- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.721
yanlız pabuç dilli kuş türünü national geographic'e haber verelimde gelip incelesinlerolmazsan döveriz bak... kaç haftadır aynı terane benim gibi yalancı çıktın sende ::)))
pabuç dili bir kuş türüüüü hımmm..... enteresan...
ama o iyidi bana iyi laf sokamamış :)))
bak bu iyidi bu da sana kapak olsun mor leylak :)))
heee bu olmadı demi :))
psikopat mı diyosun ayyy ben korkarım......
yoooo yooo yooooo........
betüş çok sever netten tanışmaları testereli kelepçeli falan
yanlız pabuç dilli kuş türünü national geographic'e haber verelimde gelip incelesinler
menün iyi canım spora ne zaman başlıcan ?Yazam hemen emir büyük yerden sonuçta
kollontai morordek nilsub
Sabah
1lokma peynır
yarım salatalık
Öğle
Nane,maydonoz,roka yesıl salata
1haslanmıs yumurta
cay
Mıdem bulanıyo almadı ıcım bısey kahvaltı tarzı yaptım bende
Akşam
1kase tarhana corbası
1tane kornıson tursu
su:3lt
Spor: bu aralar yok kızlar.gun ıcınde daha fazla hareket etmeye calısıyorum..eve donunce kıvranmakla enerjı harcıyorum.bıkac gune gecer ınsallah
evet kedi sever bir vatandaş desene :)
yarın başlarım canım. 4.gün olacak sabaha daha iyi olurum diye duşünüyorummenün iyi canım spora ne zaman başlıcan ?
İnşallah olursun canım ..:)yarın başlarım canım. 4.gün olacak sabaha daha iyi olurum diye duşünüyorum
Eşimin 55 yaşındaki yengesi 1 yılda 70 kiloya yakın verdi saati saatine yiyordu diyetisyenin her dediğini yapıyordu sonucunda süper kadın oldu hep der gençliğimi yağ fıçısıyla mafetmişimkeşke gençken yapsaydımda her istediğimi geyip tozsaydım bencede çabalarsan boşa çıkmıyor çaban bende denedim test ettim defalarca regl döneminde kesinlikle kilo veremiyorum ondan elma diyeti yapıyorum en azından ödem tutmayım diye daha tartılmadım belki fazlayım belki eksik kardeşimde hep der ben 19 yaşındayım 2 gün yemeyim göbek gidiyor kız hakkettende yemiyor delüüüü 1 hafta hoppp gitti göbek pörsümüş balon gibi niye yemiyor bende bu yaşda su içip yat kalk yapsam aynı kilo bendede gider haberi yok ben gençyim yaaaa ondan diyor bideeekızım benim ablam 65 ten 55 e indi benden 10 yaş büyük senin tezin burda çürüdü hocam an itibariyle.... biz beceriksiziz bence :)
Aman ne dert ediyon tatlımbanada söz ayrı nişan ayrı evlilik ayrı sonrada eşim hiçbirini beğenmeyip ikimize ayrı aldı oldumu alakasız birsürü yüzük avustralda çalışıp ilk 3 maaşımla gittim bütün yüzükleri bozdurdum üzerinede maaşım karttanda geçirdim tektaşımııııı kendim aldım kendim taktımmmmyyookk bacımmm asdasgfasahfhayaller VS hayatlar bizimkisi yüzüksüz eldivenli hali normali akşama kadar iş güç bizimkisi be ablam
Ben biraz riskli tercihler yaptım..adamı öğrenciyken aldım 19yaşından beri birlikteyiz.o da sağolsun pek bi sevdi öğrenciliği uzattıkca uzatıyo okulufakir culsuzlarız ikimizde hala babama aldırıcam en sonunda yazsın borc defterıme
Not: ayrıca ben boyle tektas sevmıyorum evlılık yuzuklerınde. boyle daha kibar morlu yeşilli taşlardan yüzükler var ya. eski anneanne yüzükleri gibi onlar daha romantk bence evilik yuzugu için.. işte benımkı de boyle bı fıkır adamın henuz bu alanlarla ılgılendıgı yok ama
Kesinlikle tatlım ekmek makarna pilav acıktırıyor insanı bide akşam yemeğinde tavuk gögsü haşlayıp salatanın içine didikleyip eklersen hiç acıkmıyorsun bide somon yersende enterasan ama acıkmıyorsun bende elma yiyip yatıyorum hem acıkıyorum hemde sağsola dönen eşime çılgınca bağırıyorum oda dayanamayıp bu sabah aptalmısın sen yaaa ne kadar çok bağırıyorsun gecenin köründe yan komşularda birşey oldu sanacak dediMenum:
Sabah:
1.5 yumurtali beyaz peynirli omlet
1 dilim kizarmis tb ekmek
1 catal sekersiz recel
domates
Ogle:
etli salata
1 dilim kepek ekmegi
1 cay kasigi zeytinyagi
Ara
10 badem
Aksam saat 17.30
peynirli biberli sandvic (mecburiyetten)
Gece 10:
2 avuc kuruyemis
Ay noluyor bu ara gece acikiyorum bayilacak gibi oluyorum anlamadim.
Ekmegi hayatimdan cikarmam gerek ya o aciktiriyor galiba.
Yarin bir de karatay usulu deneyeyim bir de.
Leslie 3 mile sabah, 3 mile'in ilk 20 dakikasi aksam(1.3 mile diyelim)
Su>3litre
Bir de afedersiniz ama bir wc problemim var.
Hadi bakalim ne olacak, kahramanimiz 58lerde geriye gidebilecek mi?
500 atlamami da yapayim, oyle yatarim. Totalde 1500'du cezam; bugun de yemezsem tabiimorordek
evet somon yerim ya artik bir de sakiz cignedim cok bu ara o da aciktiriyor herhalde, bugun cok kahve-cay da ictim ya leslie tamamlayamadim ilk defa bayilacak gibi oldumKesinlikle tatlım ekmek makarna pilav acıktırıyor insanı bide akşam yemeğinde tavuk gögsü haşlayıp salatanın içine didikleyip eklersen hiç acıkmıyorsun bide somon yersende enterasan ama acıkmıyorsun bende elma yiyip yatıyorum hem acıkıyorum hemde sağsola dönen eşime çılgınca bağırıyorum oda dayanamayıp bu sabah aptalmısın sen yaaa ne kadar çok bağırıyorsun gecenin köründe yan komşularda birşey oldu sanacak dediaçlık insana neler yaptırıyor yahuuu sinirler laçkaaaaaa
topiğe girdiğim zaman ki ruh halime hoş geldin :)kızlar bugun 20 kişisen 2 tane menü geldi menüler nerde allah aşkına neden kurallara uyulmuyor ?
Valla benim menü sabit elma diyetihanımlar menüler nerdeeee, herkes nerdeeee??? bu hafta nota alıcaz bu gidişle dikkat edelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?