- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.261
kız rakiben bırakıp kaçtı seni haberin yok mu?aaaaaa @tatlıtambak nereye kaç kg oldun kız.... ben 63 olamadım bak... 64 oldum ama sonra sapıttım gene...
Hoşgeldinn canım.Sınavların bitmesine sevindim.Umarım daha sık uğrarsın.günaydın arkadaşlar..
öncelikle kilomu yazayım..77..sanırım 500 gr vermişim..
dün teog sınavımız bitti..bugünden itibaren daha düzenli katılacağım
evet ben şimdi öğlen yemeğimi yicem:)Herkessenin gibi 5 de kalkmıyor tabiki
Vooovvvv Betüşş. Sende ne cevherler varmış anacımm.btlbetul 66,4 ------------------> 64,7
kız rakiben bırakıp kaçtı seni haberin yok mu?
yalanmış kız inanma kekledi bizi listede yanlışlık varmış:)Vooovvvv Betüşş. Sende ne cevherler varmış anacımm.
Vooovvvv Betüşş. Sende ne cevherler varmış anacımm.
Kızlar siz bu hafta ne yaptınız yaa banada söyleyin bu ne muhteşem sonuçlarr böylee
sen sen gelmicem gözümü korkuttu delimi ne evede gelir bu yakında dedi gittikim kaçırdı kiimmm.....
Harika bi iletişimm.ne diyon kız küfür mü ediyon
Çok iyi gidiyorsun canım.99 lar kapıdaInşallah önce bi 99 u goreyimde geçen ayda endokrine gitmiştim insulin direnci çok yüksek çıkmıştı bide hipoglisemi bana ayda 1 kiloyu bile başarı gor demisti
Kılıfını da buldun demekhadi bak ben bilerek azar azar veriyom gel 97 ye yarışa başlıycaz senle
Çok iyi canım.TebriklerrMerhaba hanımlar;
Tartım: 89.5
Başlangıç:93.2
Pkoluyum ve insülin direncim olmasına rağmen benim için büyük bir gelişme.. 1 ay spora gidip veremediğimi bilirim çünkü. Herkese iyi günler :)
Canım asıl sen iyi vermişsin mezun olacağız biz de artık inşTebrikler Elifcimm çok iyi vermişsin.
Benim hedefim A4 beybiler ahahaBen 66 ile başlamıştım aslında
Hem benim boyum kısa
Blanche gibi değilim
Vooovvv bugun hepiciniz çok iyisiniz yaaGünaydın kızlar sabah sporumu yaptım ve tartıldım
geçen hafta 77.400
Bu hafta 75.200
Fark 2.200
Yüzde 1.7 doğru hesapladıysam
Süper bir haftaymış benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?