- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.901
takımın demir başı desek
kızlar iyi akşamalar biraz önce girdik eve yemek yedik oğluşum uyudu kızımda uyumak üzere çok yorgunum ve mutsuzum çok şükür kusması kesildi kızımda karnı ağrıdı sabah okula gitmedi onuda götürdüm doktor okulda kapıyolardır mikrobu dedi hemen süzüldü oğluşum sabah yatırdı doktor 5 gibi çıkabilirsiniz dedi serum taktılar içine bir sürü iğne koydular kan tahlilleride temiz çıktı biraz kansızlık çıktı iyiyiz çok şükür hiç geçmişe bakmadan yazıyorum okuyup geliyorum sizler iyisinizdir inşallah:)
Allah razı olsun tatlım çok şükür Allah evlatlarımızı iyi etsin inşallah:) takım bu hafta çok iyi:)Çok geçmiş olsun. Allah çaresiz dert vermesin inşallah. Şükür ki tedavisi çözümü var. Üzülme o yüzden. Gerekli tedaviyi görünce iyilesecektir muhakkak
Allah razı olsun tatlım çok şükür Allah evlatlarımızı iyi etsin inşallah:) takım bu hafta çok iyi:)
iyi akşamlar canımMerhaba hanımlar :)
Kahvaltım;
Tam buğday ekmeğinden light kaşarlı tost
1 çeri domates
Yarım salatalık
Ara;
1 kivi
Akşam ;
Fırında tavuklu patatesli yemek
3 kaşık pilav
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş yatmadan yarım saat pilates yapıcam .. herkese iyiakşamlar. .
Merhaba hanımlar :)
Kahvaltım;
Tam buğday ekmeğinden light kaşarlı tost
1 çeri domates
Yarım salatalık
Ara;
1 kivi
Akşam ;
Fırında tavuklu patatesli yemek
3 kaşık pilav
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş yatmadan yarım saat pilates yapıcam .. herkese iyiakşamlar. .
kimseler yok kitoplanın bakem ben geldim azcık laflayak
Bende maden suyu na limon sıktım içiyorum ilk defa tadı çok kotu bugun su içemedim şimdi oturdum çok yorulmuşum:)ay acim ya acim acim
Ortttiiiiimmmmmmmm çok özledim kız seni ??? naptin bu hafta nasıl gidiyor diyet??Bende maden suyu na limon sıktım içiyorum ilk defa tadı çok kotu bugun su içemedim şimdi oturdum çok yorulmuşum:)
Cook gecmis olsun canim tekrardan ya..kızlar iyi akşamalar biraz önce girdik eve yemek yedik oğluşum uyudu kızımda uyumak üzere çok yorgunum ve mutsuzum çok şükür kusması kesildi kızımda karnı ağrıdı sabah okula gitmedi onuda götürdüm doktor okulda kapıyolardır mikrobu dedi hemen süzüldü oğluşum sabah yatırdı doktor 5 gibi çıkabilirsiniz dedi serum taktılar içine bir sürü iğne koydular kan tahlilleride temiz çıktı biraz kansızlık çıktı iyiyiz çok şükür hiç geçmişe bakmadan yazıyorum okuyup geliyorum sizler iyisinizdir inşallah:)
Bak gene musakka yemis canimi cektirdi hatunMenumu yaziyorum:
Sabah 9.00:
Light ucgen peynirli 2 tb ekmegiyle tost (25 g 1 ekmek-uno tb)
Ogle 12.45:
3 yk bulgur pilavi,
Patlican musakka,
1 kase yogurt
6-7 tane leblebi
Aksam 17.00:
1 elma,
2 hurma.
Spor: 5 miles fat-burning leslie + 700 ziplama cezasini sabah yapmistim.
Su : Ya sayamadim bugun valla isten gucten ama 2 litre olmustur herhalde
Yarin en yakin arkadasimin dugunu var size fotograf atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?