- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.141
öyle yağma yok her gün olcek madem 1 kere geçmeyle olmaz:) ben bu akşam 4+2 yapıcam hayde bismillah:) 4 de biraz önce yaptım 4+4+2 olcek:)Bendeeee 13 diye başlardım ama akşam ola hayrola tatlımmm...
Bakalımmm seni nasıl geçicemm.Görürüzz
Sen Karadenizliydin di mi ya :)
Harbiden koyu Karadenizmiş :)hemde koyusundan trabzon tonyalıyız:)
13 üne kadar yarıştayız o zamn bak bakalım benle yarış nasılmışşş.öyle yağma yok her gün olcek madem 1 kere geçmeyle olmaz:)
Sinop olsun, Sinop iyidirnilsub neresindensin??
Bende tayin için karadenizi düşünüyorum ama neresi olsun pek bilmiyorumm. Gerçi karadeniz olsunda hiç farketmez.Yeşilliğin her yanı güzell.
trabzondan samsuna gelmişler samsun çok güzeldir trabzon yağışlı oluyor çok fazla:)nilsub neresindensin??
Bende tayin için karadenizi düşünüyorum ama neresi olsun pek bilmiyorumm. Gerçi karadeniz olsunda hiç farketmez.Yeşilliğin her yanı güzell.
Yalnız ben böyle atıp tutuyorum akşama sporsuz gelirsem rezil olurumm..13 üne kadar yarıştayız o zamn bak bakalım benle yarış nasılmışşş.
tamam sen şimdi kaç yapıcan söyle bakem:)13 üne kadar yarıştayız o zamn bak bakalım benle yarış nasılmışşş.
Hııımmm... Hiç gitmedim daha önce.Sinop olsun, Sinop iyidir
O zamn ilk öncelik Samsun..trabzondan samsuna gelmişler samsun çok güzeldir trabzon yağışlı oluyor çok fazla:)
Yalnız ben böyle atıp tutuyorum akşama sporsuz gelirsem rezil olurumm..
Ben de gelin olana dek gitmemiştim ama baya güzel ya :) Ben aslen Egeli oldugum icin koyu Karadeniz bana fazla kacıyor. Sinop bana Ege sahillerini aratmamıstı yani o acıdan sevdimHııımmm... Hiç gitmedim daha önce.
Ama tabi benim lafımla da olmuyor.Eşimin işi olursa çook istiyoruzz..
Sen ne yaparsan geçmek için 1 mile fazlasını yapacam.tamam sen şimdi kaç yapıcan söyle bakem:)
samsun sahili çok güzel mevsimleri güzel ve hep ova düzlük ben çok seviyorum git kız samsuna annemler oraya yazlık yaptırdı bende gelitim denize gireriz o zaman kim hızlı yüzcek yarışması yaparızO zamn ilk öncelik Samsun..
hedef belirle sen önce bugun benim artım var 4mile yaptım akşam 4+4 yapıcam sen düşün gerisiniSen ne yaparsan geçmek için 1 mile fazlasını yapacam.
başınız sağolsun tatlım lütfen yediklerine dikkat et ve cuma sabahı kilo bildirimi yapmaya çalış...Ya kizlar 2 gündür giremiyorum maalesef abimin kayınvalidesi vefat etti yengem bursalı ve burda kimsesi yok ona destek olmak adına eve pek ugrayamiyacam bu hafta çok özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?