- 11 Nisan 2016
- 188
- 386
- 23
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.181
ben daha 3 sene yapmıycam diyorum herkese bi diyen bi daha demiyo en azındanInsan o soruları duymamak için evden çıkmak istemiyor bir süre. Bana da sürekli ayni sorular sorulurdu onceleri düşünmüyoruz daha deyip kapatmaya calisirdim ama ne mümkün. Yok evlat şöyle yok evlat böyle. Gina gelirdi bir süre sonra düşünüyorum ama olmuyor demeyi denedim belki susarlar diye ama nerdeeeee. Yok neden olmuyor sorun sen de mi yoksa esinde mi sorulari başladı bu sefer de.
Bebeğim iki aylikken görmeye gelen bir komşu teyze eeee ikinciyi ne zaman yapacaksiniz demez mi? Höh dedigimi hatırlıyorum kadının yüzüne gerisi yok
oooo olmaz ki ama bana niye meydan okumuyosuntamam sen girersen hevesim gitti bak şimdi sen ezersin bizi
samsun sahili çok güzel mevsimleri güzel ve hep ova düzlük ben çok seviyorum git kız samsuna annemler oraya yazlık yaptırdı bende gelitim denize gireriz o zaman kim hızlı yüzcek yarışması yaparız
Hedefim 10 mile 5+5 yapıcam.hedef belirle sen önce bugun benim artım var 4mile yaptım akşam 4+4 yapıcam sen düşün gerisini
ay sesli güldüm sana meydan okumak mıben daha 3 sene yapmıycam diyorum herkese bi diyen bi daha demiyo en azından
oooo olmaz ki ama bana niye meydan okumuyosun
Birazzzzne oldu korktun mu:)
Başınız sağolsun canımYa kizlar 2 gündür giremiyorum maalesef abimin kayınvalidesi vefat etti yengem bursalı ve burda kimsesi yok ona destek olmak adına eve pek ugrayamiyacam bu hafta çok özür dilerim
Senin hedefde bayağı yüksekmiş.obaaaaaaa bensiz olmaz heralde hedefim 58 benimde, tatlım hedeflerin hepsini toparla yaz buraya bende listeye ekleyim bakalım, şampiyon belli de ikinciyi buluruz artık
Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama ne mantıkla düşünüyorlar anlamış değilim.ben evleneli 1 sene olmadı çocuk nerde diyolar, fenalık basıyo insanı
ne yapcam dedin 5 mile mi geberdim ben yapınca onu ne biçim bişey di ooooHedefim 10 mile 5+5 yapıcam.
amma gaz vermişim milleteYalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama ne mantıkla düşünüyorlar anlamış değilim.
Kurtulusu yok yani ne dersek diyelim yinede soruyolar.Insan o soruları duymamak için evden çıkmak istemiyor bir süre. Bana da sürekli ayni sorular sorulurdu onceleri düşünmüyoruz daha deyip kapatmaya calisirdim ama ne mümkün. Yok evlat şöyle yok evlat böyle. Gina gelirdi bir süre sonra düşünüyorum ama olmuyor demeyi denedim belki susarlar diye ama nerdeeeee. Yok neden olmuyor sorun sen de mi yoksa esinde mi sorulari başladı bu sefer de.
Bebeğim iki aylikken görmeye gelen bir komşu teyze eeee ikinciyi ne zaman yapacaksiniz demez mi? Höh dedigimi hatırlıyorum kadının yüzüne gerisi yok
O bana biraz fazla geliyorrr..sıkıyosakollontai ye meydan oku bakem:)
Evet ne zamandır yapmıyorum zaten.4+4+2 olsun barimmm.ne yapcam dedin 5 mile mi geberdim ben yapınca onu ne biçim bişey di oooo
hahahahahaahaah yarın selanı okuruz desene 5+5 yaparken diye( Allah korusun kız zorlama o kadar:)
Bizi gazlayıp duruyon zatenamma gaz vermişim millete
evet canım bekle atıyım silinmiş ordan :)
Tamm canım. Kocişim henüz gelmemişken bi set yapayım dedim.evet canım bekle atıyım silinmiş ordan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?