- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.161
Başınız sagolsunYa kizlar 2 gündür giremiyorum maalesef abimin kayınvalidesi vefat etti yengem bursalı ve burda kimsesi yok ona destek olmak adına eve pek ugrayamiyacam bu hafta çok özür dilerim
Aaa bizim oralara gitmissin kaptanım, AydınBegendin mi bari
Sana cevabı Ebrucugum aşagıda vermiş. Biscolatalı menü diyeyim sen anla. Böyle menülerle geldigin sürece cezan katlanarak artacak. Söylemiştim üst üste kaçamak yapanlara 2 katı gibi cezalar verecegimi.
hemde koyusundan trabzon tonyalıyız:)
Evet Aydınlıyım :) Sonradan mı yerlestiler oraya yoksa aslen Aydınlı mısınız?Aa sen de mi aydinlisin? Benim ailem de kusadasinin bi sahil kasabasında yasiyorlar :)
Canım ben o 100 ü yapmıştım zaten.Düb spor yapamadığımdan 200 yazmıştı kollontai onu yapıam yapınca haber veririm :)kızlar toplam cezalar
@btlbetul 600
Ay Isigim 300+600 (bu ne kız ben 3 aydır bu kadar ceza almadım:)
@tatlitambak 300
@ebrusonmez 500
@blanche_ea 400
@melampusefe 300
nilsub 300
Y Yuppiyayye 100 tatlım cezanı yaparsan yazarsınkollontai kendine kalmış demiş:)
Evet Aydınlıyım :) Sonradan mı yerlestiler oraya yoksa aslen Aydınlı mısınız?
Yaaa öyle güzel memleketi bulunca tabiSonradan yerlestik biz. Babamın tayini çıkmıştı oylelikle gelmistik. Sonra da aşık olduk yaşadığımız yere hiçbir yere kimildamadik :)
Yaaa öyle güzel memleketi bulunca tabi
Yazları cok sıcak oluyor amaValla güzel memleket havası suyu herseyi güzel :))
Yazları cok sıcak oluyor ama
"Sıcaktan yatılmıyor" derler ya öyle :)
Cidden cok güzel yerindeymissiniz o zaman :)))Biz kusadasinin bi sahil kasabasindayizve aaksamlari serin olur genellikle. Zaten eve sadece yatmaya girdiğimiz için sıcak cok etkilemiyor bizi :)) gündüz deniz aksam sahil :)
hımm o zman bilemedim bana da bi daha ameliyat ol deseler pek hevesli olmam sanırımya bide ben 2 kere sezeryan oldum ya korkuyorum bir daha bıçak yemekten ayyyyyyyyyyyyyyyy bide genel anestezi oldum şimdi bile ara ara ağrıyor ameliyat yerim aynı yere yakın 2 3 ml fark var hemen hemen aynı yerden kesmişler ondan tırsıyorum
benim açlıkla terbiye edilmiş bünyem 63 kilodayken elime 2 kiloyu teslim ediyorsa seninki de eder, sporu arttır o zman bi yol bul yani böyle olmazama ben ömrümce hep diyetik beslendim vücudumu şaşırtmam lazım yağ tuz şeker zaten yok sebze ağırlıklı beslenirim beden beni tanıyınca iki kiloyu çıkarıp teslim etmiyor elime işte
obaaaaaaa bensiz olmaz heralde hedefim 58 benimde, tatlım hedeflerin hepsini toparla yaz buraya bende listeye ekleyim bakalım, şampiyon belli de ikinciyi buluruz artıkHERKES dinlesin ..............
betüş ile çok pis iddaya girdik mayısın 13 de hangimiz daha fazla kilo vermiş ona bakıcaz herkes takipte kalsın benim iddam 73 onunkide 63 bakalım:)
ben evleneli 1 sene olmadı çocuk nerde diyolar, fenalık basıyo insanıBende yeni evli olduğum için böyle şeylere hep denk geliyorum.Birde memlekete her gittiğimde her gören soruyor.Sanki çocuk doğurmak için evlenmişiz.Tek görevimiz doğurmakta millet ''nasılsın evliliğin nasıl'' sorularından önce bebek varmı? Ne kadar tembelsiniz diyorlar. Ha yok dediğimde de ^^korunuyormusunuz^^ diye yapıştırıyorlar.Belki kültür gelenek görenek farkı ama bu tür sorular beni iğrendiriyor.
Size ne yaa sanki benim evliliğim cinsel hayatım onların sorunu. Nasıl korunduğumu soran bile oldu. Çok tiksinççççç..
hımm o zman bilemedim bana da bi daha ameliyat ol deseler pek hevesli olmam sanırım
benim açlıkla terbiye edilmiş bünyem 63 kilodayken elime 2 kiloyu teslim ediyorsa seninki de eder, sporu arttır o zman bi yol bul yani böyle olmaz
obaaaaaaa bensiz olmaz heralde hedefim 58 benimde, tatlım hedeflerin hepsini toparla yaz buraya bende listeye ekleyim bakalım, şampiyon belli de ikinciyi buluruz artık
ben evleneli 1 sene olmadı çocuk nerde diyolar, fenalık basıyo insanı
tamam sen girersen hevesim gitti bak şimdi sen ezersin bizihımm o zman bilemedim bana da bi daha ameliyat ol deseler pek hevesli olmam sanırım
benim açlıkla terbiye edilmiş bünyem 63 kilodayken elime 2 kiloyu teslim ediyorsa seninki de eder, sporu arttır o zman bi yol bul yani böyle olmaz
obaaaaaaa bensiz olmaz heralde hedefim 58 benimde, tatlım hedeflerin hepsini toparla yaz buraya bende listeye ekleyim bakalım, şampiyon belli de ikinciyi buluruz artık
ben evleneli 1 sene olmadı çocuk nerde diyolar, fenalık basıyo insanı
İnşallah canım :)seninde canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah:)
Birbirimize edelim inşallah canım cümlemizin duaları kabul olsun inşallah :) Allah hepimize hedeflerimize ulaşmayı nasip etsin..Aminn canımmm.Seninde kandilin mübarek olsun.Banada dua et lütfen.
amin inşalah :)Birbirimize edelim inşallah canım cümlemizin duaları kabul olsun inşallah :) Allah hepimize hedeflerimize ulaşmayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?