- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.521
Tamam canım iyi oldu haber vermen kızlar bu şekilde bildirelim lütfen müsait olmayacağımız zaman:)Ya kizlar yarin annemdeyim yani internetsiz kalacam ama menü bildirimi akşam yapacam inşallah da gündüz hiç giremem
Geçmiş olsun canım, çocuklar tez zamanda iyileşir inşallahBugün oğlum hasta hala Ateş'ler içinde kızım desen uzun süredir bi kaka problemimiz var , rabbim çocuklarımıza şifa versin onlar hasta olmasın
Günaydın nilsub um bıgün de erkencisinGünaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah hepimize...:)
Günaydın canım sanada kolay gelsin 2çocukla banada bendede 7yaşında kız 4yaşında oğluşum var :) canavarlarGünaydın nilsub um bıgün de erkencisin
Kiz madem yiyerek zayifliyordun o kilolari nasil aldin o zamanAşkolsun kaptanım ya benim bünyede böyle yiyerek zayıfla dediklerinden
Bak zaten kendi ödülünü kendin vermişsin ama spor da yok o yuzden 200 ziplamani rica edeceğim :)Menümü yazıyımnilsub B blanche_ea @toplight morordek @kollontai
Sabah
1 haş yumurta
1 kk beyaz peynir 1 dilim kaşar peyniri
1 dilim tbe
Öğle
1 içli köfte
1 tabak çağla aşı
1 kaşık pirinç pilavı
Ara öğün
1 elma 1 ceviz
Yarım çikolatalı gofret
Akşam
7 köfte 1 tabak salata
Su 3 lt spor yok çünkü kuzucuklar hasta fırsatım hiç olmuyor bol ev işi
Bugün biraz kendime ödül verdim cok kasmadım
Herkese iyi geceler
Ne renk olsun bacım:))o at buraya gelecek :))
Maşallah sanaGünaydın canım sanada kolay gelsin 2çocukla banada bendede 7yaşında kız 4yaşında oğluşum var :) canavarlar
Kız 6yurudum geldim sonra attım msj her gün 05.30 da kalkıyorum
Öyle canım ay dur bende kahve yapıyım kendime:)Maşallah sana, hızına yetişmek imkansız yani, gel de bir kahve içelim günü yarıladın sayılır
Hadi bugun hak ettin bence, sende benim gibi gofretciMenümü yazıyımnilsub B blanche_ea @toplight morordek @kollontai
Sabah
1 haş yumurta
1 kk beyaz peynir 1 dilim kaşar peyniri
1 dilim tbe
Öğle
1 içli köfte
1 tabak çağla aşı
1 kaşık pirinç pilavı
Ara öğün
1 elma 1 ceviz
Yarım çikolatalı gofret
Akşam
7 köfte 1 tabak salata
Su 3 lt spor yok çünkü kuzucuklar hasta fırsatım hiç olmuyor bol ev işi
Bugün biraz kendime ödül verdim cok kasmadım
Herkese iyi geceler
Sorma bende bir kase sutlacın dibini buldum bugun bende yaptım kaçamağımı :)Hadi bugun hak ettin bence, sende benim gibi gofretci
Simdi haftaya dikkat zamani
Günaydın nasıl yerleştin mi biraz....Gunaydin kizlar...
evet canım daha sık ugrayacağım inşallah..Hoşgeldinn canım.Sınavların bitmesine sevindim.Umarım daha sık uğrarsın.
Sağol Can'ım . Şu an doktor dayız muayene olduk salgın var dedi doktor antibiyotik başlattı. Aman sizlerde dikkat edin CnmGeçmiş olsun canım, çocuklar tez zamanda iyileşir inşallah
Günaydın nasıl yerleştin mi biraz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?