Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah hepimize:) ay çok güzel bir sabah ama çok yorgun hissediyorum kendimi neden acaba uyanan hanımlar nasılsınız bugün perşembe çok çok dikkat:)
Günaydın canım valla bende bikaç gündür yorgun hissediyordum bugün üstüne birde gergin hissediyorum Bugün işte umarım birilerini parçalamadan biter mesaim.Dünden başlamıştı sakinleşirim sanıyordum ama eklene eklene gidiyo :) havalardan galiba

kurt adama mı dönüşçen :))

ayı olasım geldi :))))
valla böyle olduğund benimde ayı olasım geliyo ama salyasıyla vıccığını çıkarıyo o ayının
bu arada ayının bir hikayesi var ayı dersen alınır onun adı hüsamettin
vanda görev yaparken canımın sıkıldığı ve renk aradığım bir gün vanı bilen varsa sanat sokağı star 2000 e gittim ..
girdim içeriye kendim kadar bir ayı alacam ama bir ev kirası
sonra 90 lira verip hüsamettini (hüsamımı)aldım ...
işe gittim arkadaşın biri ayımı gördü geldi yanıma bir el cepte
ya parky 90 lira bu ayıya verene kadar ,bir ayıyla evleneydin 90 liran cebinde kalırdı didi

eeee doğru demiş :)))) ayı da keramet varmış bak :)))

Allah nazardan esirgesin. Biz tasindik yerlestik bile canim cok şükür
benim evdeki kiracı (iş arkadaşım olurlar kendileri) dediği tarihte çıkaydı bende bugün taşınırdım da ne dediği belli değil allahtan 19 mayısta düğünü var öbür eve eşyaları gitti sıkıyosa çıkmasıngözümde öyle bir büyüyorki şu taşınma bi olup biteydi...

Ayy kizlar 2 gundur dinlenince benim odemler gitti galiba cok sukur cumaya gore eksideyim.
cok degil amma 300 gram.
83.3 tum bugun 83.0 kollontai canim kafani duvarlara vurmana gerek kalmadi. Ay ben cok.mutlu oldum. 13 mayis 79.9 iddiama son gaz devam ediyorum.
yarinda davet var ama ben yine tok gidip yemeyeceğim.

Xanim benim oglum seninkinden buyk ama ben cok zorlandim.yaninda biri olacaksa ne mutlu sana... toplarken de zorlandim cunki tekbasima yaptim esim hep cçalışıyordu. Ama yerlestirmede hep yardim etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…