- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.661
Ramazan bayramında 90 ı görmelisin bence.Ebet varYa tatil işleri karıştırdı ama
Artık kurbana kadar Balkes yok bana veririm o zamana kadar bişeyler atık
Naptın kıııızzz??? 111 ne demek?Kızlar nabıyonuz yaaa
Ben Balkese tatile gittim bizim takımdakilere söylemeyim ama111,0 kilo ile döndüm ordan
108,1 im şimdi her kilo aldığımda olduğu gibi Dukan atak yapıyom106,0 bildirmişim en son
Gündüzleri uyumuyor mu?? O uyudugunda sende uyusan
hey maşallah çirkin totolu
bu arada ben de Van'da görev yaptım biliyorum oralarıama Erciş'teydim ben 1-2 kere falan gittim oraya
Aynı duygular içerisindeyim
aaa geçmiş olsun yaaa Allah acil şifalar versin
benim de 69belim zaten mankenimin iki katı nerdeyse
B blanche_ea ölç bakam heryerini accık laf sokalım
Kızlar nabıyonuz yaaa
Ben Balkese tatile gittim bizim takımdakilere söylemeyim ama111,0 kilo ile döndüm ordan
108,1 im şimdi her kilo aldığımda olduğu gibi Dukan atak yapıyom106,0 bildirmişim en son
Halının desenlerini incelerken aglamıyorsa bırak incelesin benceYok ya bu ara gündüz de uyumuyor. Surekli etrafi izlemek halinin desenlerini incelemek gibi hobileri var. Uyumak pek bizim küçük hanima gore değil. Ama bana çekmiş. Ben de uykuyu sevmezdim 4 saatlik uyku yeterdi bana.
aynen baska bi hata var tatlım safra kesemin olmamasıYaaa akupunkturcu sana napıcak ki :) onlar iştah kesmek için yapıyorlar az yiyelim diye.Sen zaten çok az yiyorsun,spor desen 3 kişilik yapıyosun. Acaba başka bi yerdemi hata var?
cok gecmis olsun canımTatlım cep paketim bitti evde de kalmadığımdan giremedim nete..
Annemin hastalığı için 2 haftadır kosturuyodum şükür dün teşhis koydular..
Omurilikte kayma varmış, 2 tanede fıtık var o yetmezmiş gibi belde kist olmuş iltihaplı beze o bacağı şişirmiş.. Onun yaninda kalıyorum 2 hafta istirahat verdi Dr .. Cuma günleri bildirim yapıcam onda sıkıntı yok ,yalnız beni 2 hafta ceza listesine almayın canım ..
hala mı yaaaa ???Kızlar nabıyonuz yaaa
Gündüzleri uyumuyor mu?? O uyudugunda sende uyusan
Kızlar nabıyonuz yaaa
Halının desenlerini incelerken aglamıyorsa bırak incelesin bence
Geçmiş olsun canımAy sormayın oğluşum kusup duruyo sabah kursa gitmiştim hemen geri döndüm doktordayız öğleden beri mikrop kapmış serum taktılar yeni geldim eve uyudu şimdi arkama yaslandım belim kopuyor... Yarın yeniden gidicez bugün çocuk doktoru izinliymiş aile hekimi baktı sağolsun çok ilgilendi sizler nasılsınız geçmişi birazdan okurum:)
Sağol canım ya nerden kapıyor anlamıyorum bu mikrobu bu sene 2.defa oluyorGeçmiş olsun canım
Yaa cok gecmis olsunAy sormayın oğluşum kusup duruyo sabah kursa gitmiştim hemen geri döndüm doktordayız öğleden beri mikrop kapmış serum taktılar yeni geldim eve uyudu şimdi arkama yaslandım belim kopuyor... Yarın yeniden gidicez bugün çocuk doktoru izinliymiş aile hekimi baktı sağolsun çok ilgilendi sizler nasılsınız geçmişi birazdan okurum:)
Ay sormayın oğluşum kusup duruyo sabah kursa gitmiştim hemen geri döndüm doktordayız öğleden beri mikrop kapmış serum taktılar yeni geldim eve uyudu şimdi arkama yaslandım belim kopuyor... Yarın yeniden gidicez bugün çocuk doktoru izinliymiş aile hekimi baktı sağolsun çok ilgilendi sizler nasılsınız geçmişi birazdan okurum:)
Kaç yaşında tatlım oğlun?okula yada kreşe yeni başaladıysa olabilir.Okula yeni başlayan çocuklarda çok oluyor.Yada okulda bişeyle oynuyorlardır ondanda. kapabilirSağol canım ya nerden kapıyor anlamıyorum bu mikrobu bu sene 2.defa oluyor
Ay sormayın oğluşum kusup duruyo sabah kursa gitmiştim hemen geri döndüm doktordayız öğleden beri mikrop kapmış serum taktılar yeni geldim eve uyudu şimdi arkama yaslandım belim kopuyor... Yarın yeniden gidicez bugün çocuk doktoru izinliymiş aile hekimi baktı sağolsun çok ilgilendi sizler nasılsınız geçmişi birazdan okurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?