- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.841
günaydın kızlar
çok mutluyum bugün pazarları benim kabusumdu. çünkükayınvalidem hep haur işi yapar o gün ve ben hamur işinden vazgeçirdim ve bu pazarı çok güzel atlattım. sadece spor yapamadım pazar günü ama haftada 1 gün tatil olur herhalde. ama yürüyüşümü yaptım yarım saat bile olsa.
oğluşumla tiyatroya gittik harikaydı. 6 haftada 1 yeni oyun geliyormuş yine gidicez inşallah çok sevdi paşam orayı. yukarı aşağı öğrendik. hızlı yavaş öğrendik rüzgar nasıl eser onu öğrendik. yağmuru öğrendik falan. çok mutluyduk pazar günü.
mersacım çok üzüldüm herkes buna benzer şeyler yaşıyor okul hayatında. ben de yaşadım ve biz de sınıf öğretmenimiz vasıtasıyla çözdük olayı rehber öğretmeniyle görüşmen iyi olacaktır eminim zaten diyetisyene de başlayacakmışsınız tekrar toparlanır yavrucak inşallah. okuldan almak çözüm değil bence her okulda hayatının her anında böyle kişilerle karşılaşacaktır. amaç çocuğumuza özgüven kazandırıp bu olaylarla nasıl başa çıkılacağını öğretmek olmalı bence. ayrıca kızın ve senin için yeni bir dönem başlayacak gibi geliyor bana. eski halinizi bilmem ama ergenliğinin başında böyle bir konuda birlik olmanız bence ilerde daha sağlam bir ilişkininzin olacağını gösterir.
dün duramadım tartıldım tıka basa toktum ve sularımı içmiştim yine de bi 300 gram daha eksilmiş. inşallah bu hafta daha güzel olacak kendimi bırakmadım diye kendimi tebrik ediyorum. kaydirigubbakcemile5
ay bende anca geldim..fisfisfis
doktorlar ne yapiyor biliyormusun bebegim? greve gidiyorlar ..alkisalkisalkis yarin grev varrrrrrr.
kimse hasta olmasin ha!!!!
bugün sabah bir kahve sekersiz sütsüz..
standart kahvalti. arada bir ayva öglen 3 tane lahana sarmasi bir bardak yogurt. ara iki mandalin
aksam ince bir dilim balik fileto pancar salatasi yarim dilim ekmek.
simdi iki mandalin yerim artik.
canım saolasın bu gün hepinizin kafasanı şişirdim ama bana o kadar iyi geldiki burdaki konuşmalar üzerine diyetisyeni aradım randevu aldım .yarın okula gidecem tabi beni okulda görecekler inşallah daha sert tepkiler vermezler merveye ama ben öncelikle yapmam gerekeni yaptım ve annesini aradım gel yazıları gösterim bir çözüm bulalım bu işe dedim fakat ilgilenmedi artık iş boyutunu aştı şu saatten sonra yapmam gereken öğretmenleriyle konuşmak .kesinlikle kıskançlık var ama her kıskanan böylede yapmazki bu direk en zayıf noktadan vurmuş bide saygısız dün facebookta konuşmaya akıl vermeye çalışıyorum bana bir cevaplar yazdı ağzım açık kaldı .
iyiki varsınız hepinizi çok ama çok seviyorum......
günaydın kızlar
çok mutluyum bugün pazarları benim kabusumdu. çünkükayınvalidem hep haur işi yapar o gün ve ben hamur işinden vazgeçirdim ve bu pazarı çok güzel atlattım. sadece spor yapamadım pazar günü ama haftada 1 gün tatil olur herhalde. ama yürüyüşümü yaptım yarım saat bile olsa.
oğluşumla tiyatroya gittik harikaydı. 6 haftada 1 yeni oyun geliyormuş yine gidicez inşallah çok sevdi paşam orayı. yukarı aşağı öğrendik. hızlı yavaş öğrendik rüzgar nasıl eser onu öğrendik. yağmuru öğrendik falan. çok mutluyduk pazar günü.
Arkadaşlar bu arada bir konuya değinmeden yine geçemiyeceğim..
Tombili arkadaşımız elektra ve serzenishten sonra gelmesine rağmen çok daha fazla ve kaliteli yorum yapıyor herkesin dikkatini çekmiştir..
