gogus-popo daha buyuk malesefEki Görüntüle 1823118 Eki Görüntüle 1823123 B blanche_ea bak sekerim tam istedigim fizik sende ben gibi seviyorsun yorumlarindan cabalamandan anladim ahhhh ahhhh su resme bakkk aynen boyleydim ben simdi zerrin ozere dondum ayollllo bile zayiflamistir uzun yillardir bilmiyorum
ah yavrum liste tutmıcam dedim almıyom kız seni oğluma sen evde kal kal kal sana hakB blanche_ea bunu da kaçırdık bacım... yakında buralar bize kalacak nihahahahahaaaa :))
evet manyak jopanların ve korelilerin icadı:)Evet beybi ya, aynen ben de boyle istiyorum; benim gogus-popo daha buyuk malesef
Simdi bir A4 testi cikmis, duydunuz mu onu? A4 Kagidini karnina bastirdiginizda gogus ve kalca arasi hic gorunmemeliymis, o kadar ince olacaksin yaniHedefim A4
Ben herhalde 54 falan olsam bu kadar ince olurum ancakEki Görüntüle 1823118 Eki Görüntüle 1823123 B blanche_ea bak sekerim tam istedigim fizik sende ben gibi seviyorsun yorumlarindan cabalamandan anladim ahhhh ahhhh su resme bakkk aynen boyleydim ben simdi zerrin ozere dondum ayollllo bile zayiflamistir uzun yillardir bilmiyorum
Ya tabii onlarin boyu baya kisa, o kadar ince olmalari daha olasi. Zaten nerede bi manyaklik uzakdogu icadi, cok acaipler yaevet manyak jopanların ve korelilerin icadı:)
Bilseydim önceden sorardım yaavan mı özledim valla depremden sonras geçici görevle geldim bursaya yani depremden 8 ay sonra iskele caddesinde konteynerde kalıyodum en son
van güzeldir gezmek istersen minibüsler var sıhkeden kalkan edremite gidebilirsin çay bahçelerine ,gevaşa gidebilirsin ,iki dene mis gibin sineması maraş caddesinin yukarısı orduevinin çaprazında da kocaman kültürü var (tiyatro) ordaysan gezecem diyosan tarifleri vereyim van kalesi var merkezde gene,ama hava güzelse bas iskelede balık ekmekçiler açılmaya başlamıştır benim için ekmeksiz balık ye
Evet beybi ya, aynen ben de boyle istiyorum; benim gogus-popo daha buyuk malesef
Simdi bir A4 testi cikmis, duydunuz mu onu? A4 Kagidini karnina bastirdiginizda gogus ve kalca arasi hic gorunmemeliymis, o kadar ince olacaksin yaniHedefim A4
ah yavrum liste tutmıcam dedim almıyom kız seni oğluma sen evde kal kal kal sana hakçürü sen evde beslediğin kediler yesin seni
Kültür tiyatrosunu da gördüm ama nedense girmedim. Keşke gitseymişim.van mı özledim valla depremden sonras geçici görevle geldim bursaya yani depremden 8 ay sonra iskele caddesinde konteynerde kalıyodum en son
van güzeldir gezmek istersen minibüsler var sıhkeden kalkan edremite gidebilirsin çay bahçelerine ,gevaşa gidebilirsin ,iki dene mis gibin sineması maraş caddesinin yukarısı orduevinin çaprazında da kocaman kültürü var (tiyatro) ordaysan gezecem diyosan tarifleri vereyim van kalesi var merkezde gene,ama hava güzelse bas iskelede balık ekmekçiler açılmaya başlamıştır benim için ekmeksiz balık ye
Geçmiş olsun canım. Annen nasıl?Kızlar hastanedeyiz Dr a sonuçları gostericez annemin o yüzden buradan yazicam kilomu biriniz listeye ekleyebilir mi?kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
Gecen hafta 79,4
Bu hafta 78,9
Giden 0,5
Yüzde %0,629
Yanlış anlama tatlım kucuk karısıklıklar bunlar, baya halletmissin zaten eline saglık :) Birkac seyi düzelttim sadece, alınma sakınanam bunlar benle dalga geçiyo bacım tutmuyom liste falan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?