- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.281
Yavrum bu yıl koca istersin gelecek yılda şu kayınvalide kayınpeder görümce kayınlarımı benden uzak tut yarabbim görümcemlerin laf sokmalarından eltimlerin fesatlıklarından kv kpederin çok bilmişliklerinden bıkdım yarabbim ne olur uzak tut tüm onların kötülüklerinden koru beni diye ahanda böyle dua edersinyaaaa yokmu şöyle ağaç kovuğundan çıkma erkikkkkk asıl sen öyle birşey iste kuzum neme lazım elin zengin şımarık züpbesiiii adam edene kadar ömrün biter
1750 iyi yavrum ya atlarim ben, 50sini atladim kaldi dun 1700. Ohannes diyorum ama devam devam.
Ya benim reglim yeni geldi, evet 1 aydir regl oluyorum da az azdi simdi baya sular seller diyebilirim; insallah bitecek artik valla bunaldim!
Ya musakkaö ay en sevdiğim şey :)Günaydın kızlar.İşler yoğun bu ara akşamlarıda erken uyuyorum yorgun hissediyorum kendimi mevsim geçişi olduğundanmı,yağmurlu havalardanmı nedir böyle bi enerjisizimNeyse dünkü menümü paylaşayım
morordek kollontai nilsub B blanche_ea
Sabah: 1 simit +1 kk peynir+domates,salatalık,maydonoz,biber
öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon musakka+yarım kase cacık+1 tabak salata
ara:1 ceviz+2 kuru incir
Akşam: Salata+2 kk tavuk haşlama
ara:Yarım kase yoğurt+1 bardak tarçınlı süt
Spor:1 mil leslie+100 zıplama
Su:3lt üstü
Biraz da bana yolla ya :) Kurudum kaldım ben resmen1750 iyi yavrum ya atlarim ben, 50sini atladim kaldi dun 1700. Ohannes diyorum ama devam devam.
Ya benim reglim yeni geldi, evet 1 aydir regl oluyorum da az azdi simdi baya sular seller diyebilirim; insallah bitecek artik valla bunaldim!
Muhtemelen ondandır canım, böyle devam etGünaydın herkese:)
Dün yediklerim
Sabah: 2 haşlanmış yumurta. 2 yk kaşığı yogurt. 2 dilim ekmek. 1 tatli kaşığı bal.
Ara: 1 salatalık
Öğle: haşlanmış tavuk budu. Cacik
Ara: tarçınlı süt 1 su bardağı
Aksam: haşlanmış tavuk budu. Cacik.
Su:2.5 lt.
Spor: 1 mile yapabildim
kollontai morordek nilsub
Iki gündür protein diyeti yapiyormusum gibi beslenmisim. Bugün tartida eksi gördüm oranı da iyiydi gayet. Bu iki günün etkisi mi acaba
Benim de benim deYa musakkaö ay en sevdiğim şey :)
tatlım aydın a geçmedim uçakla izmir e ordan kuşadasına geçtim ama aydın güzeldir iş için zamanında çok gitmiştimAaa bizim oralara gitmissin kaptanım, AydınBegendin mi bari
Sana cevabı Ebrucugum aşagıda vermiş. Biscolatalı menü diyeyim sen anla. Böyle menülerle geldigin sürece cezan katlanarak artacak. Söylemiştim üst üste kaçamak yapanlara 2 katı gibi cezalar verecegimi.
Kızlar hello :)
Ben de sabah kalktim 3 mil lesliemi yaptim, valla enerji doluyum ya harika
tambağıda kaaaatt o da kaşındı....
Olur olur bende inatla 79.9 diyorumm
Kuzum bu evde interneti birak telefon bile cekmiyor deli olacam. 1 sayfa okuyup mesaj yazana kadar kac defe teli yeniden baslat yapiyorum.internet bile donuyor 3 4 dk bir. Napcam bilmiyorumhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuu T tatlitambak nerelerdesin:)
Tamam anacım negatif olmayacam biz insanlar herşeyin fazlasını isteriz hiç bitmez isteklerimiz bende eşimle ne kadar çok evlenmek istiyordum seni çoooooookkk iyi anlıyorum bebişim en doğal hakkın her genç kızın hayali gelinlik giymek kimse inkar edemezayyy ömrümü yedin ne kadan negatifsiiin.... belki pembe panjurlu evimde sonsuza kadar mesuuud yaşıyacağım ne biliyon...
Aha geçen aynısı bana oldu deliye döndümKuzum bu evde interneti birak telefon bile cekmiyor deli olacam. 1 sayfa okuyup mesaj yazana kadar kac defe teli yeniden baslat yapiyorum.internet bile donuyor 3 4 dk bir. Napcam bilmiyorum
Bende böyleyim kaç gündür yaaane kaa güzel ben bu sabah kalktım yeaaa ben uyumak istiyorum diye söylendim ama uyuyamadım...
Evet canım protein etkisi vücutta yağ yakmaya yardımcı oluyor:)Günaydın herkese:)
Dün yediklerim
Sabah: 2 haşlanmış yumurta. 2 yk kaşığı yogurt. 2 dilim ekmek. 1 tatli kaşığı bal.
Ara: 1 salatalık
Öğle: haşlanmış tavuk budu. Cacik
Ara: tarçınlı süt 1 su bardağı
Aksam: haşlanmış tavuk budu. Cacik.
Su:2.5 lt.
Spor: 1 mile yapabildim
kollontai morordek nilsub
Iki gündür protein diyeti yapiyormusum gibi beslenmisim. Bugün tartida eksi gördüm oranı da iyiydi gayet. Bu iki günün etkisi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?