- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.681
Eki Görüntüle 1829986
Ye sen o pofidikleri yeSonra bana salça ol vay efendim hiç orjinal değilmişim alll
Kaptanlarımkollontai morordek nilsub görüyosunuz dimi hem yiyo hem de üsteliyo x2ceza olsun buna..hem de bu masum yavrucağa yeme dedi diye kızıyo bacak kadar çocuğa
Buyur sen de bacım..mutlu musunuz bana işimin gücümün arasında bunları yaptırıyosunuzbtlbetul le bir oldunuz da.. okhuyoom ben yaa yarın sunumum var ben nelerle uğraşıyom hasta hasta
Not: hadi bu sayede adımı da deyiverdim size
Eki Görüntüle 1829993
Kizlar mide krampları geciriyorum su an
ve cumadan beri menuyu yazmadim. Kendime 1500 ip atlama cezasi verdim cuma sabahina kadar. Ve artik cok sikma zamani.
misafirlerim gitti ve ben de bitmis haldeyim.
kollontai kaptanim ve degerli yardimcilarim nilsub ve morordek ben menu yazmadigim zaman bana direk 500 ip atlama cezasi kesin olur mu
Moralini bozma canım ben nedenini çözdüm bu işin onlar neden çabuk kilo veriyorlar biliyomusun çok gençler anacım metabolizmaları bizim iki katımız ondan yaşlıyız biz bozma moralini...:)
Bende üzülüyorum Cnm ama en doğrusu buydu kilo alamadı 2 aydır ve her gün ishaldi günde 8 9 kez kaka yapıyorduk emdiğini kusuyordu uyku diye bişey yoktu mecburen başladık ve düzeldi hemen şükür . Hala geceleri emziriyorum gündüz de sağıp döküyorum eskimesin geceye diye. zehirlendiğim için böyle yapıyorum inşallah bira Zaman geçsin tekrar sürekli emziririm sağmakta zor gerçekten .
bu cuma hedefin kaçtı senin grubun yeni karabatağı bi görünüp bi kayboluyon....
Eki Görüntüle 1829986
Ye sen o pofidikleri yeSonra bana salça ol vay efendim hiç orjinal değilmişim alll
Kaptanlarımkollontai morordek nilsub görüyosunuz dimi hem yiyo hem de üsteliyo x2ceza olsun buna..hem de bu masum yavrucağa yeme dedi diye kızıyo bacak kadar çocuğa
Buyur sen de bacım..mutlu musunuz bana işimin gücümün arasında bunları yaptırıyosunuzbtlbetul le bir oldunuz da.. okhuyoom ben yaa yarın sunumum var ben nelerle uğraşıyom hasta hasta
Not: hadi bu sayede adımı da deyiverdim size
Eki Görüntüle 1829993
Ha bak onu dogru dedin iste kendi beceriksizliginizkızım benim ablam 65 ten 55 e indi benden 10 yaş büyük senin tezin burda çürüdü hocam an itibariyle.... biz beceriksiziz bence :)
hayır seninki kötüde benimki nasıl iyi oluyor ikiside aynı gördümde senin kadar üç kağıtçısını görmedim valladaha yaratıcı olalım lütfen :))
baahhh bu iyidi....
diyende anasına gider 60 kilo olup gelir kendileri sütten çıkma ak kaşık ya
Ben cok begendim bunlari, eline saglik
Ha bak onu dogru dedin iste kendi beceriksizliginizyaşmış falan hep bahane. Biri yemez yemez sonra gider 4 tane eti puf yer, otekisi gider ara öğünsüz yapamiyorum der goturur bademleri muzları, sonra da "kilo veremiyoruz"! Alla alla neden acaba?!
burda söylenicek lafmı bu densizkızım benim ablam 65 ten 55 e indi benden 10 yaş büyük senin tezin burda çürüdü hocam an itibariyle.... biz beceriksiziz bence :)
daha yaratıcı olalım lütfen :))
baahhh bu iyidi....
canım bizim sana ceza yazmamız önemli değil senin bize karşı sorumlu hissedip her gün yazman gerekiyor olmuyor ama böyle ne yediğini bilmeden ne cezası yapalım sana lütfen kaçamak yapsanda menü bildir bekliyorum ona göre....Kizlar mide krampları geciriyorum su an
ve cumadan beri menuyu yazmadim. Kendime 1500 ip atlama cezasi verdim cuma sabahina kadar. Ve artik cok sikma zamani.
misafirlerim gitti ve ben de bitmis haldeyim.
