- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.501
tatlım 5 mile ceza yerine geçer daha ne yapıcan sildim:)Menümü yazıyorum :
Sabah 8.30:
1 dilim kızarmış tb ekmek,
1 haşlanmış yumurta
4 şeker domates
1 kk beyaz peynir
Öğle 12.30
2 dilim ekmeği zeytinyağına bandım azcık,
Fırında somon (150 g)
Ispanak, maydonoz, dereotu
Aksam 17.00:
Yarım ananas
Spor : Sabah 3 mile leslie
Akşam 5 mega miles leslie
Su > 2litre; 3 olur
Cezamin sadece 100 atlamasini yaptim, daha da dermanim yok pek; yarin sabah kalkip atlayacagim bir kismininilsub morordek yani kaldi 1650 aglayacagim simdi
İnanır mısın haftaya da dügün var onun için de gidicemöyle oldu bu sefer bir daha ne zaman gidicen anacığının yanına sık sık git sen özletme kendini yazık kadına
Tam ben diyecektim ki nilsub'cugum lafı agzımdan almıs. Sen yaptıgın milleri neden düsmüyorsun cezandan diyecektim :)Menümü yazıyorum :
Sabah 8.30:
1 dilim kızarmış tb ekmek,
1 haşlanmış yumurta
4 şeker domates
1 kk beyaz peynir
Öğle 12.30
2 dilim ekmeği zeytinyağına bandım azcık,
Fırında somon (150 g)
Ispanak, maydonoz, dereotu
Aksam 17.00:
Yarım ananas
Spor : Sabah 3 mile leslie
Akşam 5 mega miles leslie
Su > 2litre; 3 olur
Cezamin sadece 100 atlamasini yaptim, daha da dermanim yok pek; yarin sabah kalkip atlayacagim bir kismininilsub morordek yani kaldi 1650 aglayacagim simdi
yok ya yaparim ben onu :)tatlım 5 mile ceza yerine geçer daha ne yapıcan sildim:)
yaparim yaparim, yarin sabah en kotu ihtimalleİnanır mısın haftaya da dügün var onun için de gidicem
Senin için 100 gr alır gelirim yetmez mi
Tam ben diyecektim ki nilsub'cugum lafı agzımdan almıs. Sen yaptıgın milleri neden düsmüyorsun cezandan diyecektim :)
Ya bi de ben cidden biraz da geyigine o kadar cok yazdım sen zıplamayı seviyorsun diye. Yoksa ben senin kacamaklarını dengelediginin farkındayımHalin yoksa bırak yapma :)
İşte ben de doya doya zıpla diye o kadar yazdımyaparim yaparim, yarin sabah en kotu ihtimalle
ziplamak, bacak inceltiyor ya seviyorum
100 de betüş için al kız yazık kıskanırİnanır mısın haftaya da dügün var onun için de gidicem
Senin için 100 gr alır gelirim yetmez mi
Tam ben diyecektim ki nilsub'cugum lafı agzımdan almıs. Sen yaptıgın milleri neden düsmüyorsun cezandan diyecektim :)
Ya bi de ben cidden biraz da geyigine o kadar cok yazdım sen zıplamayı seviyorsun diye. Yoksa ben senin kacamaklarını dengelediginin farkındayımHalin yoksa bırak yapma :)
Ona 50 yeter100 de betüş için al kız yazık kıskanır
a beni daha mı çok seviyon kızzz benim için 100 gr aldığına göre baya baya seviyon senOna 50 yeter
yaparim yaparim, yarin sabah en kotu ihtimalle
ziplamak, bacak inceltiyor ya seviyorum
Boşuna mı zıplatıyoruz sizi çekirgelerKesinlikle katliyorum xcanim bacak inceltiyor. Bugun arkadasin biyu 178 kilomuz ayniydi benim bacaklari gorunce sok oldular ne kadar imce kilona gore diye. Onun boyu uzun olmasina ragmen daha kalin duruyordu. Yaşasin ip atlmak.
ben de yarin spora basliyorum ev islerim bitti minnicik kaldi. Ay bugun daha bi heveslendim. Ben de tuhafim bir gun bozuk dolaniuorum bir gin iyi.
Bekle bakalım, bence cok beklersintimsah gibin pusuda bekliyom gene gelceğin günü nihahahaaa :)))
Senin boyun 172 ve kilon 59 mu vayyyy hakkaten dedikleri gibi mankensin YaniDuştan sonra tartıldım. Akşam akşam demedim tartıldım 60,1 geldim. Bu demektir sabah 59 küsurum, demek ki kilo almamısııım
Tebrik ederim canım cok iyi vermissin.
Aha sen de bendensin valla. 1,72 boya 65 kilo iken ben de 40 sınırını zorlamaya başlamıştım.
Geçmiş olsun tatlım
bu biz de anne lafından önce anneanne lafı.. bak tam söylenişiyle yazıyorum hayal edin minnak aksi tontik bi karadenizli neneyi şimdi..
"Nedi bu kada tembelluk,kakın yatın aşa bakaym (kalkın yatın yanlız yazar burda spor yaptırmak da istiyo) ,
akşam yatmasuğuzz sabah kakmasuğuzzEvin beti bereketi kaçay hep sizin yüzüğüzdenn.. ee gıııızzz kime diyrımm kakın bakaymm, saba namazi herkes misir kesmeğeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?