Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın
@kollontai @morordek @nilsub @blanche_ea
geçen hafta 96,2
bu hafta 95,7
0,5 kg

Kızlar tebrik ederim. İyi gidiyorsunuz.

Geçen hafta: 82.7
Bu hafta: 81

Fark: 1.7

Oran: % 2.05

Yanlış hesaplamamisimdir inşallah.

@morordek @kollontai @nilsub
Çoookkk iyi yine aynı hızına döndün demek...
Sen bayağı az yiyorsun yaa üstelik emziriyorsun.Maşallahın var

Az olsun kalıcı olsun değil mi çok sert bir rejim yapmıyorum zaten. Gecen sene ki diyetisyenimden aldigim püf noktalarla ilerliyorum :)

Teşekkür ederim bu arada :))
Az mııı
Utanmadan bide az olsun kalıcı olsun diyor.
Çok olsa ne kadar verecektin acaba

Kız bişey olmadı demi.??
Mesaj yazarken çaymı içiyordunnn.

Hehe şimdilik hızlı kilom fazla olduğu için ama zamanla bu beslenme şekliyle haftada bire düşer diye şettiydim

Aynen senin dusundugun gibi beslenme seklimi degistirmeye çalışıyorum. Yani mesela abur cuburu hayatimdan cikarmaya çalışıyorum. İnşallah kalici olur bu beslenme seklim.
Olur tabiki bende aralığın 1den beri ağzama sakızdan ve kahveden başka paketli gıda sürmedim. Gayette iyi dayandım.Zaten ilk ay geçtikten sonra vucut alışıyor.Canın çekmiyor.
Gerçi dondurmaya dayanabilir miyim o muamma ama bakacağız artık.

Başka bişey yemediğin için cezalık sayılmaz ama kepekli tercih etseydin keşke

Gerçekten de bir ay olacak ben baslayali ve aklima gelmiyor bile diyebilirim. Ilk başladığım günler tarçınlı suyla durduruyordum kendimi :))

Kız sen yine mi zehirlendin.Bi orta noktan yok mu anacım.Bi sudan bi balıktann...
Geçmiş olsun. Bebişin içinde üzüldüm. Anne sütü kadar sağlıklı bişey yok sonuçta ama nasip..

Gecen hafta 83.3
bu hafta 82.1
fark -1.2 kg

kizlar ben telden giriyorum o yuzden listeye kendim yapamıyorum. Kusura bakmayin.

hedef 13 mayis 79.9 diyorum hala:)
Çok iyi canım.Hedefe doğru kesin adımlarla ilşerliyorsunn.
Günaydın kızlar
Günaydın.

Geçen haftaki kilo 75,2
Bu haftaki kilom 74,2
Fark 1
Yüzde %1,32
Listeye ekledim kendimimkini böylr mi olacaktı tam bilmiyorum
Çok iyi canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…