...
bende bir haftadir yersiz bir gerginlik yasiyorum arkadaslar..sakinlesmek icin herseyi yapiyorum ama olmuyor.. reglim yeni gecti.. rutin yorgunluk ve herkeste yasanabilicek sorunlarin disinda ozel bir problemimde yok..ama 1 haftadir inanilmaz bir bas agrisi ve sinir var... cok basit bir sey icin saatlerce kiziyorum cene yapabiliyorum( nefret ederim bundan (
yillar önce dövüs sporlariyla ilgili bir sporu tanitiyorlardi tv de adamin soyledikleri dikkatimi cekmisti.. ve hemen kagida not almisim .. o kagidi buldum gecenlerde
atese suyla yaklasin diyor...su gibi olun .. suyun asamiycagi engelller yoktur..önüne taslarla engel konulasa dahi suyun bir sekilde aralarindan sizdigini..zaman zaman yön degistirmemiz gerektigini.. o yon olmuyorsa farkli yonler denememiz gerektigini... ve herseyin herkesin bir parcamiz oldugunu dusunup daha affedici olmamizi fln .böyle kucuk notlar almisim .. ben yazma konusunda iyi degilim .. ahh konusabilseydik ne güzel anlatirdimkaydirigubbakcemile3 biriniz gelip yeeeettterrrrrrr diyip eliyle agzimi tutardi eminim kaydirigubbakcemile3
ay birde dünümü bugunumu yazayim
dün sabah : 1 yumurta,kk peynir ve yogurtla sunta
ögle: 3 sosis ve bir dilim ekmek
aksam : 1 adet fistik ezmeli ve az cikolatali krep
bugün
sabah: etimek ve yogurt
ögle:corba ve diyet biskuvisi bikac tane
aksam salata ve firinda tavuk (yiycem)
ablacım valla sana bravo sen başladınmı tam başlıyosun .aaa o zaman yarın tahlilleri yaptıramıycaz bende kızıma yarın okula geç gidersin tahlilleri yaptırırız demiştim hiç aklıma gelmedi grev olduğu..
bende bu gün yediklerimi yazim.
sabah 1 ince dilim kepek ekmek 1 parça peynir domates biber
ara öğün 1 tane portakal
öğle 1 kase sebze çorbası
ara öğün 2 tane petibör bisküi ve 2 tane kuru kayısı
akşam 1 kase sebze çorbası ve 2 kaşık yoğurtlu ıspanak yarım dilimden az ekmek .
günaydın herkese,
eşim az önce işten geldi yattı uyudu ben de kahvaltımı aldım bakınıyorum. arkadaşım hastaneden cıktı bugun ona gidicem eve. canım çok sıkkın, hava çok soğuk.. böyle işte..
günaydinlarrrrrrr. bende okula gelir gelmez burayi actim. bijom benden önce gelmis..
mersa hayatim senin yediklerin bendende az olmus..sporda yapiyorsun masallah biz bu isi halledecegiz allahin izniyle bu yil..
cikolatam anneannene allah rahmet eylesin canim.. kayinvalidende yakinda gider güler yüzünü eksik etme.. ben kayinvalidemi cok severim. ilk baslarda anlasmazliklarimiz oldu. ama bir baktik ikimizinde yapisi karakteri ayni. bir telde iki canbaz hesabi.. birbirimizi kesfedince cokta sevdik kaynastik. arada bir telefon acsam ikimizde aglamaktan bogulur konusamayiz okadar özleriz birbirimizi.. benim annemde cok erken öldü belki o yüzden bilemem. ama herkes yerini konumunu bilirse anlasmak cok kolay..olumunekankayizsmile
ay sorma ablam ya hemde ne hayallerkaydirigubbakcemile3bikinilere he?
oy oy ne hayaller kuruyordun bikinilere bakarak.boshayallersmile
bende cok hayaller kuruyorum bu günlerde haydi hayirlisi..bilmiyorumkismile
totomun altina inmeyen kisa bodyler. sabah kalkinca kapanmayi degilde sikligi amacliyan seyler bulup giymek..herseyden önce elagant bir bicimde bacak bacak üstüne atmayi hayalliyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile32000.ci mesajim yuhhuuuuuuuuuu öylesine yazdim ilgilenmeyin..aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?