- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.861
Ayyy ebrucum demin küçük misafirlerim vardı arkadaşımın çoçukları arkadaş aradı işden geç çıkacam canım ne olur çoçukları okuldan alıp 2 saatliğine bakarmısın tamam dedim gittim aldım geldim sofra hazırladım erkek çoçuğu 9 yaşında acayip kilolu kızda 5 yaşında göbek sarkmış resmen acayipde güzellerAyy ne güzelmişş. Bizede beyaz ekmekten başkası zor giriyor.
Sağol tatlım , bende cok üzgünüm ama yapacak bişi yokKız sen yine mi zehirlendin.Bi orta noktan yok mu anacım.Bi sudan bi balıktann...
Geçmiş olsun. Bebişin içinde üzüldüm. Anne sütü kadar sağlıklı bişey yok sonuçta ama nasip..
kız nasıl dayanacan buna 24 saat su içtikten sonra da ertesi gün tuzl limonlu su ve yoğurt mu sadece öl daha iyi yahuuuB blanche_ea tatlım diyeti sormuştun yazayım, bu su dyeti bi günlük çay bile yasak sadece su içiyorum ama açım tabi, 24 saati tamamladıktan sonra 20 dk içinde bitirmek üzere 2 lt su hazırla.(içinde 1 kaşık tuz ve 1 limon olacak) bir saat sonra da 1 muz ve 1 kase yoğurt yiycem.
sonrasında 10 günlük diyet( hesap yapmadım ama 1000 kalori bile geleceğini zannetmem)
sabah 8 de
1 fincan çay
sabah 11 de
1 has yum
8 tane kuru kayısı( ben normak kayısı yiycem 4 tane falan çünkü kuru yiyemiyorum)
saat 14 de
200 gr et veya peynir
1 kase yogurt
100 gr sebze(havuç elma lahana)
saat 17 de
30 gr peynir ve ya kaşar
1 portakal veya elma
akşam 8 de
1 kase yoğurt ya da 1 bardak ayran
bundan sonra verdiği klasik bir diyet ama 1000 kalorilik
yaa nasıl bir yaşam tarzı anneleri hiç üzülmüyorlar mı? benimkiler de ketçap ı çok seviyorlar ama eğer çorbasını sebzesini yemzelerse kesinlikle vermiyom ızgara yanına ketçabıAyyy ebrucum demin küçük misafirlerim vardı arkadaşımın çoçukları arkadaş aradı işden geç çıkacam canım ne olur çoçukları okuldan alıp 2 saatliğine bakarmısın tamam dedim gittim aldım geldim sofra hazırladım erkek çoçuğu 9 yaşında acayip kilolu kızda 5 yaşında göbek sarkmış resmen acayipde güzellerneyse çorba koydum yemediler salataya hiç dokunmadılar tavuklu pilavın içine yarım ketçabı döktü bir kasede yoğurt koydu eşimde bakdı ıyyyy bu ne yaaa dedi işaretle evladım çoçuğum böyle şeyler yeme çok zararlı dedi çoçuk tutturdu pirzola istiyom çok açım 2 koca tabak pilav yedi açmış çoçuk eşim gitti aldı ızgarada yaptım yedi annesi aradı o yedikden sonra onca şeyii anne evlerinde çok kötü bi ekmek var yencek gibi değil bide tavada değil ızgara pişirdi pirzolayı çok kötüydü çok açım çabuk gel al bizi hep ot yiyorlar bunlar dediiii enemmm çoçuk beğenmedi bizim yemeklerii de ekmeğide yaaaa eşimde o gittikden sonra diyorki pis çoçuk yaaa şu hale bak ketçap yoğurt pilav tavukkk ıggg böğğğğ bide bizi beğenmiyor dediii oda çoçuk gibi heee alındı ufacık çoçuğun lafınaaa
haftaya dedik yaa... hem olamıyom sen de mezun olcaktın bi kaç ay önce :))) demek ki olmayınca olmuyo :))
Hahhhaaaa bak ben bile zayıfladımben sana olan inancımı kaybettim zaten, ebru bile zayıfladı sen veremiyon
Tamm kaptanım.ebrusonmez tatlım sadece sen kaldın, 4-5 gibi yazarsan son kilonu ona göre paylaşıma eklerim listeyi :)
Canım yinede kendi imkanlarınla vermeye çalış. Pes etme. Kendin için devam et diyeteKızlar üzgünüm. Giremiyorum maalesef. Bir süre sonra anladım ki burası bana göre değil. Hakkınızı helal edin. Kiloma gelince sabitim.
