- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.241
Eki Görüntüle 1823118 Eki Görüntüle 1823123 @blanche_ea bak sekerim tam istedigim fizik sende ben gibi seviyorsun yorumlarindan cabalamandan anladim ahhhh ahhhh su resme bakkk aynen boyleydim ben simdi zerrin ozere dondum ayollllo bile zayiflamistir uzun yillardir bilmiyorum
günayyyyyyyyyyyyyyydınlaaaaaaaaaaaaaaar
geçen hafta 96,8
bu hafta 96,2
takıma girer miyim bilmiyorum tabiki
Kızlar hepinizi kocaman tebrik ederim çok iyi vermişsinizKızlar hastanedeyiz Dr a sonuçları gostericez annemin o yüzden buradan yazicam kilomu biriniz listeye ekleyebilir mi?kollontai , morordek , @blanche_ea , nilsub
Gecen hafta 79,4
Bu hafta 78,9
Giden 0,5
Yüzde %0,629
Kızlar hepinizi kocaman tebrik ederim çok iyi vermişsiniz
iki dakka da sattın bakıyom....
oooo A3 olurum belkim...
töbe de sen almazsan başkası alsın cuma cuma kötü dua etmeyin olm saatine denk gelcem bak bak çürümüş çürümüş gelirim ölü gelin şeylerini bilirsin... topraklı gelinlik giyer çıkarım tenhada yollarına.....
Tebrikler Elifcimm çok iyi vermişsin.Fotografta da gonderdigim uzere :
Gecen hafta :59.2
Bu hafta: 58.9
Yuzde: %0.506
%1 hedefliyordum ama haftaya ins :)
Kıskandın demi kuzummsook gözüme gözüme soook.... pehhhhh............ ne güzeeeel keşke benim olsaaa :)
yok kız ne alıncam betüşe güldüm çatlak hiç diyomu yanlış diye:)Yanlış anlama tatlım kucuk karısıklıklar bunlar, baya halletmissin zaten eline saglık :) Birkac seyi düzelttim sadece, alınma sakın
Yaaa onlara herkes ozeniyor burdada cirkin aslinda fizikleri ben hic begenmiyorum bikere vucutlarinda kas denen birsey yok spor yapmadiklarindan cirkin bi yapilari var tovbe estagfurullah uflesen yikilacak gibiler hatta yeni dogum yapmislari nasil zayifliyorlarsa bacaklari bile ayrik ayrik bi tuhaf duruyor kemikler egri duruyor yani cirkin buluyorum ama iki arkadasim var cinli koreli onlar spor yapiyor gercekdende vucutlari sekilli guzel hos goruntuye sahipler cogunlugu celimsiz hastalikli gibi kambur duruyorlarevet manyak jopanların ve korelilerin icadı:)
Çok iyi canımmm.Maşallahın varGünyadın hatunlar,
Bu sabah tartıda 85 ile karşılaştık. Spor haftaiçi daha hafif kalıyo spor yoğunluktan. Artık bugünden sonra haftasonunu iyi değerlendiririm.
Geçen haftaya göre yapıyoruz hesaplamayı sanırım. Bi de haftaya giricektim ben listeye dimi kızlarkollontai morordek nilsub
Geçen hafta : 87,5
Güncel :85
Fark: 2,5
Yüzde : %2,85
15Nisanda 91 ile başlamıştım 2haftalık bilanço da ;
Başlangıç :91
Güncel : 85
Fark : 6
Yüzde : %6,59 (2 hafta için 2ye bölersek de %3,29)
Hadi dökülün bakalım - leri kızlar
betüş tenhada yollarıma çıkarsan sana söylicem ilk şey kilomu aldın kız gelinlik dar olmuş derimiki dakka da sattın bakıyom....
oooo A3 olurum belkim...
töbe de sen almazsan başkası alsın cuma cuma kötü dua etmeyin olm saatine denk gelcem bak bak çürümüş çürümüş gelirim ölü gelin şeylerini bilirsin... topraklı gelinlik giyer çıkarım tenhada yollarına.....
Ben 66 ile başlamıştım aslında
betüş tenhada yollarıma çıkarsan sana söylicem ilk şey kilomu aldın kız gelinlik dar olmuş derim
Maşallah Zeynepcimm.HarikaaTartildim şimdi hemen yazayım
Geçen hafta 102.9
Bugün 100.8
Fark 2.1 kg
Yüzde % 2.04 (doğru yaptıysam eger)
Haftaya inşallah ikili rakamları gorecem
Herkessenin gibi 5 de kalkmıyor tabikikızlar bildirim yapın hadi uyanamadınız mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?