- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.461
Bence kemik iriliginden ziyade agirligiyla ilgili, yani ince gorunup agir olabilir veya bazi insanlar dogustan daha kasli oluyor.Hmm o zaman baya sıkı bir vücudun var demek ki :)
evet .Hmm o zaman baya sıkı bir vücudun var demek ki :)
inan gecen aksam bana geldiler...arkadasim baskuluyle gelmisSende söyleme yaa
Daha zayıf sansınlarr. Ben söylemem mesela beni daha zayıf sanıyorlar.
Çok iyiymiş o zaman :)evet .
9 yil profesyonel spor yaptim..basketbolcuydum..aktif olarakta yuruyorum..cok kalin degilim yani..
ama yinede 65 olmak en buyuk hayalimm
@parkbyull @denizmineymis M minnakkelebekim @Ay Isigim kızlar bu hafta listeye gireceksiniz ona göre gelin cuma günü, deneme sürecini uzatmayalım boşuna
Ben havasına bayılmışrım oranın nefes alabiliyordum. Antalyadaki tatilimiz işkence olmuştu bize nemden dolayı. Ama kuşadası öyle değildi. Orada Bulunduğumuz sürede hergün aquaparktaydık. Tabiki çocuk havuzunda
Benimde hedefim 65 boyum 165 bendede daha altı kötü duruyo.ama ben iri kemikliyim ince durmuyorum.Kilolu olsamda etlerim fışkırmıyor bi yerlerden etim sıkı yanievet .
9 yil profesyonel spor yaptim..basketbolcuydum..aktif olarakta yuruyorum..cok kalin degilim yani..
sorma bacım burda yaşıyon herhal
teşekkürler süperman :)Vayy maşallah hatun ameliyatlı haliylebize taş çıkarıyor.
bilemedim valla benim ki göbeğini sakın eritme diyip duruyo vallaYani kocişlere kızmamız mı lazım.
5 mile i o zumbadan once ısınmak icin yaptım oyle hesapla zorlugunu :) acayip kondusyon lazım tabi ben sigara ictigim icin zor oluyo birazBen de aksam zumbayi mi yapsam 5 mile mi?
5 mile olumculdu ama ya, bilemiyorum :)
200 daha zıpla sen yarın persembe biliyosun dimi !!
En kısa zamnda inşallah canım..evet .
Ay deme yahu!5 mile i o zumbadan once ısınmak icin yaptım oyle hesapla zorlugunu :) acayip kondusyon lazım tabi ben sigara ictigim icin zor oluyo biraz
200 daha zıpla sen yarın persembe biliyosun dimi !!nilsub
Bende de nasıl oluryorsa 1kilo alsam kilo almişsin versem vermişsin diyorlar. Nasıl belli oluyor bu kadar yaBenimde hedefim 65 boyum 165 bendede daha altı kötü duruyo.ama ben iri kemikliyim ince durmuyorum.Kilolu olsamda etlerim fışkırmıyor bi yerlerden etim sıkı yaniAllahtan öylr bide öyle olmasa top gibi yuvarlanabilirdim.Şu an 72 kiloyum bi arkadaş çok zayıflamışsın iyi olmuşsun dedi bende daha 8_9 fazlam var dedim.yok artık 3_4 kilo versen yeter fazla verme dedi.Bende 3_4 kilo farketmiyor pek.Yalnız bunun kötü tarafıda çok kilo almadan kilo aldığın belli olmuyor,çok vermedende verdiğin
Kolay gelsin canım. Ben artık hiç kalkışmıyorum.Ben de bi Jillian yapayım, ne zamandır yapmıyorum. Hamlamışımdır kesin
yok yavrum beni sollayamazsınBence de
Yaptım ya :) Eskiden ne kadar zorladıysa o kadar zorladı. Pek de hamlamamışım sanırımKolay gelsin canım. Ben artık hiç kalkışmıyorum.
Öyle seviyor demek kiteşekkürler süperman :)
bilemedim valla benim ki göbeğini sakın eritme diyip duruyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?