- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.541
merhaba..hayırlı olsun yeni eve mi taşındınız..Mutfağin sadece tabak canaklari yerleşti. Hepsini yıkayıp ta yerlestirdim. Bi de kitaplarimi yerlestirdim. Is cok ama benim minik durmuyor ki. Sabah 8 de kalaktim ama kahvalti haricinde bisey yapamadim...
Zeynepcim öncelikle gecmis olsun.2 -3 gündür evde hummalı bir çalışma yapıyordum. Evi temizledim ama öğle böğle değil. Artık bir ay sadece oryalığı süpürüp toz alacağüm. Ne duvsr kaldı ne dolap arkası ne içi kaldı. Her yeri silfim. Bu gün de en son yerleri bir daha silip halıları sereceğim. Huzura ereceğim allahın izniyle. Bir de parmağjmi sıkıştırmıştım arabanın kapısına sişti. Çok kötü oldu. Doktora da khitmedim inşallah sorun yoktur.
Katılıyorum vallahi. Diyeti bıraktıktan sonra normal tatlılar bile çok şekerli gelmeye başlamıştı ve maalesef ki hemen alışınca insanın canı daha da cok istiyor. Korumak daha zor diye bundan deniyor galiba :) Kilo vermeye calısmıyorsun, yiyeyim bari diyorsun ama yedikce de yiyesin geliyor. En iyisi diyet modundan hic cıkmamakmıs :)Evet kızlar bugün ne kadar bir yanlış yaptığımın farkına vardım kahvaltıdan 1saat sonra yediğim sütlaç yüzünden şu an acayip bir şeyler yemek istiyorum sürekli çünkü 2.5 aydır şekerli şeyler ve tatlı yemediğim için farkı anlıyorum şekerin vücuda zararları ay bu son olsun çok pişman oldum neyse öğlen yemeğini erkene çektim bugün 2 yumurtadan 1 yk lor koyup omlet yaptım yanında yarım domates ve yeşil biberle yemeğimi yedim protein almak istedim kaçamak falan yapmayın kızlar valla değmiyor ağzımın içi bile çamur gibi oldu
Karatay boşuma demiyor şeker bağımlılık yapıyor diye gerçekten dişlerimi fırçaladım naneli şekersiz sakız çiğniyorum hala geçmedi ağzımın tadı... Ay yemicem bundan sonraKatılıyorum vallahi. Diyeti bıraktıktan sonra normal tatlılar bile çok şekerli gelmeye başlamıştı ve maalesef ki hemen alışınca insanın canı daha da cok istiyor. Korumak daha zor diye bundan deniyor galiba :) Kilo vermeye calısmıyorsun, yiyeyim bari diyorsun ama yedikce de yiyesin geliyor. En iyisi diyet modundan hic cıkmamakmıs :)
merhaba..hayırlı olsun yeni eve mi taşındınız..
bugünlerde ilgimi çeken bir konu bu..
maalesef eşimin tayini doğuya çıktı..ben gidip gitmeme konusunda kararsızım..kızım 4.sınıf olacak..beni okulum ayrı dert..burda ev tutayım diyorum..ateş pahası evler..1400 aşağı kira yok..offf çok geriliyorum..
Teşekkür ederim Canım. Eskiden yemiyordum yutuyordum ondan kilo aldımKiz madem yiyerek zayifliyordun o kilolari nasil aldin o zamansaka yapiyoruz bu arada alinmiyorsundur umarim bir de gecmis olsun..
Bak zaten kendi ödülünü kendin vermişsin ama spor da yok o yuzden 200 ziplamani rica edeceğim :)
nilsub
Ay çıtam cok yüksekHadi bugun hak ettin bence, sende benim gibi gofretci
Simdi haftaya dikkat zamani
takımı isyana teşvikten 100 ceza sana tatlım :) dünde çok yemişsin 200+100 atlarsın :)Ay çıtam cok yüksekhaftaya naparım bilmiyorum bide regl oldum hayırlısı diyelim
Gofret Nutella benden sorulur
Halal olsun hepinizebugüne kadar verilen kilo
kollontai 24 nisan 2015 72 güncel 61,3 fark 10,7
d_mndc 8 şubat 90.6 güncel 78,9 fark 11,7
nilsub 15 şubat 82 güncel 74,9 fark 7,1
ebrusonmez 1 eylül 63,5 güncel 58.5 fark 5
2 ayı geçenleri yazdım
kas seyirmesidir canım korkma.. bazen mineral eksikliğinden olduğu da söylenir ama başka sebepleri de olabilir.. hep söylüyorum çok fazla su tüketip anyon/katyon dengemizi bozuyoruz. Ben günlük su tüketimime bikaç gündebir 1tane sade soda ekliyorum. sen de deneyebilirsinSu anda farkettim gobegim kalp gibi atıyor. Acep niye ki bilen var mı
kas seyirmesidir canım korkma.. bazen mineral eksikliğinden olduğu da söylenir ama başka sebepleri de olabilir.. hep söylüyorum çok fazla su tüketip anyon/katyon dengemizi bozuyoruz. Ben günlük su tüketimime bikaç gündebir 1tane sade soda ekliyorum. sen de deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?