Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hmm o zaman baya sıkı bir vücudun var demek ki :)
Bence kemik iriliginden ziyade agirligiyla ilgili, yani ince gorunup agir olabilir veya bazi insanlar dogustan daha kasli oluyor.
Genetik biraz, ben de kilomdan az gorunurum mesela ama benimki sporla ilgili; hicbir zaman da oyle asiri ince olmam sanirim.

Ben ilk defa cocuklu tatil yapacağım nasil olacak merak içindeyim :)))

evet .
9 yil profesyonel spor yaptim..basketbolcuydum..aktif olarakta yuruyorum..cok kalin degilim yani..
ama yinede 65 olmak en buyuk hayalimm
Benimde hedefim 65 boyum 165 bendede daha altı kötü duruyo.ama ben iri kemikliyim ince durmuyorum.Kilolu olsamda etlerim fışkırmıyor bi yerlerden etim sıkı yani Allahtan öylr bide öyle olmasa top gibi yuvarlanabilirdim.Şu an 72 kiloyum bi arkadaş çok zayıflamışsın iyi olmuşsun dedi bende daha 8_9 fazlam var dedim.yok artık 3_4 kilo versen yeter fazla verme dedi.Bende 3_4 kilo farketmiyor pek.Yalnız bunun kötü tarafıda çok kilo almadan kilo aldığın belli olmuyor,çok vermedende verdiğin

Ben de aksam zumbayi mi yapsam 5 mile mi?
5 mile olumculdu ama ya, bilemiyorum :)
5 mile i o zumbadan once ısınmak icin yaptım oyle hesapla zorlugunu :) acayip kondusyon lazım tabi ben sigara ictigim icin zor oluyo biraz
200 daha zıpla sen yarın persembe biliyosun dimi !! nilsub

5 mile i o zumbadan once ısınmak icin yaptım oyle hesapla zorlugunu :) acayip kondusyon lazım tabi ben sigara ictigim icin zor oluyo biraz
200 daha zıpla sen yarın persembe biliyosun dimi !! nilsub
Ay deme yahu!

Ben zumba severim de daha ziplama borclarim var, bakayim bir simdi durumuma.

Interneti bulmusken yazayim hemen menümü
Sabah 11 de kahvalti
peynir
3 zeytin
3 dilim salatalik
yumurtalu menemen
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

Gezmede birsey yemedim.

kahve yaptilar sekersiz severim ben sekerli olunca 1 yudum aldim biraktim.

aksam 19 da
1 kase tavuklu topalak corbasi toplarindan birkactne yedim.gerisini kizima yedirdim.
salata
2 halka dilim muz.

su 2 lt. Spir henüz yok. ya 2 gundur dinleniyorum. Galiba odem atmaya da basldim.
bu arada benim boyum 171 değilmiş kizlar 173cm....
arkadaslar bel kismin cok incelmiş dedi. Zayiflamissin dediler ama ben sasirdim tartida arti görmüştüm. Odem lerin gitmeye basladigini biliyorum. Yarin cok dikkat etmem lazim.

Bende de nasıl oluryorsa 1kilo alsam kilo almişsin versem vermişsin diyorlar. Nasıl belli oluyor bu kadar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…