- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.701
Ayyy evet senin böbrek sıkıntın vardı dimiyok dün butun gün ayakta kalmıştım ayaklarım şişmiş birde böbreklerimde sorun var ellerim de çok şişti yüzüklerimi zor çıkardım parmağımdan sabah +400 çıktım ondan dedim canım
evet böyle giderse gidicem canım korkuyorum ya oğlumun sezeryanında ölüyordum az kalsın o yüzden birazdaAyyy evet senin böbrek sıkıntın vardı dimicanım onu ihmal etme yaaa sağlık önemli bişekilde tedavi ol.İlerde daha sıkıntılı durumlar olmaması için,biliyorum çocukları düşünüyosun ama fazla ilerlemeden çaresine bak.
Deli deliyi görünce comagini saklarmis sizinki o hesap oldu simdibtlbetul betüş bu deli yakında kapımıza dayanır haberin ola vardı bir dizi çocuk ne derlerse hemen atlayıp iddaya giriyodu özge de öyle demekki bi karikatür eski dedik hatun işi gücü bıraktı çıkartma yapmış la bizi buda nasıl bir cins deliyse artık
yok bacım ben istemem seninle tırstımDeli deliyi görünce comagini saklarmis sizinki o hesap oldu simdikapınıza dayanmam ama bigun tanismak isterim herkesle
şaka bi yana avatarındaki resim senin elinmi hatun o ne yüzük öyle kızzzzzz.............Deli deliyi görünce comagini saklarmis sizinki o hesap oldu simdikapınıza dayanmam ama bigun tanismak isterim herkesle
Anestezimi sıkıntı oldu canım?ameliyatı genel anesteziylemi.yapacaklarki?taş vardı gibi hatırlıyorum net olmasada.Bazı taşları titreşimle filan kırıp düşürüyorlarya sana o olmuyomu canım?gerçi sen araştırmışsındır eminimdeevet böyle giderse gidicem canım korkuyorum ya oğlumun sezeryanında ölüyordum az kalsın o yüzden birazda
Yeter ki anamdan gelsin kilolardiyende anasına gider 60 kilo olup gelir kendileri sütten çıkma ak kaşık ya
Ben sahsen sana 200 ceza yazmak istedim bu menuye:)Kızlar iyi akşamlar offf 4 gündür yoktum sanki aylardır size yazmıyorum gibi hissettim ve çok rahatsız oldum.Yazılanları okudum kızlar.Bu 4 günde ne yaptın derseniz inanın ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyorum seçme şansım olmadı,çok keyifli yemek yemedim ama biraz kalorili şeyler yemek zorunda kaldım galiba.Neyse bu haftalık yapabileceğim bişey yoktu.15 i gibi regl olucam onunda stresi binince bu haftaki sıkıntılar dahada büyüdü gözümde.
Ben bugünün menüsünü paylaşayım bari :)
morordek @kollontai nilsub
Sabah:1 dilim tb ekmeği+1 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,nane,maydonoz
Öğlen:1,5 kır pidesi küçük olanlardan (normalde öğle yemeğimi 12 de yerim amaa bugün hastanede olduğumdan 2 de ancak yiyebildim en normal bunı bulabildim)
Akşam:1 tabak taze fasulye+yarım kase yoğurt
Su:3 lt
Spor:halim kalmadı kızlar spor yok ama kendimce ip atlamaya çalışcam birazdan kendime gelince :)
evet canım anesteziden çıkamadım bir süre ayılmaya başlayıncada nefes alamadım deli gib başımı sağa sola atmaya başladım geri acile aldılar ay çok kötüydü kızımda olmamıştı oğlumun doğumunda oldu evet canım taş var ama malesef buyuk doktor yeri çok kötü yerde kırıp alırsak her yere dağılır düşürdüğünü düşürürsün düşüremediğin bir sürü yerde yine buyumeye başlar dedi ameliyatla bir seferde alalım dedi ..Anestezimi sıkıntı oldu canım?ameliyatı genel anesteziylemi.yapacaklarki?taş vardı gibi hatırlıyorum net olmasada.Bazı taşları titreşimle filan kırıp düşürüyorlarya sana o olmuyomu canım?gerçi sen araştırmışsındır eminimde
bende şimdi geldim bacım yürüyüşten sofra kurdum aradada oturup cevap yazıyorumYeter ki anamdan gelsin kilolar
Ben sahsen sana 200 ceza yazmak istedim bu menuye:)nilsub uyuma kiz meydani bos birakma dedik bana yolculukta ceza yazdiriyosun
Genel anestezi çok sıkıntı yaa bende burun ameliyatı oldum,anestezinin etkisini çok uzun sürede attım ,bende kendime geldiğimde ölüyorum sanmıştım.Doğumda neden genel anestezi yaptılarki canım yaa sezeryanda lokal yapmıyorlarmı?senmi tercih ettin yoksa.Bende şimdi ameliyattan filan korkuyorum bi daha ol deseler çok zor ikna olurum haklısınevet canım anesteziden çıkamadım bir süre ayılmaya başlayıncada nefes alamadım deli gib başımı sağa sola atmaya başladım geri acile aldılar ay çok kötüydü kızımda olmamıştı oğlumun doğumunda oldu evet canım taş var ama malesef buyuk doktor yeri çok kötü yerde kırıp alırsak her yere dağılır düşürdüğünü düşürürsün düşüremediğin bir sürü yerde yine buyumeye başlar dedi ameliyatla bir seferde alalım dedi ..
