- 11 Nisan 2016
- 188
- 386
- 23
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.501
Teşekkür ederim :) hep beraber başarıcaz inşallah motive ederek, motive olarak.. hepinize iyi geceler diliyorum görüşmek üzere :)Aldım canım takibe:) süper ne güzel resimler filan.bundan sonra ordanda takip ederim :)
Yettim ben de takipteyiz tatlimOlur valla:) instagram kullanıyorsanız tombiklikkaderdegil nickim :)
:) hep beraber motive oliciiz o zamanYettim ben de takipteyiz tatlim
Hiç beklemediğim bir durumdu.çok şaşırdım. Çok teşekkür ederim, bu gazla bu hafta da iki kilo veririm artıkHanimlar bu hafta takim olarak ucuncuyuz! Herkesi tebrik ediyorum
Ayrica M melampusefe de bireyselde ucuncu olmus. Kendisini ayrica cok tebrik ediyorum
Teşekkür ederim canım İnşallah ilerleyen dönmemde birinci de olurum. İyi gaza geldimkızlar iki adet mini mini sevimli 3. lüğümüz var hepinize kocaman
M melampusefe tebrik ederim tatlımbirinciliklerin de olur inşallah
Aşkolsun kaptanım ya benim bünyede böyle yiyerek zayıfla dediklerindenO aslinda hafta ici baya ödül verdi kendine ya, ceza yazdim durdum surekli
geçmiş olsun canımBugün oğlum hasta hala Ateş'ler içinde kızım desen uzun süredir bi kaka problemimiz var , rabbim çocuklarımıza şifa versin onlar hasta olmasın
Bugün oğlum hasta hala Ateş'ler içinde kızım desen uzun süredir bi kaka problemimiz var , rabbim çocuklarımıza şifa versin onlar hasta olmasın
geçmiş olsun canım
Ben de takibe aldim:) hep beraber motive oliciiz o zaman
Kolay gelsin bende mart ayının sonunda taşındım yani geçen ay Allah yardimcin olsun ama allah bana acıdı herhalde yanlız olduğum için 3 . Gün evimi tamamen bitirmistim ama toplama aşaması çok zor oldu bide 1.5 yaşında oğlum var dusun artık çıldırmak üzereydim inşallah bi an önce düzenini kurup mutlu mesut yasarsinYemek molasi harivinde hic oturmadim bu saatte kadar
Esim olmasa daha cok zorlanirdim. Yardimi cok oldu bana...
Cok yorgunum. Sabah gorusmek uzere.
Geçmiş olsun canım inşallah düzelirler bir an önce..Bugün oğlum hasta hala Ateş'ler içinde kızım desen uzun süredir bi kaka problemimiz var , rabbim çocuklarımıza şifa versin onlar hasta olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?