- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.141
oh püfür püfür eserde yayla yazın sıcağında ne yapcaz denizdeDaha mantikli bence
oh püfür püfür eserde yayla yazın sıcağında ne yapcaz denizde
Kuzum maalesef emzirmiyorum artıkSen emziriyorsun annem olmaz sana bu diyet :)
evet yazın bile battaniyeye sarılmak gerekiyor ay ne güzel:)Ya ben eşimin yaylasına gittiginde acayip usumustum, Ağustos ayının ortasiydi. Fareler olmasa denize bin basar
tüh üzlüdüm ne kadar bebeğin canım keşke bırakmasaydın yaaaaKuzum maalesef emzirmiyorum artıkbi sürü sorun yaşadık bırakmak zorunda kaldım
Toplanın hatunlar ben bizim yaylaya götürürüm sizi
dayan tatlım dayan olmadı kuru kayısıya toz tarçın dök ye faydası olur:)Kızlar selamm, ay benım reglım 3gun gecıkmelı geldı ölüyorum ağrıdan..bugün bi ara oturdum ağladım o derece.. nasıl tatlı krizindeyim tahmin bile edemezsiniz.. bikaç tane kuru üzüm atıyorum en dayanamadım anda..allahım nolur dayanıym noluuuurrr
evet yazın bile battaniyeye sarılmak gerekiyor ay ne güzel:)
ama fareler kötüymüş tabi:)
su şişeme çubuk tarçın atıyorum zaten kan şekerşm düşmesin diye.ama kesmiyo su anda hiçbişey..bikaç günü kazasız atlatsam güzel olacakdayan tatlım dayan olmadı kuru kayısıya toz tarçın dök ye faydası olur:)
Kuzum maalesef emzirmiyorum artıkbi sürü sorun yaşadık bırakmak zorunda kaldım
M minnakkelebekim cnm emzirmek müthiş yardımcıymış meğer kilo vermede . Şimdi şiştim kaldım . Sağıp boşaltmaya çalışıyorum ama bebeğin emmesi gibi olmuyor
bugun bendede oldu butun gün sürekli bir şeyler yeme isteği otursam deliler gibi yicek gibiyidim...su şişeme çubuk tarçın atıyorum zaten kan şekerşm düşmesin diye.ama kesmiyo su anda hiçbişey..bikaç günü kazasız atlatsam güzel olacak
canım malesef düşündüğümüz kadar masum değil bebek mamaları.. içinde olan birisi olaraksöyleyebilirim ki tüm gdo denetimlerinden kaçıyor en büyük firmalar bile..aklınıza gelen en büyük firmalar yok artık bu yapmaz dediğiniz bile yapıyor.. tabıkı anne sütü yoksa mecbur herkes buna sarılıyor ama mümkün olduğu kadar tohumuna yetiştirilme tarzına güvendiğiniz evde yaptıgınız yiyeceklerle beslemeye calısın yavrularınızıAy canım çok üzüldüm ama nasibi bu kadarmis. Hem artık mamalar anne sütüne cok yakin üretiliyor. Üzülme.
sana katılıyorum belki moral olsun diye söylemiştir kelebekim ama gdo lu hepsi malasef bende kızımı mama ile buyutum şimdi hemen hasta oluyor malesef eğer biraz buyukse mama yerine evde kendi yaptığın püre ve çorba hazırla derim ben :)canım malesef düşündüğümüz kadar masum değil bebek mamaları.. içinde olan birisi olaraksöyleyebilirim ki tüm gdo denetimlerinden kaçıyor en büyük firmalar bile..aklınıza gelen en büyük firmalar yok artık bu yapmaz dediğiniz bile yapıyor.. tabıkı anne sütü yoksa mecbur herkes buna sarılıyor ama mümkün olduğu kadar tohumuna yetiştirilme tarzına güvendiğiniz evde yaptıgınız yiyeceklerle beslemeye calısın yavrularınızı
dukan pan keki nasıl yapıyorsun şekerim:)Menüyü de yazayım
kollontai morordek nilsub
Sabah
Dukan pankek
1haslanmıs yumurta
az peynır
domates salatalık
cay
Öğle
2yk yoğurt
2yk z.yağlı kabak
Ara
2fıncan yesılcay
ara ara toplamda 7-8 tane kuru siyah uzum
2tane hurma
Akşam
Ton balıklı salata
Su:2,5lt
Spor:sabah 1mile yapabıldım sadece ccok agrım var
canım malesef düşündüğümüz kadar masum değil bebek mamaları.. içinde olan birisi olaraksöyleyebilirim ki tüm gdo denetimlerinden kaçıyor en büyük firmalar bile..aklınıza gelen en büyük firmalar yok artık bu yapmaz dediğiniz bile yapıyor.. tabıkı anne sütü yoksa mecbur herkes buna sarılıyor ama mümkün olduğu kadar tohumuna yetiştirilme tarzına güvendiğiniz evde yaptıgınız yiyeceklerle beslemeye calısın yavrularınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?