- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.441
bende oyleyim yaaa..72 kilo iken 38 ile 36 arasi giyiyorum..cok enteresan gercekten..Bende de iri iri kemikistesem de çok zayıf görüneniyorum. Benle aynı kiloda olanlar daha zayof görünüyor
2 mile + zumbaBen de aksam zumbayi mi yapsam 5 mile mi?
5 mile olumculdu ama ya, bilemiyorum :)
72 kiloyken 38-36 beden mibende oyleyim yaaa..72 kilo iken 38 ile 36 arasi giyiyorum..cok enteresan gercekten..
Ben km olarak hesaplamıyorum canım o yüzden bilemeyeceğim.simdi yuruyuse cikiyorum..4km yurucem..acaba hizim nasil cok merak ediyorum
mesela yuruyus yapan kizlar ben 4 km yi 35 dk da yuruyorum..siz nasil yuruyosunu..
Kemik ağırlırlığına göre değişiyor rakibem.72 kiloyken 38-36 beden mi
Ben 65-66'lardayken 40'a cıkmak üzereydim, nasıl oluyor o iş?
Teşekkür ederim canım.Uzun bi süredir tutuyorm.cok guzel..oruc mu tutuyosun canim..allah kabul etsin..
Ben kendimi iri kemikli sanardım, degilmişim mi o zaman?Kemik ağırlırlığına göre değişiyor rakibem.
Ablamla aynı kilodayız ama ablam incecik bazen kopacak diye endişeleniyoruz.Boy farkımızda çok yok 4-5 cm o uzun.
inanki oyleyim..su anda kimse 77 kilo olduguma inanmiyor..su an giydigim elbiselerim 40 beden..2 tane de 38 var..kilom belli bir bolgede toplu degil..esit dagilnis gibi gorunuyorum..72 kiloyken 38-36 beden mi
Ben 65-66'lardayken 40'a cıkmak üzereydim, nasıl oluyor o iş?
Boyun kaçtı canım?inanki oyleyim..su anda kimse 77 kilo olduguma inanmiyor..su an giydigim elbiselerim 40 beden..2 tane de 38 var..kilom belli bir bolgede toplu degil..esit dagilnis gibi gorunuyorum..
tabi ben bir suredir iptal durumdayimTeşekkür ederim canım.Uzun bi süredir tutuyorm.
1.66 uzun degilim aslinda..okulda bir arkadasla beraber diyet yaiyoruz..o 65 kilo..aramizda 12 kilo var..ama ben daha inceymisim..arkadaslar oylediyor..sok oluyolar kilomu duyunca..Boyun kaçtı canım?
Kemikleri iri değil ama ağır nasıl oluyorsaBen kendimi iri kemikli sanardım, degilmişim mi o zaman?
Oda görünüşüçok etkiliyor canım.inanki oyleyim..su anda kimse 77 kilo olduguma inanmiyor..su an giydigim elbiselerim 40 beden..2 tane de 38 var..kilom belli bir bolgede toplu degil..esit dagilnis gibi gorunuyorum..
Neyseki artık aktifsin canım. Önümüze bakalım...tabi ben bir suredir iptal durumdayimondandir kesin..
Sende söyleme yaa1.66 uzun degilim aslinda..okulda bir arkadasla beraber diyet yaiyoruz..o 65 kilo..aramizda 12 kilo var..ama ben daha inceymisim..arkadaslar oylediyor..sok oluyolar kilomu duyunca..
Hmm o zaman baya sıkı bir vücudun var demek ki :)1.66 uzun degilim aslinda..okulda bir arkadasla beraber diyet yaiyoruz..o 65 kilo..aramizda 12 kilo var..ama ben daha inceymisim..arkadaslar oylediyor..sok oluyolar kilomu duyunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?