- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.261
eveet - bonusuolum zıpladıkça bonus kazanıyorum galiba....
hade sen de yap gel ben kactım 50 dk video ancak biterkaptan başlıyo zumbaya bende başlıyorum gelen gelsin bitince toplanırız dağılın :)
sesli güldüm manyak yahu hdi git iste şişmanların bile kocası varmübarek gün benden paydos.... şimdi gidip abdest alayım koca isticem daha.....zayıf ama yalnız ne işe yarıcak öyle :)
yok ya ben başladım 3 dk dalağım şişti bacımeveet - bonusu
hade sen de yap gel ben kactım 50 dk video ancak biter
sesli güldüm manyak yahu hdi git iste şişmanların bile kocası var
iveeet bitirdim geldim, video efsane 57 kilo olana kadar yaparım bunu arada jillian yerine yaparım, acayip ter attırıyo hakkaten 500 kalori yakmısımdır benceyok ya ben başladım 3 dk dalağım şişti bacım
Sen bi 100 zipla canim aksamki bulgurdan dolayiMerhaba hanımlar :)
Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 dilim ananas
1 adet zeytin ( 4 tane koydum ama tuzlu geldi 1 tanesini yiyebildim)
1 adet burgu peynir
4 topi peynir
1 yk lor peyniri
1 tk bal
Ara ; 5 adet çiğ badem
Akşam;
1 kepçe salçasız 1 tk yağlı mercimek çorbası
1 kase bulgur pilavı ( kase ufak )
1 haşlanmış baget ( derisi ayrılmış )
1 bardak ayran
Spor : 1 saat yürüyüş yapıldı eğer iyi olursam yatmadan squat ve thigh gap egzersizleri yapıcam..
Su: 2 ltyi geçti
Herkese tekrar iyi kandiller.
Valla 1400le basladim hadi 1500 olsun derken 1750de karar kıldım beybi. Cok dersen indirim yaparimhello beni update edin yahu, kim kimle iddiaye girdi nesine
yarindan itibaren duzenli katilimima donuyorum :)
4 gun menu yok, 3 gun sporum yok; yaz kaptanim ya cezam 400 falan degil yani 200'erden desen sanki en az 1400morordek nilsub
Yaz sen ben yapacagim :) Ne yedigim, ne yemedigim belli degil o yuzden menu paylasmiyorum bugun
Yarindan itibaren buradayim.
Yahu sen daha gecen gun de regl degil miydin? Benim gelmeyenler senden mi geliyor nedirBu hafta 58.5 hedefliyorum beybi :)
Ama bana odem atici bir seyler onerin bu 3 gun ya, baya bir siddetli regldeyim bir de haftasonu arkimin dugunu var; boyle butun suyumu atmak istiyorum. Yuzum incecik olsun, ananas aldim baska ne ?
Gene çekiştirmiş beni arkadan arkadan600 zıpladım hakettim o nazarı etcem işte....
deme simit deme bağzı martılar üşüşçek şimdi....
Son zamanlarda cok tembelim vallaüşüşse ne olcek hatun mezun oldu bizim gibi tembel mi:)
Hahaha ilahi Betus yamübarek gün benden paydos.... şimdi gidip abdest alayım koca isticem daha.....zayıf ama yalnız ne işe yarıcak öyle :)
Yavrum bu yıl koca istersin gelecek yılda şu kayınvalide kayınpeder görümce kayınlarımı benden uzak tut yarabbim görümcemlerin laf sokmalarından eltimlerin fesatlıklarından kv kpederin çok bilmişliklerinden bıkdım yarabbim ne olur uzak tut tüm onların kötülüklerinden koru beni diye ahanda böyle dua edersinazcık zenginlikte istiyim... hatta zengin koca istiyim ikisi bir arada olsun......
Gene ceneniz düşmüş yaa, oku oku bitmedi
Sen bi 100 zipla canim aksamki bulgurdan dolayinilsub
Valla 1400le basladim hadi 1500 olsun derken 1750de karar kıldım beybi. Cok dersen indirim yaparim
Yahu sen daha gecen gun de regl degil miydin? Benim gelmeyenler senden mi geliyor nedir
Gene çekiştirmiş beni arkadan arkadan
Son zamanlarda cok tembelim vallabugun biraz hareket berekettir diye yogami yaptim, zipladim hopladım falan. Hava guzel olsa bisiklet binecektim de şakır şakır yagmur yağdı
Hahaha ilahi Betus ya
Hadi bakalim kabul olur dualarin insallah :))
Aynen canım katılıyorum rabbim bizlere yardımcı olan tüm kızlarımızın ne isteği varsa versino degil de sizle de paylasmak istedim, bu ara kimle karsilassam bana cok inceldigimi soyluyor; valla sirrimi soylemedim ama en buyuk sirrim burasi arkadaslarSagolun varolun; yasasin ziplamak.
Ben de kendime kestigim 1400 cezama baslayayim yavastan,morordek sen daha fazla dersen daha fazla olsun
Aynen canım benim bende diyetisyene gittim ama başarılı olamadım sıkılıp bıraktım ama burası süper motivasyon yönünden ben size yoldaşlarım diye boşuna demiyorumAynen canım katılıyorum rabbim bizlere yardımcı olan tüm kızlarımızın ne isteği varsa versinbu yol o kadar uzun yorucu pes ettiricikiiiii bizleri bu yolda yalnız bırakmayan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler yoksa çokdan pes etmiştim ben çokdannnn bin tane diyetisyene değişmen ne öyle ver listeyi gel haftaya hesabı bi kerem destek lazım motivasyon lazım burda kat kat var hepinizi seviyorum görmeden
hemdeeeeee
Günaydın sanada..:)Günaydın tembel çekirgeden.
Günaydın tembel çekirgeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?