Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa akupunkturcu sana napıcak ki :) onlar iştah kesmek için yapıyorlar az yiyelim diye.Sen zaten çok az yiyorsun,spor desen 3 kişilik yapıyosun. Acaba başka bi yerdemi hata var?
Akupunktrun soyle bir olayi da var, verince yagdan veriyorsun. Ama sonra geri aldi benim tanidiklarimin hepsi. Bir seyi hayat tarzi haline getirmeyince malesef olmuyor. Bir de bence az yemek cok spor da metabolizma yavaslatiyor ya ben kendimden biliyorum.

sen suss sıska...

75 lerdeyken kaç bedendin canım?elbet gidecek yaa o kadar kilo gitmişte omu gitmeyecek.Son kilolar hep zorluyor işte

44 ü patlatırcasına sığıyordum.... tişörtlerim geçen yıldan kalma 3xl :) şimdi giyince üstümden akıyolar çok şükür... tabi en yüksek kilom aç ve cıbılken 78 di demek tokken 79-80 falanmıştım....

Hadi yaa akupunktur yağdanmı verdiriyormuş bunu bilmiyordum.Benimde var yaptıran tanıdıklar onlarda öyle akupunktur yaptırırken rahatdı zayıfladılar iştahım azaldı filan dediler ama bırakınca dediğin gibi geri aldılar.Ya vücudumuz zaten dünyanın en karmaşık makinesi.Biz ne yapsak direnç gösteriyor.O yüzden şaşırtmak lazım.Çok az yemek çok spor yapmakta bir süre sonra vücut için olağan bişey gibi algılanıp savunma mantığıyla direnç gösteriyor.O yüzden ben diyorum sürekliliği olmayacak şeyler yapmamak lazım

Benimde öyleydi valla 80 i bulduğumda kıyafetlerimi giyemiyordum.Pantolonlar olmuyordu, gömleklerin düğmeleri kasıyordu İbrahim Tatlıse şarkısındaki gibi kavuşmuyor dügmeler çok alışveriş yapmadım o dönem 1-2 pantolonla idare ettim. Şükür şimdi onlar baya bol geliyor düşüyor hatta o yüzden giymiyorum.Eski pantolonlarla idare ediyorum şimdilik az daha kilo vereyim gelsin alışveriş

sen kaçsın şimdi.... aman benim gibi üçük beden alıp bunalıma girme :)))

sen kaçsın şimdi.... aman benim gibi üçük beden alıp bunalıma girme :)))
Ben 71.800 belirtmiştim geçen cuma ( şimdi yeni kilomu yazmayayım yarın sürpriz olsun ) yani 8 kilo beni baya rahatlattı.Bende 44 beden oturuyodu resmen zor sığıyordum içine Şimdi 40-42 arası giyiyorum şükür.70 olsam 40 beden olcam 65 te 38 filan olurum o bana yeter.Yok ben bedenime uygun alıcam alışverişte ben onu yapamam zor benim için :)

d_mndc tatlım nasılsın? ben mi goremedim seni sen mi yoksun bilemedim annen nasıl oldu?
Tatlım cep paketim bitti evde de kalmadığımdan giremedim nete..
Annemin hastalığı için 2 haftadır kosturuyodum şükür dün teşhis koydular..
Omurilikte kayma varmış, 2 tanede fıtık var o yetmezmiş gibi belde kist olmuş iltihaplı beze o bacağı şişirmiş.. Onun yaninda kalıyorum 2 hafta istirahat verdi Dr .. Cuma günleri bildirim yapıcam onda sıkıntı yok ,yalnız beni 2 hafta ceza listesine almayın canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…