Canım bu hafta menülerime 1500 ceza bile yazılırda bu hafta için affınızı istemiştim ben aslında cuma gününden.İnanki yediğim hiçbişeyden keyif almıyorum mecbur ayakta durmak için yiyorumYeter ki anamdan gelsin kilolar
Ben sahsen sana 200 ceza yazmak istedim bu menuye:)nilsub uyuma kiz meydani bos birakma dedik bana yolculukta ceza yazdiriyosun
yyookk bacımmm asdasgfasahfşaka bi yana avatarındaki resim senin elinmi hatun o ne yüzük öyle kızzzzzz.............
tamam istemezsen gelmemyok bacım ben istemem seninle tırstım
200 ip atla canım cezan var üstüne kendinde ekle ekleye bildiğin kadarKızlar iyi akşamlar offf 4 gündür yoktum sanki aylardır size yazmıyorum gibi hissettim ve çok rahatsız oldum.Yazılanları okudum kızlar.Bu 4 günde ne yaptın derseniz inanın ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyorum seçme şansım olmadı,çok keyifli yemek yemedim ama biraz kalorili şeyler yemek zorunda kaldım galiba.Neyse bu haftalık yapabileceğim bişey yoktu.15 i gibi regl olucam onunda stresi binince bu haftaki sıkıntılar dahada büyüdü gözümde.
Ben bugünün menüsünü paylaşayım bari :)
morordek @kollontai nilsub
Sabah:1 dilim tb ekmeği+1 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,nane,maydonoz
Öğlen:1,5 kır pidesi küçük olanlardan (normalde öğle yemeğimi 12 de yerim amaa bugün hastanede olduğumdan 2 de ancak yiyebildim en normal bunı bulabildim)
Akşam:1 tabak taze fasulye+yarım kase yoğurt
Su:3 lt
Spor:halim kalmadı kızlar spor yok ama kendimce ip atlamaya çalışcam birazdan kendime gelince :)
yok ordekım yok onun bugun derdı benleydı karıkalarımı begenmedı mıllete sıra gelmedı bendenYeter ki anamdan gelsin kilolar
evet ben istemiştim sordular ama genel olsun korkuyorum pek görmek istememiştim ama fena oldum..Genel anestezi çok sıkıntı yaa bende burun ameliyatı oldum,anestezinin etkisini çok uzun sürede attım ,bende kendime geldiğimde ölüyorum sanmıştım.Doğumda neden genel anestezi yaptılarki canım yaa sezeryanda lokal yapmıyorlarmı?senmi tercih ettin yoksa.Bende şimdi ameliyattan filan korkuyorum bi daha ol deseler çok zor ikna olurum haklısın
yok bacım ben bi bahçeme maydonoz dere otu falan ekiyorum o kadar ..tamam istemezsen gelmemama benım gıbı datlus bı hatunu tanımak ısterdın bence.. laf aramızda ben de karadenızlıyım demıstım senın bag bahce var herhalde gelır yardım ederdım bılırım her ısı..ama sen bılırsın..gelme dersen gelmem..ben senı uzaktan da severım sevgılıajgdahgdfah ay dur kanallar karıstı bu sana olmadı bacım
Kapıdan kovsanız bacadan gelırım uleenn benden kurtulamazsınız
Oyle demw ama bana yaaa.... hdef 79.9 olsun eni sonu 79 olcam ben
Ben cok begendim bunlari, eline saglik
Ha bak onu dogru dedin iste kendi beceriksizliginizyaşmış falan hep bahane. Biri yemez yemez sonra gider 4 tane eti puf yer, otekisi gider ara öğünsüz yapamiyorum der goturur bademleri muzları, sonra da "kilo veremiyoruz"! Alla alla neden acaba?!
hayır seninki kötüde benimki nasıl iyi oluyor ikiside aynı gördümde senin kadar üç kağıtçısını görmedim valla
diyende anasına gider 60 kilo olup gelir kendileri sütten çıkma ak kaşık ya
burda söylenicek lafmı bu densiz
btlbetul betüş bu deli yakında kapımıza dayanır haberin ola vardı bir dizi çocuk ne derlerse hemen atlayıp iddaya giriyodu özge de öyle demekki bi karikatür eski dedik hatun işi gücü bıraktı çıkartma yapmış la bizi buda nasıl bir cins deliyse artık
Deli deliyi görünce comagini saklarmis sizinki o hesap oldu simdikapınıza dayanmam ama bigun tanismak isterim herkesle
betüş çok sever netten tanışmaları testereli kelepçeli falanolmazsan döveriz bak... kaç haftadır aynı terane benim gibi yalancı çıktın sende ::)))
pabuç dili bir kuş türüüüü hımmm..... enteresan...
ama o iyidi bana iyi laf sokamamış :)))
bak bu iyidi bu da sana kapak olsun mor leylak :)))
heee bu olmadı demi :))
psikopat mı diyosun ayyy ben korkarım......
yoooo yooo yooooo........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?