- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.421
Yani günlük en az 20 oluyor.Kuzum bunlar nispeten gruba yeni katılanlar. Yoksa ebrusonmez ve nilsub'a baksam ohooo en az 100 gorurduk
Voooovvv ne gevezeyiz yaaa
Sen bikaç aya bizide sollarsın benceAboovben de yeni katilanlarin mesaj şampiyonu olurum o zaman
Yok tatlım ben kimseyle iddiaya girmedim :)Canım arkadaşıyla iddiaya giren sen miydi.??
Her ortamda gevezeyim diyorsunVoooovvv ne gevezeyiz yaaa
Az öncede telde ablamla konuştuk. Kapadıktan sonra mesaj attı 1 saat 10dk konuşmuşuz diyeee
Oda yemek yapıyordu diye erken kapamıştım.
Sen benle girYok tatlım ben kimseyle iddiaya girmedim :)
Kız kelaynağın nesli tükenmedi mi??sen çekil şurdan sıska kelaynak....
Evet yaaHer ortamda gevezeyim diyorsun
Sen benle gir
Sanmam geveze hatuneeeeeeee herkesi geçmişimdir o zaman varmı daha fazla olan
O zamn koca bi HOŞGELDİN diyelimmm.selam kızlar geçmişi okumadan önce mesajımı yazayım hemen.. bugün önemli bi sunum vardı akşam buraya yazarken de dalmışım sunuma.giremedim o yuzden..ama döndüm burdayım açın bakem bu deliye kollarınızı
O benim gibi bi verip bi alıyor sen daha çıtırsın
Ben de alıyorum, yani aldımmm! Cuma gunu bildirim yapayım da görün çıtırlıktan eser mi kalmışO benim gibi bi verip bi alıyor sen daha çıtırsın
Yok kız 3 haftadır yapmıyorm ama önceden yapıyordum aşırı iyivayyyyy demek bunları yapıyon da bize söylemiyon haaa..... yazdım bunu bi kenara.....
Hımm karıştırdım heraldeeYok tatlım ben kimseyle iddiaya girmedim :)
Aferin çekirgeeKizlar bem gezmelerdeyim ve beeennnn yemedimm....
Yemeyecegiiimm
evden gelirken kahvaltimi yapipta geldim
Yap canım. Dengelersin sen..Ben de alıyorum, yani aldımmm! Cuma gunu bildirim yapayım da görün çıtırlıktan eser mi kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?