- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.241
ton balığı yağlı oluyor yahu nasıl yiyiyorsun ben sevmem :)Mmm ok simdi soyle planliyorum 3 gun beslenmemi, 3 gun boyle dayanacagim cumartesi guzel bir gun olsun diye :
Sabah 2 dilim ananas, kahve.
Ogle :? Onerilerinizi alabilirim. (Disarida yiyecegim-corba-salata-balik?)
Aksam: Ton baligi.
Gun icinde 3 yesil cay, 2.5 litre su; sabahlari 3 mil leslie; aksam da ne kadar spor yapabilirsem
Mmm ok simdi soyle planliyorum 3 gun beslenmemi, 3 gun boyle dayanacagim cumartesi guzel bir gun olsun diye :
Sabah 2 dilim ananas, kahve.
Ogle :? Onerilerinizi alabilirim. (Disarida yiyecegim-corba-salata-balik?)
Aksam: Ton baligi.
Gun icinde 3 yesil cay, 2.5 litre su; sabahlari 3 mil leslie; aksam da ne kadar spor yapabilirsem
bizde daha ben 73 sen 63 göremedikmillet 58,5 diyoooo sıfatımıza sıfatımıza
Hatta aralara da yesil elma yerim aciktikca diye dusunuyorum.
hadi bakem benle zumba yapıcak baba yiğit arıyorum şimdi:)
nazar etme nolur, az zipla senin de olur ahahahah.millet 58,5 diyoooo sıfatımıza sıfatımıza
light aliyorum ben ya, o baya yagsiz aliyor; saman gibi mubarek.ton balığı yağlı oluyor yahu nasıl yiyiyorsun ben sevmem :)
yok ya simit-peynir-cay alacagima ananas aliyorum.wuuu elit kesim teşrif etii anaaanaağğsss..... pehhh.........
Oouvv müthiş ben bunu her gün yaparsam 13 mayista -10 garanti
yok ya beni tikiyor baya yesil elma, hatta elma. Gozum donmuyor sonra.ye yee daha çok acıktırır :)))
halıyı toplaben bunu öğrenirsem yaparım az denedim halı kayıyo kaymayan halı istiyom :)
Cek yahu haliyi kenara.ben bunu öğrenirsem yaparım az denedim halı kayıyo kaymayan halı istiyom :)
Beeeeen!
nazar etme nolur, az zipla senin de olur ahahahah.
light aliyorum ben ya, o baya yagsiz aliyor; saman gibi mubarek.
yok ya simit-peynir-cay alacagima ananas aliyorum.
aklın yolu bir:)Cek yahu haliyi kenara.
halıyı topla
Cek yahu haliyi kenara.
üşüşse ne olcek hatun mezun oldu bizim gibi tembel mi:)600 zıpladım hakettim o nazarı etcem işte....
deme simit deme bağzı martılar üşüşçek şimdi....
ahahahha elbet cıkar biriyok anam yok uğraşma boşuna tamam takım delilerle dolu ama sana rakip olcek kadar deli yok içimizde
niye kız bende oldum yinne 61 sanki her hafta 2 kilo veriyom dade gettt aklını peynir ekmekle mi yedi millet...
korkutma kız cıtırları belki rakip olcek banasakin ol rambo o insan değil saybörg....
ben yollayacaktım ama nilsub yollamıszumba linki istiyom been deee...
200 zıplanilsub morordek kollontai @tatlitambak
menüm
sabah
1 minik patatesten patatesli yumurta
1 kase salata
ara 1 muz
öğlen
1 dlm tb ekmeği arasına peynir
akşam
1 paket etiform bisküvi
1 greyfurt
su 2lt
spor
3 mil koşmalı leslie
600 zıplama -- silin uleyn.....
simdi actım videoyu yapıyım geliyim yorum yaparımhadi bakem benle zumba yapıcak baba yiğit arıyorum şimdi:)
ahahahha elbet cıkar biri
niye kız bende oldum yinne 61 sanki her hafta 2 kilo veriyom da
korkutma kız cıtırları belki rakip olcek bana
ben yollayacaktım ama nilsub yollamıs
200 zıplanilsub
simdi actım videoyu yapıyım geliyim yorum yaparımzumba dersi almıstım bi ara bakalım yapabilecek miyim
o degil de sizle de paylasmak istedim, bu ara kimle karsilassam bana cok inceldigimi soyluyor; valla sirrimi soylemedim ama en buyuk sirrim burasi arkadaslarSagolun varolun; yasasin ziplamak.
Ben de kendime kestigim 1400 cezama baslayayim yavastan,morordek sen daha fazla dersen daha fazla olsun
kaptan başlıyo zumbaya bende başlıyorum gelen gelsin bitince toplanırız dağılın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?