Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahhhaaaa çok doğru söylemişşş.

ooooo dört gözle bekliyorum o zaman :)

ııh o zararlı :) randevumu da aldım 15,30 a
Yaaa akupunkturcu sana napıcak ki :) onlar iştah kesmek için yapıyorlar az yiyelim diye.Sen zaten çok az yiyorsun,spor desen 3 kişilik yapıyosun. Acaba başka bi yerdemi hata var?

Yaaa akupunkturcu sana napıcak ki :) onlar iştah kesmek için yapıyorlar az yiyelim diye.Sen zaten çok az yiyorsun,spor desen 3 kişilik yapıyosun. Acaba başka bi yerdemi hata var?

az yiyiyor ama misal magnum yiyiyor.... günlük kalori sınırını aşmayınca problem yok sanıyor :)

En azından 70 kusur kilolu halie göre daha rahatsın öyle düşün.Çoğu gitmiş azı kalmış 15 kilo fazla ile 5 kilo fazla aynı olurmu hiç.Yavaş yavaş verirsin çok kasma

En azından 70 kusur kilolu halie göre daha rahatsın öyle düşün.Çoğu gitmiş azı kalmış 15 kilo fazla ile 5 kilo fazla aynı olurmu hiç.Yavaş yavaş verirsin çok kasma

tabiki hep şükrediyorum o ayrı da yani 65 te hiç az değilmiş... hala 40 - 42 beden yani....kalınım kalın.... boyda yok ya

iyi ki bi yedik beeee!!! olsun bugun akupunktur yaptırcem, vercem kiloları gorursun sen !!!

ye de listeye almayalım seni!

canım bence menun yine kotu aksam aksam tost hic saglıklı degil

Yok kaptanim olur mu öyle bir şey? UUykusuzluk başıma vurdu benim zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…