Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yanlız pabuç dilli kuş türünü national geographic'e haber verelimde gelip incelesinler

Yazam hemen emir büyük yerden sonuçta
kollontai morordek nilsub
Sabah
1lokma peynır
yarım salatalık

Öğle
Nane,maydonoz,roka yesıl salata
1haslanmıs yumurta
cay
Mıdem bulanıyo almadı ıcım bısey kahvaltı tarzı yaptım bende

Akşam
1kase tarhana corbası
1tane kornıson tursu

su:3lt
Spor: bu aralar yok kızlar.gun ıcınde daha fazla hareket etmeye calısıyorum..eve donunce kıvranmakla enerjı harcıyorum.bıkac gune gecer ınsallah

menün iyi canım spora ne zaman başlıcan ?

Geldim kaptanim :))

Menum

Sabah/öğlen: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek. Şekersiz çay

Ara: tarçınlı süt. 1 küçük muz

Aksam: fırında tavuk. 3 yk yoğurt.

Ara: 1 bardak tarçınlı süt.

Su: 2.5 lt.

Spor: 1 mile. 100 atlama (ceza)

kollontai morordek nilsub

Merhaba hanımlar;
Kahvaltım;

Tam buğday ekmeğinden sandviç

Akşam :
Mantar yemeği ( az yağlı soğanlı biberli mantar yemeği)
2 yk light yoğurt

Spor : 1 saat yürüyüş
Su: 2 lt

Herkese iyi akşamlar :)

kızım benim ablam 65 ten 55 e indi benden 10 yaş büyük senin tezin burda çürüdü hocam an itibariyle.... biz beceriksiziz bence :)
Eşimin 55 yaşındaki yengesi 1 yılda 70 kiloya yakın verdi saati saatine yiyordu diyetisyenin her dediğini yapıyordu sonucunda süper kadın oldu hep der gençliğimi yağ fıçısıyla mafetmişimkeşke gençken yapsaydımda her istediğimi geyip tozsaydım bencede çabalarsan boşa çıkmıyor çaban bende denedim test ettim defalarca regl döneminde kesinlikle kilo veremiyorum ondan elma diyeti yapıyorum en azından ödem tutmayım diye daha tartılmadım belki fazlayım belki eksik kardeşimde hep der ben 19 yaşındayım 2 gün yemeyim göbek gidiyor kız hakkettende yemiyor delüüüü 1 hafta hoppp gitti göbek pörsümüş balon gibi niye yemiyor bende bu yaşda su içip yat kalk yapsam aynı kilo bendede gider haberi yok ben gençyim yaaaa ondan diyor bideee

Aman ne dert ediyon tatlımbanada söz ayrı nişan ayrı evlilik ayrı sonrada eşim hiçbirini beğenmeyip ikimize ayrı aldı oldumu alakasız birsürü yüzük avustralda çalışıp ilk 3 maaşımla gittim bütün yüzükleri bozdurdum üzerinede maaşım karttanda geçirdim tektaşımııııı kendim aldım kendim taktımmmmeve gelip sağ eller havaya pırlantalar buraayaaaa diyeee diyeeee hava attım eşime günlerceeeesonra anladı beyefendide türkiyeye gidince ilk işi ikimize birden özel tasarımlı alyans yaptırdı takan kim kimse ne o nede ben takmıyoruz ikimizde sevmiyoruz çalışan insanda olmuyor sıkıntı yapıyor boşuna hevesmiş işte parana yazıkkkkk

Son düzenleme:
Menum:

Sabah:
1.5 yumurtali beyaz peynirli omlet
1 dilim kizarmis tb ekmek
1 catal sekersiz recel
domates

Ogle:
etli salata
1 dilim kepek ekmegi
1 cay kasigi zeytinyagi

Ara
10 badem

Aksam saat 17.30
peynirli biberli sandvic (mecburiyetten)

Gece 10:
2 avuc kuruyemis

Ay noluyor bu ara gece acikiyorum bayilacak gibi oluyorum anlamadim.
Ekmegi hayatimdan cikarmam gerek ya o aciktiriyor galiba.

Yarin bir de karatay usulu deneyeyim bir de.

Leslie 3 mile sabah, 3 mile'in ilk 20 dakikasi aksam(1.3 mile diyelim)
Su>3litre
Bir de afedersiniz ama bir wc problemim var.
Hadi bakalim ne olacak, kahramanimiz 58lerde geriye gidebilecek mi?

500 atlamami da yapayim, oyle yatarim. Totalde 1500'du cezam; bugun de yemezsem tabii morordek

Kesinlikle tatlım ekmek makarna pilav acıktırıyor insanı bide akşam yemeğinde tavuk gögsü haşlayıp salatanın içine didikleyip eklersen hiç acıkmıyorsun bide somon yersende enterasan ama acıkmıyorsun bende elma yiyip yatıyorum hem acıkıyorum hemde sağsola dönen eşime çılgınca bağırıyorum oda dayanamayıp bu sabah aptalmısın sen yaaa ne kadar çok bağırıyorsun gecenin köründe yan komşularda birşey oldu sanacak dediaçlık insana neler yaptırıyor yahuuusinirler laçkaaaaaa

evet somon yerim ya artik bir de sakiz cignedim cok bu ara o da aciktiriyor herhalde, bugun cok kahve-cay da ictim ya leslie tamamlayamadim ilk defa bayilacak gibi oldum

hanımlar menüler nerdeeee, herkes nerdeeee??? bu hafta nota alıcaz bu gidişle dikkat edelim lütfen
Valla benim menü sabit elma diyeti bugün öğlende yedim azıcık akşama yazıcam rengim sapsarı oldu ceset gibiydim arkadaş bile dedi rengin niye böyle elma yiye yiye yeşilmi oldum acaba dedim aynaya bakdım sapsarı ruh gibiyim azıcıkda olsa yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…