- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.761
selam yenidennnn.
papatya canim sende müthis kilo vermissin tebrikler tebriklerr.. birde etap birincisi ha helel be.
hayirdir kallisim nedir keyfini kaciran? sadece diyet olamaz gibi geldi bana diyete serbetliyizde..:tomato:
önemli birsey degildir insallah.. severim ben senin canini.. seni keyifsiz görmek benimde keyfimi kaciriyor iyiyim de olurmu?
yok ablacım ya şu an bile yüzümü buruşturarak yazıyorum midem kötü, öyle çok yan etkisi var ki ilacın ilk günler oluyormuş benide çok etkiledimafoldumben başka bir sorunum yok allaha şükür... diyetim süper gidiyor ama yediklerimi yazamıyorum toptan yazarımaklinialirimsmile
bak bakim kallisim ilk denemem doğru yaptım inş kaydirigubbakcemile3
chocolategirl (75,0 / izinli geri dönecek
cedric (96,6 /
Pia (62,0 / 60,8 / 1,2 / 1,94%)
papatya73 (63,3 / 61,0 / 2,3 / 3,63%)
elektra21 (89,0 / 89,0 / 0,0 / 0,00%)
acıgül (67,6 /
Serzenish (76,8 / 76,8 / 0,0 / 0,00%)
_Mustang_ (65,9 /
tombili ( 91,3 / 91,0 / 0,3 / 0,33%)
mersa (77,7 / 82,0 / -4,3 / -5,53%) eski üye geri döndü
bijom sabah bende aynı şeyi söyledim ne karanlık bir gün diye camı perdeyi açıyorum ama fayda etmiyor.. bunaltıyor bu şehirler bizi bijom gel ikimiz kaçalımohaoldumsmileherkese günaydın a.s.
kahvaltımı aldım şimdi, önce size yazayım dedim. nasılsınız bakalım? karanlık bir cumartesi sabahı, ay yaz gelse de cıvıl cıvıl olsak..
dün yediklerimi yazayım..
sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, haşlanmış yumurta, zeytin, domates
ara: 1 kupa mantar çorbası
öğlen: yarım tabak kabak yemeği, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt
ara: 1 bardak süt
su içemedim hiç dışardaydım.. ama biraz az yemişim galiba -tatlicadiarzu-
tombilim 2 kez makarna bir kaç kezde pilav demişsin bence yükleme olmuş çok seyrek yemelisin bende karbonhidrata hiç dayanamam en büyük düşmanımdır ve çok kilo aldırıyor ama arada sırada yediğim makarnanın zararını görmedim seninki neredeyse haftanın her günü olmuş.. bu makarna pilavı yediğin öğünlerde ekmekte yemişsindir büyük ihtimalle.. ben ekmeği çok az yiyorum sabah öğününde yiyorum özellikle akşamda yemiyorum...bugün yine tam gaz devam edicem. makarna yediğinde kilo alan bi arkadaşım vardı şimdi hatırlıyamadım kimdi.ben de galiba onun gibiyim. düşünüyorum diğer haftalara göre sadece 2 kez makarna yedim ve bir-iki kez pilav yedim. aslında onlarda ölçülerine göreydi kallisin dediği gibi pişirmiştim makarnayı yağlı sos falan yoktu yoğurt dökmüştüm üstüne. ama işte veremedim kilo. herhalde o karbonhidrat şeyi bende de var. neyse bu hafta makarna pilav yok. papatyaya da sorucam yazmamışsa eğer neler yaptığını bana da anlatsın ben de bakıyım nerde yanlış yaptım belki başka ipuçları bulurum. yeni haftada hepimize güzel kilo vermeler.....
tombilim 2 kez makarna bir kaç kezde pilav demişsin bence yükleme olmuş çok seyrek yemelisin bende karbonhidrata hiç dayanamam en büyük düşmanımdır ve çok kilo aldırıyor ama arada sırada yediğim makarnanın zararını görmedim seninki neredeyse haftanın her günü olmuş.. bu makarna pilavı yediğin öğünlerde ekmekte yemişsindir büyük ihtimalle.. ben ekmeği çok az yiyorum sabah öğününde yiyorum özellikle akşamda yemiyorum...
gunaydın herkese.kallıste benı 2 aylık bır ızıne ayırmanı rıca edıcem nısan bası gıbı hamıle kalamazsam 3 aylık ara verıcem tedavıme o zaman yenıden donerım bekledıgım sey olmazsa.yeterınce vakıt ayırmıyorum buraya.artı motıvasyonumu kaybettım.bır ayrılık ıyı gelecek.bıde almanya ya gıdıyorum.bısey rıce edıcem demısdın kallıste ozel ıme msj atarsan ılgılenırım.hepınız kendınıze ıyı bakın arkadaslar.arada ugrarım.ayrıca bır bulusma organıze edersenız mutlaka haberım olsun opuyorum herkesı
kaçalım kallisim hayır dememmyediklerin ne hoş.. bende 2 gündür kendime ısrarla kabak pişiriyorum eski yemek hiç ama hiç sevmem bu yüzden taze pişiriyorum kabaklarda nasıl güzel çıktı bol dereotlu yaptım kıymalı bir tutamda pirinç kızlar bile yediler senin yemeğin ne güzel diyorlar birdeaklinialirimsmile
tamam canım haber veririz mutlaka, hakkında hayırlısı olsun inşallah sen de canzi gibi güzel haberler verirsin bize gelip opuyorumnanaktangunaydın herkese.kallıste benı 2 aylık bır ızıne ayırmanı rıca edıcem nısan bası gıbı hamıle kalamazsam 3 aylık ara verıcem tedavıme o zaman yenıden donerım bekledıgım sey olmazsa.yeterınce vakıt ayırmıyorum buraya.artı motıvasyonumu kaybettım.bır ayrılık ıyı gelecek.bıde almanya ya gıdıyorum.bısey rıce edıcem demısdın kallıste ozel ıme msj atarsan ılgılenırım.hepınız kendınıze ıyı bakın arkadaslar.arada ugrarım.ayrıca bır bulusma organıze edersenız mutlaka haberım olsun opuyorum herkesı
ayy o kayınvalideden ben de bir adet istiyorum kaydirigubbakcemile3bijom yediklerin harika , inşallah ben de senin gibi,böyle bir düzen oturtturmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?