kollontai kaptanim ve degerli yardimcilarim nilsub ve morordek ben menu yazmadigim zaman bana direk 500 ip atlama cezasi kesin olur mu
Oyle demw ama bana yaaa.... hdef 79.9 olsun eni sonu 79 olcam ben
Teşekkür ederim canım toparlanıyorum ve yarın tam gaz başlıyorum spora da diyete de. Diyet yaptığımı duyan herkes ne diyeti emZiriyorsun kilonu kimse sana çok görmez deyip duruyorlar. Ben bu diyeti kimse için değil kendim için yapıyorum sütüm azalmadı aksine arttı anlatıyorum ama hala aynı tepkiler aloyorum. Ben eşime diyorumki çok mutluyum zayıflıyorum. O da ben de çok mutluyum diyor. Alttan alta mesaj veriyor kilolusun diye. Zaten burada vazgeçmemek sizden destek almak için varım. Kısa bbir molaydı benimki şimdi mola bitti yola devamBak ben sana ne dicem geçen yıl 58 kiloya düştüm millet nasıl övdüler nasıl iltifatlar bendede bi hava bi hava yere toslamam bir oldu hoppppp herşey onca eziyet çöpe tekrar 78.400 oldumne oldu 2 yıldır ver al ver al kendime inancımıda yitirmiştim artık hiç kendimi beğenmiyorum hep uzun giyiniyorum göbek toto saklıyacam diye belli etmesemde eşimin beğenmemesinden kendini saldın demesinden korkuyorum elbetki birgün diyecekdi bende anca ikna olup yeniden yaparım dedim evet yaparım yaparız neden olmasın onca insanlar yapıyorda bizim neyimiz eksik lütfen geri toparlan kalk sirkelen karnın değil aç olan beynine hüküm et ben tokum ben güzel alımlı bayan olcam de ben başarıcam kimse yolumdan döndüremez de sürekli bugün öğle yemeğine çıkdık 10 bayanız hepsi farklı ülkelerden gelme hepsi diyetisyen kesildi başıma halbusem benden kilolular ye kız yeeee diye tutturdular sen çok iyi kilo boyuna göre dostlarmı düşmanmı bilemedim ama gaza gelmedim neden ben onlar için değil kendim için zayıflamak istiyorum çünkü ben kendimi beğenmiyorum bu kiloda zayıflayacağız imi çimi yokkkkkk beraber çıkdık bu yola vazgeçeni vururum uleeeeennn kaldığın yerden devam tatliş ok ayyy bugün nasıl olsa bozdum devamınıda getireyim demeeee sakınnn
hadi bakalım merakla bekliyoruz ...:)Teşekkür ederim canım toparlanıyorum ve yarın tam gaz başlıyorum spora da diyete de. Diyet yaptığımı duyan herkes ne diyeti emZiriyorsun kilonu kimse sana çok görmez deyip duruyorlar. Ben bu diyeti kimse için değil kendim için yapıyorum sütüm azalmadı aksine arttı anlatıyorum ama hala aynı tepkiler aloyorum. Ben eşime diyorumki çok mutluyum zayıflıyorum. O da ben de çok mutluyum diyor. Alttan alta mesaj veriyor kilolusun diye. Zaten burada vazgeçmemek sizden destek almak için varım. Kısa bbir molaydı benimki şimdi mola bitti yola devam
Bırakmadım kaptanım diyeti biraz kaçamaklarım oldu toparlanacağım yarına cumaya da eksi göreceğim tartıdaHayıııır bırakmak yok!
Evet bi noktadan sonra verdim yeter diyorsun ama inan ki o kilolar bıraktıgın an geri geliyor. Bakınız: ben. 58.7 ile mezun oldum bu sabah 60'ları yeniden gördüm. O yüzden hedefe ulasmadan diyeti bırakmak yok, zaten bir süre sonra normal yasam tarzı haline gelecektir şok diyet vs yapmadıgın sürece..
Ee bışuna drmedim kapışalım senle diye. Haftayaki hedefin ne canım?hadi bakalım merakla bekliyoruz ...:)
bilmiyorum tartıda gördüklerim hoşuma gitmedi pek o yüzden bakalım..Ee bışuna drmedim kapışalım senle diye. Haftayaki hedefin ne canım?
Senindemi reglin yaklaştı acaba?srn çok dikkat ediyorsun çünkü kilo aldığını sanmıyorum :)bilmiyorum tartıda gördüklerim hoşuma gitmedi pek o yüzden bakalım..
yok dün butun gün ayakta kalmıştım ayaklarım şişmiş birde böbreklerimde sorun var ellerim de çok şişti yüzüklerimi zor çıkardım parmağımdan sabah +400 çıktım ondan dedim canımSenindemi reglin yaklaştı acaba?srn çok dikkat ediyorsun çünkü kilo aldığını sanmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?