Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar nabıyonuz yaaa

Ben Balkese tatile gittim bizim takımdakilere söylemeyim ama 111,0 kilo ile döndüm ordan

108,1 im şimdi her kilo aldığımda olduğu gibi Dukan atak yapıyom 106,0 bildirmişim en son
Naptın kıııızzz??? 111 ne demek?
Bak 8. takım bizim kardes takımımız monicigime yapma öyle bildirimler

Gündüzleri uyumuyor mu?? O uyudugunda sende uyusan

Yok ya bu ara gündüz de uyumuyor. Surekli etrafi izlemek halinin desenlerini incelemek gibi hobileri var. Uyumak pek bizim küçük hanima gore değil. Ama bana çekmiş. Ben de uykuyu sevmezdim 4 saatlik uyku yeterdi bana.

Mezuram olsa olcecegim valla :) Hedef 90*60*90

Kızlar nabıyonuz yaaa

Ben Balkese tatile gittim bizim takımdakilere söylemeyim ama 111,0 kilo ile döndüm ordan

108,1 im şimdi her kilo aldığımda olduğu gibi Dukan atak yapıyom 106,0 bildirmişim en son

Aaaa yine 3 basamaklarda bu hatun! Yavrum yeter artık gör şu 2lileri de öyle yaparsın tatilini.

Yok ya bu ara gündüz de uyumuyor. Surekli etrafi izlemek halinin desenlerini incelemek gibi hobileri var. Uyumak pek bizim küçük hanima gore değil. Ama bana çekmiş. Ben de uykuyu sevmezdim 4 saatlik uyku yeterdi bana.
Halının desenlerini incelerken aglamıyorsa bırak incelesin bence

Yaaa akupunkturcu sana napıcak ki :) onlar iştah kesmek için yapıyorlar az yiyelim diye.Sen zaten çok az yiyorsun,spor desen 3 kişilik yapıyosun. Acaba başka bi yerdemi hata var?
aynen baska bi hata var tatlım safra kesemin olmaması yagları sindirmiyo suan vucudum ve inanılmaz odem var hala vucudumda
cok gecmis olsun canım

Kızlar nabıyonuz yaaa

hala mı yaaaa ???

O kadar uyudum. Kalkimde azcik evi toplayayim. Yemek yapayim. Bide bir sürü biriken utum var. Hic te sevmem ütüyü ama mecburen yapcam giyecek kiyafetimiz kalmadi

Ay sormayın oğluşum kusup duruyo sabah kursa gitmiştim hemen geri döndüm doktordayız öğleden beri mikrop kapmış serum taktılar yeni geldim eve uyudu şimdi arkama yaslandım belim kopuyor... Yarın yeniden gidicez bugün çocuk doktoru izinliymiş aile hekimi baktı sağolsun çok ilgilendi sizler nasılsınız geçmişi birazdan okurum:)

Geçmiş olsun canım

Yaa cok gecmis olsun

Cok gecmis olsun canim. Ogluna da kiyamam. Benim.kizim kusarken korkuyorduda burnundan da gelince nefes alamıyordu... ayy elhamdülillah gecti. Darisi size

Sabah 9.30 kahvalti
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Yarim salatalik
domates
lor peyniri
tere

ara 12.30
5 erik
6 cilek
1 bardak tarçınlı süt

14 oglen yemegi
1 kepce corba
Haşlanmış tavuk göğüsü 1 gogusun yarisi

19 da aksam yemegi
Tavugun diger yarisini da sarimsakli yogurt dokerek yedim.
bizimkilere de manti ondan 1 yk yedim.

20 30
cayin yaninda
kuru dut ve kuru kayisi

spor yok
su 2lt gecti

kollontai nilsub morordek

Geçmiş olsun. Allah şifa versin

Selam kizlar yaziyorum menumu:

Bu sabah kalkamadigim icin spor yapamadim.

Sabah 8.30
light ucgen peynirli, 2 tb ekmegine(tanesi 25 g) tost

Oglen 12.00
3 kucuk kiymali pirincli patlican dolma(ay tanesinin 230 kalori oldugunu ogrenince yikildim; daha da dolma yemem)
2 yk yogurt
1 hurma

Aksam:
2 dilim ananas
1 nektarin
1 avuc leblebi

Cok kotuydu bugun ya, o dolmalar yuzunden ac kaldim ustelik guzel de degildi
Su > 2litre
Spor: 5 mega miles leslie +50 ziplama; kaldi 1600 nilsub morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…