Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasılsın diyet nasıl gidiyor.
Teşekkür ederim canım, diyet idare eder diyeyim. Zamanla midem küçülse de az yemekle doysam da zor geliyor. Hiç çikolata tatlı sevmeyen ben her çeşit şekerli şeylere düşkün oldum. Zamanla zorluyor arada kaçamak olmuyor değil. İlk başlarda kesliede iki mil çok zorluyordu şimdi üç mil hafif kalıyor.

Afiyet olsun canım. Dikkat et cumaya 2 gün var

İyi bari aynen devam et durmak yokk

kollontai morordek d_mndc
kızlar oğluşum çok huysuz bugun yahu
menüm çok bişe yemedim ama dengesiz ve saatsiz yedim ara öğün yapamadım
sabah 1 kayısı 2 badem 2 fındık
kahvaltı 1 haş yumurta yarım doma. salat. 1 kk peynir şekersiz çay
öğlen 1 muz 2 badem 2 fındık 1 bardak ayran
akşam 1 kase merc. çorbası 1 yumurtadan çılbır kıvırcık salata
su 1 bitti 2 yapıcam
spor 1 saat yürüyüş

nilsub spor yaptın mı hayatım.Benim şimdi 2 mile bitti. 4 mile başlayacam davetsiz misafirim olmazsa bugun bitirmeyi düşünüyorum. Senin için de uygunsa kapışalım mı

Çok iyi canım.Ama dediğin gibi biraz dengesiz bi menü olmuş
Sen zaten sporunu yapmışsın demek.

nilsub spor yaptın mı hayatım.Benim şimdi 2 mile bitti. 4 mile başlayacam davetsiz misafirim olmazsa bugun bitirmeyi düşünüyorum. Senin için de uygunsa kapışalım mı
kız oğlan durmuyo grip olucak azcık ateşi var kucağıma yattı sabahtan beri durmadan ağlıyo kafam patlıcak azıcıkta nazlı susmuyor

Çok iyi canım.Ama dediğin gibi biraz dengesiz bi menü olmuş
Sen zaten sporunu yapmışsın demek.
aslında pro ağırlıklı oldu ya yediklerim fena değilde öğlen yemeğini kaçırınca hemen atıştırmak zorunda kaldım aman çocuk lar durmadımı analara rahat mı var ben ara öğün yapmadım mı mutsuz oluyorum

Ben ilk defa cocuklu tatil yapacağım nasil olacak merak içindeyim :)))
Çocuğundan çocuğuna değişiyor canım üç yıllık bebekli tatilimiZde bir tek geçen yıl keyif almıştım hem de çokkk güzeldi.
Tekrarlamak için can atıyorum hatta.ama ondan öncesi tam bir faciaydı. Benden tavsiye istersen bebişi sakın havuza sokma mikrop kapıyor deniz daha iyi. Benimki denizi sevmediği için mecbur havuza gidiyoruz.

Vayyy çok iyiymişşş. Gerçekten çok iyi vermişsin.

İyi bari yarına kesin eksidesin.Hemen farkettirir.
Duştan sonra tartıldım. Akşam akşam demedim tartıldım 60,1 geldim. Bu demektir sabah 59 küsurum, demek ki kilo almamısııım
İş arkadaşımla değilde eşimle iddiaya girmiştim ben bir ayda altı kilo verebilir miyim diye veeee tabiki de kazandım hem de 21 günde verdin
Tebrik ederim canım cok iyi vermissin.
Gerçekten mi canım boyun kaç ?Ben 173 üm ve 65 kiloyken bile 38 beden giyemiyordum bu kemiklerle 55 kiloyken 38 giyiyordum Ancak o da maalesef lisedeyken aradan 12 yıl geçmiş
Aha sen de bendensin valla. 1,72 boya 65 kilo iken ben de 40 sınırını zorlamaya başlamıştım.
kız oğlan durmuyo grip olucak azcık ateşi var kucağıma yattı sabahtan beri durmadan ağlıyo kafam patlıcak azıcıkta nazlı susmuyor
Geçmiş olsun tatlım

sağol tatlım sevindiydim kilo almışsındır diye tüh hevesim kursağımda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…