Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menümü yazıyorum :

Sabah 8.30:
1 dilim kızarmış tb ekmek,
1 haşlanmış yumurta
4 şeker domates
1 kk beyaz peynir

Öğle 12.30
2 dilim ekmeği zeytinyağına bandım azcık,
Fırında somon (150 g)
Ispanak, maydonoz, dereotu

Aksam 17.00:
Yarım ananas

Spor : Sabah 3 mile leslie
Akşam 5 mega miles leslie

Su > 2litre; 3 olur

Cezamin sadece 100 atlamasini yaptim, daha da dermanim yok pek; yarin sabah kalkip atlayacagim bir kismini nilsub morordek yani kaldi 1650 aglayacagim simdi

tatlım 5 mile ceza yerine geçer daha ne yapıcan sildim:)

öyle oldu bu sefer bir daha ne zaman gidicen anacığının yanına sık sık git sen özletme kendini yazık kadına
İnanır mısın haftaya da dügün var onun için de gidicem
Senin için 100 gr alır gelirim yetmez mi
Tam ben diyecektim ki nilsub'cugum lafı agzımdan almıs. Sen yaptıgın milleri neden düsmüyorsun cezandan diyecektim :)
Ya bi de ben cidden biraz da geyigine o kadar cok yazdım sen zıplamayı seviyorsun diye. Yoksa ben senin kacamaklarını dengelediginin farkındayım Halin yoksa bırak yapma :)

yaparim yaparim, yarin sabah en kotu ihtimalle

ziplamak, bacak inceltiyor ya seviyorum

100 de betüş için al kız yazık kıskanır

yaparim yaparim, yarin sabah en kotu ihtimalle

ziplamak, bacak inceltiyor ya seviyorum

Kesinlikle katliyorum xcanim bacak inceltiyor. Bugun arkadasin biyu 178 kilomuz ayniydi benim bacaklari gorunce sok oldular ne kadar imce kilona gore diye. Onun boyu uzun olmasina ragmen daha kalin duruyordu. Yaşasin ip atlmak.
ben de yarin spora basliyorum ev islerim bitti minnicik kaldi. Ay bugun daha bi heveslendim. Ben de tuhafim bir gun bozuk dolaniuorum bir gin iyi.

Boşuna mı zıplatıyoruz sizi çekirgeler

Senin boyun 172 ve kilon 59 mu vayyyy hakkaten dedikleri gibi mankensin Yaniben de olabilir miyim acep ? 65 i görsem bile bana yetecek neredeyse. Bakalım zaman gösterir artık

inatettimolacak bizimde anne tarafım babamın babası karadenizli ama şiveleri falan yooooookkk herkes düzgün konuşuyor.kayınvalidenin annesi birşey der hiç anlamam eşim tercüme ediyor yalnız kadın laffff sokuşturduğunda etmiyor hainönemsiz gereksiz birşey diyorrr yaniiii 9 kuşak karadenizliyizde niyeee kimsede şive yokkkk niyeeeanneannem dedemler hiçbirinde yokkkkkyoksaaaa bizzx çakma karadenizlimiyizzx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…