- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.281
Hoşgeldin canım.herkese selam arkadaşlar, diş tedavisine başladım, implant, kaplama full bakım onarım yani :) dün yoktum, evet 72 kg ile başladım sizinle tanıştıktan sonra yani 27 nisan akşam itibari ile sabah ve akşam toplam 1,5 saat yürüdüm, dişlerim sebebiyle sadece çorba içebildim, bu sabah tartıda 71 kg çıktım, hep açım tabi o ayrı :), diş tedavim yaklaşık 3 ay sürecek, iyide vesile oldu.....1 kg gitmesi bile beni çookkk mutlu etti, birde yürüyorum yaa sanki yıllardır spor yapıyormuş gibi kendimi bi iyi hissediyorum ki sormayın...:)
Menülerimi paylaştım cnm hep. bide iki çocuk yardım edenimde yok koşuşturmaca. Ama bence en cok eskiden fil gibi yerdimKızlar siz bu hafta ne yaptınız yaa banada söyleyin bu ne muhteşem sonuçlarr böylee
İnsanın ağzı açık kalıyor.
Kollontainin korkusundan mıdır yoksamm
Sağol bitanemmm...iste benim kızııııım
O da bilmiyor ne yaptığını da suçu sana atıyorr.e sen sabah bunu paylaştın ya bacım
Voooaaavvv çok iyikızlar bende bildireyim kilomu 62,8/61.3/1,5 az sonra ekleyeceğim kendimi listeye
Sırayla okuyorum ya sabırsız hatunbeni niye tebrik etmiyosun
İşine geliyor tabiyok kız ne alıncam betüşe güldüm çatlak hiç diyomu yanlış diye:)
kör oldu körrr
farkettim onukıskanç olduğumu belirtmiştim pislik yapıyorum şu an....
kız jillian evel 3 te sumo squatı ve normal squatı zıplayarak yapıyon bir de şınav çekerek seyahat ettiriyo dene benceaaayyy bacaklarımet kesmiş geçen squatlı bir leslie videosu yaptım paytak paytak yürüyom vallaa.... demek iç bacak çalışmış... bacak bacak üstüne atamıyom yahu elimle alıp birini öbürünün üstüne koyuyom :))
daha da vereceksin ensendeyim :)Sağol bitanemmm...
Hep senin korkundan veriyom ben
aynen tatlım sağolasın :)Voooaaavvv çok iyi
Jillianlar yaramış
Ohh ohh hem organik hem dakikevet ben şimdi öğlen yemeğimi yicem:)
farkettim onu
kız jillian evel 3 te sumo squatı ve normal squatı zıplayarak yapıyon bir de şınav çekerek seyahat ettiriyo dene bence
daha da vereceksin ensendeyim :)
aynen tatlım sağolasın :)
Aaaa hain Betüşşşş..yalanmış kız inanma kekledi bizi listede yanlışlık varmış:)
Kız yok olmayı planlayanıda ilk kez gördümm..Canım asıl sen iyi vermişsin mezun olacağız biz de artık inşDemir attık resmen
Benim hedefim A4 beybiler ahaha
Bak millet senin korkundan nasıl kilollar vermiş sen hala bırakacam diyorsun. Bir daha düşün derimkızlar hekesi tebrik ederim çok iyi kilolar verilmiş, ortalamamız maalesef ayrılan arkadaşlar yüzünden düşük olacak biraz ama nota almayız :)
sen en iyisi eve kedi alben yaşlıyım kızım şınav mınav bana ters.... benim menepoz yaşım gelmiş sen bana şınav diyon... hem zaten evde kaldım niye yorcakmışım kendimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?