- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.781
Uyudum uyudum geldimmafoldumben bana neler oluyor arkadaşlar kendimi zapdedemiyorum çok halsizim kaç saattir ayılamadım nasıl uyudum gündüz saatinde uyumam ben çok hasta olmadıktan sonramafoldumben bir de denge kaybım var yürürken pat bir tarafa gidiveriyorum düşmek üzereyken zor toparlanıyorumkafamçokkarıştı
Piacım koyu sade bir nescafe yap şeker ekleme ve içine limon sık bağ ağrına büyük ihtimal il iyi gelecektir...
kallisim sana da maşallah,sen de hep böyle gidersen yaza bu iş tamamdır.ilaçlar rahatsız etmiş seni de,ilk iki gün yan etkileri illaki olacaktır sultanım,geçer inşallah...
ben de onu söyleyecektim mükemmel bir başağrısı ilacıdır limonlu kahve
doktorun bu yan etkilerden bahsetmişmiydi kallistecim. yani bu halsizlik beklediğin bişey miydi? doktoruna bir danışsan. yani nasıl olur bilmiyorum ama tansiyon hapını da babama ilk önce deniycez demişlerdi. sonra babam rahatsızlandığını söyleyince değiştirmişlerdi. şimdikinden memnun. böyle bi alternatifin olabilir mi ki? aklıma geldi de
pia cım gayet basit bilindik bi şekilde yapıyorum..
soğanı az yağla çok az kavuruyorum. sonra az salça koyuyorum. hemen doğranmış kabakları atıyorum. üzerine de biraz prinç. az tuz ve biraz kırmızı toz biber atıyorum. çok az su (malum kabak su salıyor) koyup kapatıyorum kapağını. çok az sürede pişiyor.
yiyeceğim zaman da bir tabağa koyup üzerini de yoğurtluyorum. içine de 1 dilim kepek ekmeği doğruyorum. kaşık kaşık yiyorumkaydirigubbakcemile3
ekliyim pia cım..
kızkardeşime diyetisyen sebzeyi sadece sebze olarak, eti de sadece et olarak yani ayrı ayrı yememiz gerektiğini söylemişti. ben de diyet yaparken genelde haftada 2 gün köfte, 4 gün etsiz sebze ve 1 gün etsiz bakliyat yiyorum..
ah canim yaaa offf bende bilirim bundan bikac yil once roccatane kullanmistim .. allahimmm neydi o gunler.. osayede bulmustum burayida...canim yat dinlen sabir diliyorum sanaUyudum uyudum geldimmafoldumben bana neler oluyor arkadaşlar kendimi zapdedemiyorum çok halsizim kaç saattir ayılamadım nasıl uyudum gündüz saatinde uyumam ben çok hasta olmadıktan sonramafoldumben bir de denge kaybım var yürürken pat bir tarafa gidiveriyorum düşmek üzereyken zor toparlanıyorumkafamçokkarıştı
Piacım koyu sade bir nescafe yap şeker ekleme ve içine limon sık bağ ağrına büyük ihtimal il iyi gelecektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?