- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.601
Ben zaten maydanoza bakmiyorumgut mornink beybiler,şu maydanozu günahım kadar sevmem ama denize düşen yılana sarılıyor
Eki Görüntüle 1826664
Ayyyy maşalllah nede tatlı
Rezene iç hayatım.Günaydın canım valla bende bikaç gündür yorgun hissediyordum bugün üstüne birde gergin hissediyorumBugün işte umarım birilerini parçalamadan biter mesaim.Dünden başlamıştı sakinleşirim sanıyordum ama eklene eklene gidiyo :) havalardan galiba
iyi ki bi yedik beeee!!! olsun bugun akupunktur yaptırcem, vercem kiloları gorursun sen !!!
ye de listeye almayalım seni!
canım bence menun yine kotu aksam aksam tost hic saglıklı degil
valla böyle olduğund benimde ayı olasım geliyo ama salyasıyla vıccığını çıkarıyo o ayının
bu arada ayının bir hikayesi var ayı dersen alınır onun adı hüsamettin
vanda görev yaparken canımın sıkıldığı ve renk aradığım bir gün vanı bilen varsa sanat sokağı star 2000 e gittim ..
girdim içeriye kendim kadar bir ayı alacam ama bir ev kirası
sonra 90 lira verip hüsamettini (hüsamımı)aldım ...
işe gittim arkadaşın biri ayımı gördü geldi yanıma bir el cepte
ya parky 90 lira bu ayıya verene kadar ,bir ayıyla evleneydin 90 liran cebinde kalırdı didi
Bende regl sancılarım varken öyle oluyorum. Uçan kuştan nem kapıp eşime saldırıyorum. Adam artık alıştı. Yinemi pms diyip duruyor.Valla bazen neye dönüştüğümü ben bile bilmiyorum
Tamm ya bişey demedik leyleğimmm.Gunaydıınlaaar! Bol eksili bir gün olsun herkese
Şurda yine bi netleştireyim de :))
Hamile degilim hanımlar, reglim gelmiyor sadece :)
İyi olur vallaabetul seni zuhal topal'e mi cikarsak?
Ayy çok tatlıymış yaaDoktora sordum dişe daha varmış. Bizim derdimiz başka. yeni yüzüstü dönmeyi ogrendi uyurken yüzüstü dönüyor ama tekrar sirt ustune donemiyor. Sonrası sinirden ağlayarak uyanmak
Hadi inşallah canım. BekliyruzzKaptanim yarin bomba gibi geliyorum haaaa
iyi ki bi yedik beeee!!! olsun bugun akupunktur yaptırcem, vercem kiloları gorursun sen !!!
İşe yarıyosa içeyim bari gazı filan gideriyo mideyi rahatlatıyoda demek sakinleştiriyorda :)Rezene iç hayatım.
ooooo dört gözle bekliyorum o zaman :)Kaptanim yarin bomba gibi geliyorum haaaa
ııh o zararlı :) randevumu da aldım 15,30 aliposakşın yaptır bence :)))
Yaaa akupunkturcu sana napıcak ki :) onlar iştah kesmek için yapıyorlar az yiyelim diye.Sen zaten çok az yiyorsun,spor desen 3 kişilik yapıyosun. Acaba başka bi yerdemi hata var?ooooo dört gözle bekliyorum o zaman :)
ııh o zararlı :) randevumu da aldım 15,30 a
Yaaa akupunkturcu sana napıcak ki :) onlar iştah kesmek için yapıyorlar az yiyelim diye.Sen zaten çok az yiyorsun,spor desen 3 kişilik yapıyosun. Acaba başka bi yerdemi hata var?
En azından 70 kusur kilolu halie göre daha rahatsın öyle düşün.Çoğu gitmiş azı kalmış 15 kilo fazla ile 5 kilo fazla aynı olurmu hiç.Yavaş yavaş verirsin çok kasmao değilde 70 li kilolardayken 64 - 65 olup sylenenlere uyuz olurdum.... haksızmışım valla yapıştı bu kilolar gitmiyo ve ben zayıf falan değilim...tamam 70 kğsurlardaki kadar da pufidik değilim ama zayıfta değiliim....
En azından 70 kusur kilolu halie göre daha rahatsın öyle düşün.Çoğu gitmiş azı kalmış 15 kilo fazla ile 5 kilo fazla aynı olurmu hiç.Yavaş yavaş verirsin çok kasma
o benimde başımda var uykusunda deli teper gibi dönüyo geri dönemeyince uykuda sinirleniyo sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?