Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydıınlaaar! Bol eksili bir gün olsun herkese

Canım bebiş yok demi??
Şurda yine bi netleştireyim de :))
Hamile degilim hanımlar, reglim gelmiyor sadece :)

günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm..
sabah 1 yumurta 2 dilim tam bugday ekmeği söğüş peynir zeytin..
arada 1 elma
öğlen 5 kaşık bol sebzeli kısır 1 bardak ayran
akşam 2 dilim tam bugday ekmeğiyle tost çay..

günaydınlarrr
kızlar geçmişi okuyup anca gelebnildim
simdi yuruyuse cikiyorum..4km yurucem..acaba hizim nasil cok merak ediyorum
mesela yuruyus yapan kizlar ben 4 km yi 35 dk da yuruyorum..siz nasil yuruyosunu..
canım ben 1 saatle 6 km civarı yürüyorum iyi bence
inanki oyleyim..su anda kimse 77 kilo olduguma inanmiyor..su an giydigim elbiselerim 40 beden..2 tane de 38 var..kilom belli bir bolgede toplu degil..esit dagilnis gibi gorunuyorum..
kızım madem şu an 40 beden giyiyon eşini neden yalnız bırakıyon davetlerde yahuu bak kızdım sana şimdi bende sen öyle deyince adile teyze gibi bir vücudun var sanmıştım sakın bi daha eşini yalnız bırakma davetlerde

Günaydın fıstık
Bebiş diş mi çıkartıyor yoksa canım?

Doktora sordum dişe daha varmış. Bizim derdimiz başka. yeni yüzüstü dönmeyi ogrendi uyurken yüzüstü dönüyor ama tekrar sirt ustune donemiyor. Sonrası sinirden ağlayarak uyanmak

magnum yersen öyle sabit olursun işte :)))) ben bunu daha bi kaç ay kakarım başına nihahahaaa :))
iyi ki bi yedik beeee!!! olsun bugun akupunktur yaptırcem, vercem kiloları gorursun sen !!!

Eki Görüntüle 1826698

Bu akşam çikolata salatası mi yesem acaba
ye de listeye almayalım seni!

canım bence menun yine kotu aksam aksam tost hic saglıklı degil

Doktora sordum dişe daha varmış. Bizim derdimiz başka. yeni yüzüstü dönmeyi ogrendi uyurken yüzüstü dönüyor ama tekrar sirt ustune donemiyor. Sonrası sinirden ağlayarak uyanmak
o benimde başımda var uykusunda deli teper gibi dönüyo geri dönemeyince uykuda sinirleniyo sıpa

Kizzz buyuk dede neler yapmis yunan katolikmis simdi muslumanim diyordaaaa daaaa iste hicbir cenaze dugun merasimlere katilmaz kimseye basin sagolsun gecmis olsun demez iste buyuk dede cok karsi cikmisda dedem seviyommmm uleeeeennnn kime ne tavrini surdurmus cok dislanmis babaannem belkide uzak duruyor insanlardan bilemiyirum bende cok seviyorum kiz hele gecen denizlili 2 bayan bindi asansore birinin elinde tava diyorkii indiii bunla ne etcem ben gariii ne etcen giii ponkik yapcam yaaa yap gariii acayip hosuma gitti konusmalari

Kızlar çokkk mutluyum biraz önce sporumu yaptım duşumu aldım olmayan kıyafetimi deneyeyim dedim iki parça denedim veeee tam oldu çokkk sevindim hemen ablamı görüntülü aradım sonra arkadaşın yanına gittim bir güzel hava bastım inceldiği i zatıfladığımı biliyordum amma bı derece beklemiyordum açıkçası

Kizlarrr kizlarrr bugun hic kacamak yapmadim yarin tarti gunumde aglamayim diye
Sabah
Ceviz
Domates
Salatalik
Taze carliston biber
Peynir
Ogle
Kitir kitir salatalik yedim
Domates
Marul
Aksam
1 yumurta
Salatalik
Domates
Enemmmm raw food yemisim yaaa bugun
10 bin adim leslie strong 3 mile bitti yokkk yinede yetmedi 10 bini tamamlamayahopladim zipladimanca bitti bende bittim
3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…