Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hello beni update edin yahu, kim kimle iddiaye girdi nesine
yarindan itibaren duzenli katilimima donuyorum :)

4 gun menu yok, 3 gun sporum yok; yaz kaptanim ya cezam 400 falan degil yani 200'erden desen sanki en az 1400 morordek nilsub

Yaz sen ben yapacagim :) Ne yedigim, ne yemedigim belli degil o yuzden menu paylasmiyorum bugun
Yarindan itibaren buradayim.

en az 1400 ya morordek , daha da cok olabilir; sen yaz da ordekcim ben ziplarim cumaya kadar

al sana en güzelinden zumba bundan iyisi yok çok baktım:)

uf bu ne ya hakikaten her tarafi ayri oynuyor adamin ahahaha

sen haftaya kaç olcan bakem

Bu hafta 58.5 hedefliyorum beybi :)
Ama bana odem atici bir seyler onerin bu 3 gun ya, baya bir siddetli regldeyim bir de haftasonu arkimin dugunu var; boyle butun suyumu atmak istiyorum. Yuzum incecik olsun, ananas aldim baska ne ?
yeşil çay :) liptonun 5 i bir yerde ve 7 otlu çayları var onlarda süper:)

yeşil çay :) liptonun 5 i bir yerde ve 7 otlu çayları var onlarda süper:)

Mmm ok simdi soyle planliyorum 3 gun beslenmemi, 3 gun boyle dayanacagim cumartesi guzel bir gun olsun diye :
Sabah 2 dilim ananas, kahve.
Ogle :? Onerilerinizi alabilirim. (Disarida yiyecegim-corba-salata-balik?)
Aksam: Ton baligi.

Gun icinde 3 yesil cay, 2.5 litre su; sabahlari 3 mil leslie; aksam da ne kadar spor yapabilirsem

Bu hafta 58.5 hedefliyorum beybi :)
Ama bana odem atici bir seyler onerin bu 3 gun ya, baya bir siddetli regldeyim bir de haftasonu arkimin dugunu var; boyle butun suyumu atmak istiyorum. Yuzum incecik olsun, ananas aldim baska ne ?

millet 58,5 diyoooo sıfatımıza sıfatımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…