Sıkı bi diyetmiş. seni zzorlamaz ama sen alışıksın.B blanche_ea tatlım diyeti sormuştun yazayım, bu su dyeti bi günlük çay bile yasak sadece su içiyorum ama açım tabi, 24 saati tamamladıktan sonra 20 dk içinde bitirmek üzere 2 lt su hazırla.(içinde 1 kaşık tuz ve 1 limon olacak) bir saat sonra da 1 muz ve 1 kase yoğurt yiycem.
sonrasında 10 günlük diyet( hesap yapmadım ama 1000 kalori bile geleceğini zannetmem)
sabah 8 de
1 fincan çay
sabah 11 de
1 has yum
8 tane kuru kayısı( ben normak kayısı yiycem 4 tane falan çünkü kuru yiyemiyorum)
saat 14 de
200 gr et veya peynir
1 kase yogurt
100 gr sebze(havuç elma lahana)
saat 17 de
30 gr peynir ve ya kaşar
1 portakal veya elma
akşam 8 de
1 kase yoğurt ya da 1 bardak ayran
bundan sonra verdiği klasik bir diyet ama 1000 kalorilik
ay aynen, neyse bana ders oldu daha da hayatimda dolma yemem :)canım dün dolmaları yemeseydin kesin eksideydin.
uu sen de benden, ben anlamiyorum bir sey yemiyorsun 5 miles falan yapiyorsun neyse devam devam birden gider belki.64,8 ile geldiim yine.... geçen hafta kaç idim pilmeyrum... 64 lü bişidim
hmm senden de daha iyi bekliyordum, agirlik da calistigin icin belki kas da yapmissindir.Kilo bildiriyorum :) düz 89 :)
Canım burda çoğunluk türkler hep dışardan yediriyor çoçuklarına benim kızım 5 yaşında daha hamburger yedirmedim dışardan tadını almasın diye kendim yapıyorum yiyor oda çok nadir belki ayda 1 kere falan sebze yemeklerini daha çok seviyor çünkü öyle alıştırdım akşam 6 dan sonrada hiçbirşey yemiyor bilmiyorum bende çok üzülüyorum o çoçukların çoçukluk yılları kilo belasıyla geçiyor ne kötü birşey bende çokkkk üzülüyorum gördükçe ufacık bebelerin 9 aylık hamile gibikız nasıl dayanacan buna 24 saat su içtikten sonra da ertesi gün tuzl limonlu su ve yoğurt mu sadece öl daha iyi yahuuu
yaa nasıl bir yaşam tarzı anneleri hiç üzülmüyorlar mı? benimkiler de ketçap ı çok seviyorlar ama eğer çorbasını sebzesini yemzelerse kesinlikle vermiyom ızgara yanına ketçabı
Ayyy ebrucum demin küçük misafirlerim vardı arkadaşımın çoçukları arkadaş aradı işden geç çıkacam canım ne olur çoçukları okuldan alıp 2 saatliğine bakarmısın tamam dedim gittim aldım geldim sofra hazırladım erkek çoçuğu 9 yaşında acayip kilolu kızda 5 yaşında göbek sarkmış resmen acayipde güzellerneyse çorba koydum yemediler salataya hiç dokunmadılar tavuklu pilavın içine yarım ketçabı döktü bir kasede yoğurt koydu eşimde bakdı ıyyyy bu ne yaaa dedi işaretle evladım çoçuğum böyle şeyler yeme çok zararlı dedi çoçuk tutturdu pirzola istiyom çok açım 2 koca tabak pilav yedi açmış çoçuk eşim gitti aldı ızgarada yaptım yedi annesi aradı o yedikden sonra onca şeyii anne evlerinde çok kötü bi ekmek var yencek gibi değil bide tavada değil ızgara pişirdi pirzolayı çok kötüydü çok açım çabuk gel al bizi hep ot yiyorlar bunlar dediiii enemmm çoçuk beğenmedi bizim yemeklerii de ekmeğide yaaaa eşimde o gittikden sonra diyorki pis çoçuk yaaa şu hale bak ketçap yoğurt pilav tavukkk ıggg böğğğğ bide bizi beğenmiyor dediii oda çoçuk gibi heee alındı ufacık çoçuğun lafınaaa
