- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.401
dövmem kapışak mı?
az sonra 5 mile üzerine zumba yapmaya gidicem :)
Biz ona rakib olamıyoruz. Sen dene birdeBu minnak çömez halimle iştirak ederdim ama regl donemim geldi gelecek simdiden sistim.yesil caya verdim kendimi 2gundur..
Ayrica takimin kidemlileri duruyo @nilsubebrusonmez ben mi cikayim karsisina hatunun hanimlar
Evet bu harika çok zevkli insan yaparken hiç sıkılmıyor. Ve aşırı ter atıyor.Bazen kalbim tekliyor düşünün yani.al sana en güzelinden zumba bundan iyisi yok çok baktım:)
öldürmez öldürmez :)akşama anca beybi... ben zumba denicem....hareketleri öğrenmem lazım.... merak kediyi öldürdü derler yaa... haa işte onu test edicem...
bu da zumba videosu oryantalle karışık hem daha kısa süresi hanımlar :)
Evet bu harika çok zevkli insan yaparken hiç sıkılmıyor. Ve aşırı ter atıyor.Bazen kalbim tekliyor düşünün yani.
öldürmez öldürmez :)
Çok esnek yaaben yapamıyorum tatlım çok zıplamalı belim ağrıyor:) ssen yaparsın benden zayıfsın ama çok güzel oynuyor adam:)
Nr kaçamaklar yaptın söyleeene zamandır yapmamıştım iyi oldu böyle :)
ne yüzü 200 geçiyoduruz biz kız bizimkileri çıkaraydın göreydik
bir iş yapmıyor zaten emin ol nette meşhur oldu sonrada eğlence dünyasına girdi
Ben 40 dk yapmıştım en son ama bitiremedim.ama sadece bu videoyu yapmak 600 kalori yakıyormuş:)
o 100 jj onun içindi zatenBi 100 daha zıpla çekirge. Mübarek gün diye kandil simidi yemişsin ama ekstra kalori onlar :)
Ertesi günde yapmaya çalışsan vucut alısıyor eslındaevet canım çok iyi bu ay gaza geldim deniyim bakem yapabiliccem mi aylardı masa üstünde duruyor video bi gün başlamıştım 15 dk yapabildim sonra 1 hafta kollarım ağrıdı:)
Enemmm kız niye gezmedin? Nr güzel memleketin var. Gezmesi ayrı yemesi ayrı güzel.Şimdi kaptanlarım bana kızacaklar amma çarşıda pizza pizzanın. Yanında bir yer vardı normalde hamburger sevmem amma öyle güzel yapıyorlardı ki müdavimini olmuştuk. Öyle ki eşim hamileliğimde aş ersen bile sAkın ona aş ermee demişti. O kadar yani. Ama şimdi olsa yemem yiyemem yani.M melampusefe bizim iş yerinde aussie deniliyor avustralyalı adam türkle evlenip boşanmışlar 2 çoçukları var adam her yaz çoçuklarını görmeye gidiyor bana kuşadasındakii yerleri soruyor kafelerden bahsediyor bende hiç gitmedim ayolll nerden bileyimelin aussie benden çok gezmiş canım bende istiyorum gittiğim zaman kuşadasını gezmek eşim gelmiyor o gelmeyincede bizimkilerin yazlık evi var anacım tüm yaz orda pinekliyorlar başkada bir yere gitmiyorlar annem keyfine göre dayamış döşemiş yok yok koca evde herhalde başka yerde rahat etmem diye gitmiyor en komiğide kadın koca 1 yıl gitmiyor normalde hafızası zayıf ama orda ne var neyi nereye koymuş biliyor kadın
Yaparken su içme Nilsumyok ya ben başladım 3 dk dalağım şişti bacım
Demi yaa acayıp bi videoiveeet bitirdim geldim, video efsane 57 kilo olana kadar yaparım bunu arada jillian yerine yaparım, acayip ter attırıyo hakkaten 500 kalori yakmısımdır bencekondusyonunu leslie 5 mile le yukseltip ufak ufak yapabilirsin, ama saglam kondusyon olması lazım full zıplama atlama :) hareketleri %90 dogru yapabildim ama bikac defa daha yapayım tam olur
Vayy maşallah hatun ameliyatlı haliylebize taş çıkarıyor.bugunki sporum 2 saat 20 dk oldu tebrikler bana
Yani kocişlere kızmamız mı lazım.az once bi haber okudum, kadının biri sevgilisine kızıp tam 68 kilo vermis
Nasılsın diyet nasıl gidiyor.Bırdayım kaptanım dün bşraz koşturmacayla geçti geçmişi okuyayım derken yazmaya fırsat bulamadım.kusura bakmayın
Canım arkadaşıyla iddiaya giren sen miydi.??Bu ara çok enerjisizim yaa canım hiçbişey yapmak istemiyor, havalardan galibao sporuda zorla yaptım resmen.Sporumu çoğaltmam lazım en azından günde 1 saate tamamlamam lazım biraz daha zorlamam lazım kendimi.
Olabilir tabikiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?