- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.221
kosmali leslie ne, var mi oyle bir sey?nilsub morordek @kollontai @tatlitambak
menüm
sabah
1 minik patatesten patatesli yumurta
1 kase salata
ara 1 muz
öğlen
1 dlm tb ekmeği arasına peynir
akşam
1 paket etiform bisküvi
1 greyfurt
su 2lt
spor
3 mil koşmalı leslie
600 zıplama -- silin uleyn.....
al sana en güzelinden zumba bundan iyisi yok çok baktım:)
ben yapamıyorum tatlım çok zıplamalı belim ağrıyor:) ssen yaparsın benden zayıfsın ama çok güzel oynuyor adam:)hee buunu görmüştüm g.tü başı ayrı oynuyo gıııı.... ben bunu nasıl öğrenceeem zor gibi...
betüş kendine uyarlamış yok öyle bişekosmali leslie ne, var mi oyle bir sey?
betüş kendine uyarlamış yok öyle bişe
4 milede var bunların hepsi 5 mile bundanda beter:)
bak koşuyooo
kızlar toplam cezalar
btlbetul 600
@Ay Isigim 400+300+600 (bu ne kız ben 3 aydır bu kadar ceza almadım:)
@tatlitambak 300
@ebrusonmez 500
B blanche_ea 400
@melampusefe 300
nilsub 300
@denhizx 100 tatlım cezanı yaparsan yazarsın @kollontai kendine kalmış demiş:)
hello beni update edin yahu, kim kimle iddiaye girdi nesine
yarindan itibaren duzenli katilimima donuyorum :)
4 gun menu yok, 3 gun sporum yok; yaz kaptanim ya cezam 400 falan degil yani 200'erden desen sanki en az 1400morordek nilsub
Yaz sen ben yapacagim :) Ne yedigim, ne yemedigim belli degil o yuzden menu paylasmiyorum bugun
Yarindan itibaren buradayim.
ama sadece bu videoyu yapmak 600 kalori yakıyormuş:)en az 1400 yamorordek , daha da cok olabilir; sen yaz da ordekcim ben ziplarim cumaya kadar
uf bu ne ya hakikaten her tarafi ayri oynuyor adaminahahaha
sen haftaya kaç olcan bakem
Deneyeyim ben de yarin aksam, bu aksam 3 mil yaptim yoruldum ya. Bu spor da ne nankor, 4 gun yapmadim hemen dellendi. Ayama sadece bu videoyu yapmak 600 kalori yakıyormuş:)
yeşil çay :) liptonun 5 i bir yerde ve 7 otlu çayları var onlarda süper:)Bu hafta 58.5 hedefliyorum beybi :)
Ama bana odem atici bir seyler onerin bu 3 gun ya, baya bir siddetli regldeyim bir de haftasonu arkimin dugunu var; boyle butun suyumu atmak istiyorum. Yuzum incecik olsun, ananas aldim baska ne ?
evet canım çok iyi bu ay gaza geldim deniyim bakem yapabiliccem mi aylardı masa üstünde duruyor video bi gün başlamıştım 15 dk yapabildim sonra 1 hafta kollarım ağrıdı:)Oouvv müthiş ben bunu her gün yaparsam 13 mayista -10 garanti
yeşil çay :) liptonun 5 i bir yerde ve 7 otlu çayları var onlarda süper:)
Bu hafta 58.5 hedefliyorum beybi :)
Ama bana odem atici bir seyler onerin bu 3 gun ya, baya bir siddetli regldeyim bir de haftasonu arkimin dugunu var; boyle butun suyumu atmak istiyorum. Yuzum incecik olsun, ananas aldim baska ne ?
evet canım çok iyi bu ay gaza geldim deniyim bakem yapabiliccem mi aylardı masa üstünde duruyor video bi gün başlamıştım 15 dk yapabildim sonra 1 hafta kollarım ağrıdı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?