Bence zaten bu diyeti uygulayan 3-5 kilo verir akupunkturun ne faydası var acebekız nasıl dayanacan buna 24 saat su içtikten sonra da ertesi gün tuzl limonlu su ve yoğurt mu sadece öl daha iyi yahuuu
Gerçekten artık gençler kadar çocuklarda göbekli fazla kiloluCanım burda çoğunluk türkler hep dışardan yediriyor çoçuklarına benim kızım 5 yaşında daha hamburger yedirmedim dışardan tadını almasın diye kendim yapıyorum yiyor oda çok nadir belki ayda 1 kere falan sebze yemeklerini daha çok seviyor çünkü öyle alıştırdım akşam 6 dan sonrada hiçbirşey yemiyor bilmiyorum bende çok üzülüyorum o çoçukların çoçukluk yılları kilo belasıyla geçiyor ne kötü birşey bende çokkkk üzülüyorum gördükçe ufacık bebelerin 9 aylık hamile gibigöbekleri var
Eee anası ne yaparsa danasıda aynısını yapar tatlım o çoçuğu zamanında yemiyorsun diye tokatlarsa oda ilerde tokatlayarak aynısını yapıyor işte annesine bende çok kızıyorum zorla yemek yedirme işine geçen yıl türkiyeye gittim masadayız kızımın tabağına istediklerini koydum çoçuk o zaman 4 yaşında kendi ne güzel yiyor kardeşimin ikizlerine bir annem veriyor bi ablam diğer bekar olan kardeşim bi yandan kendi anneleri muhasebeci işten gelir bi iş yapmaz ilgilenmez neymiş kafası bi dumanmış ne yapıyorsunuz siz yaaa allah aşkına 6 yaşındaki çoçuklar yemek yemesini bilmiyorlarmı dedim yok dedi annem bilmiyorlar biz yedirmesek onlar hayatta yemezGerçekten artık gençler kadar çocuklarda göbekli fazla kilolu
Ama hep annelerin yanlışları
Umarım bilinçli anne olurum.
Bizim bi akraba vardı. Kadın kendi yediği kadar küçücük kızına da yediriyordu. Yemeyincede vuruyordu. Ya yapma etme çocuk o daha falan dedik ama dinlemedi. 2-3 sene sonra kızın mide alıştı. Annesini ''acıktım'' diyerek tokatla uyandırıyormuş.
Şimdi ne halde bilmiyorum. Ama çok yazık yaa
Zaten aşırı derecede fast food tüketen bi milletiz.
İnşallah ya :) benim çok değişken oluyor bağırsak sorunumdan dolayı bi bakıyorum 88lerdeyim bi bakıyorum 89 90 bile oluyor :) kafayı yicemay aynen, neyse bana ders oldu daha da hayatimda dolma yemem :)
uu sen de benden, ben anlamiyorum bir sey yemiyorsun 5 miles falan yapiyorsun neyse devam devam birden gider belki.
hmm senden de daha iyi bekliyordum, agirlik da calistigin icin belki kas da yapmissindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?