- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.701
Çok zıplama bak sonra hiç durmayacak reglin :)
ya hepsi hedefim de yapabildigim kadar canim, simdi yatmadan da bi 500 yapiyim 1100 kalsin; ben ipsiz atliyorum ipim yokçatlakmısın bacım atlanırmı bir günde 1600 ip yahu
rekor bende beybisi 2200 atlamıştı bu bacınız bi zamanlarçatlakmısın bacım atlanırmı bir günde 1600 ip yahu
Az önce okudum canım geçmiş olsun.ameliyat sonrası kilo alınıyor narkozun, verilen ilaçların etkisinden dolayı galiba.Kendini çok zorlama bence sağlıklı beslen sağlık önemli.Zaten doktor sana gerekli diyeti vermiştir safra olmadığından yağı azaltıyorlar galiba karaciğer zorlamasın diye.Ben kendi klomu bile merak ediyorum yaaaaynen valla çekilmiyo :)
ben sabitim bi sürprizim de yok valla :) ama geri kalan herkesi merak etmiyor değilim :) bu arada sana bendeki hatayı yazmıştım, kız geçmişi okuymuyonuz mu siz ?
kızlar akupunktur doktorunun verdiği diyete başlıyorum yarın, önce bir gün su diyeti yapıcam sonra da on günlük bi diyet verdi, 10 gün bitince de kan grubuma göre beslenecekmişim. yalnız su diyeti dediği birgün boyunca sadece su içmek ödem atmak için, onu nası dayanıpta yapıcam bilmiyorum işte
Canım zorlamasanmı? Zaten spor yapıyosun azcığını cezaya say.hatta dün arkadaşlar silmişti cezanı :) regl den sonra atla sen illede atlamak istiyosanya hepsi hedefim de yapabildigim kadar canim, simdi yatmadan da bi 500 yapiyim 1100 kalsin; ben ipsiz atliyorum ipim yok
Reglim azaldi biter diye umuyorum artik, yok zorlamam denizcim merak etme; oldugu kadarCanım zorlamasanmı? Zaten spor yapıyosun azcığını cezaya say.hatta dün arkadaşlar silmişti cezanı :) regl den sonra atla sen illede atlamak istiyosan
Yoksa yoksaaaa 58 i mi gördün? Bombayı senmi patlatıcan yoksa yarınAynen ama ben az once tartildim, hic aksam bu kadar az gormemistim diyeyim siz anlayinBakalim sabaha neler olacak din din diindin heyecanlar heyecanlar
yok yav aksam gormedim 58, benden bomba beklemeyin cok arkadaslarYoksa yoksaaaa 58 i mi gördün? Bombayı senmi patlatıcan yoksa yarın
Yazma yazma burda düşünce suçundan kaptanlar ceza veriyoValla reglim bitince hayat nasil devam edecek merak ediyorum, regl benim icin yasam tarzi haline geldi.
Ay yarin ne yemek istiyorum biliyor musunuz oglen ama yemeyecegim dont worry; cunku cumartesi dugun var ve goguslerim sagolsun elbisenin arkasini 3 kisi zor kapattik bugun
İlginçmiş en azından su içiliyormuş oda bişey :) ama onuda abartıp zehirlenme bak bikaç arkadaş zehirlenmişti burda hatta.kızlar akupunktur doktorunun verdiği diyete başlıyorum yarın, önce bir gün su diyeti yapıcam sonra da on günlük bi diyet verdi, 10 gün bitince de kan grubuma göre beslenecekmişim. yalnız su diyeti dediği birgün boyunca sadece su içmek ödem atmak için, onu nası dayanıpta yapıcam bilmiyorum işte
O hiç belli olmaz canım belkide vücut dinlenmiştir , inadı kırılmıştır,hızlıca verirsinyok yav aksam gormedim 58, benden bomba beklemeyin cok arkadaslarBu hafta 4 gun sifir spor; ustelik super otesi de beslenmedim, bir de malumunuz gram gram veriyorum ama gecen hafta 58.9 gormustum yarin daha azini gormeyi bekliyorum insallah diyelim
Insallah ama ben yine de henuz hayat tarzimi oturtamadim, calisan insana oglen evden yemek goturmek zor; yani en azindan bana oyle. Su disarida yeme isini bir cikarabilirsem hayatimdan; en azindan haftada 3-4'e dusursem; her gun disaridayim her ogun.O hiç belli olmaz canım belkide vücut dinlenmiştir , inadı kırılmıştır,hızlıca verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?