Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman tekrar hoşgeldin aramıza diyelim bende Nilgün kaptan yardımcısıyım şubat 15 katıldım takıma 84kilo ile şuan 74 kiloyum 33yaşında 2çocuk annesiyim senin yaşın kaç benim boyumda 1.60 çok şükür arkadaşlarım sayesinde 10kilo verdim :) doğumlarımda kilo aldım bende...:) şuan dışardayım eve geçince bol bol sohbet ederiz....
Hahaha kızlar dışardayım ara ara bakıyorum 1sayfa bile atlamamış ben yokken ne sıkıcı burası .....:)

Ay kizlar ya bir program bulmusum 12 haftalik degisim programi, katya diye geciyor; internette degisimlere bakarsaniz dudaklariniz ucuklar. Normalde parali bu pdf ama benim elime gecti bir sekilde :) Isteyene gondereyim ama baya zor :)

Geçmiş olsun kızım yaa neden sıkça mide sorunu yaşıyorsun sen zaten zayıfsın spor da yapıyorsun maden suyu iç her gün mineral kaybın mı oluyor acep..
yahu bugun bikinili foto cektim, kendimi cok begendigimi soyleyemeyecegim

benim midem hassas; bakalim neler olacak.

Hos buldum yardimci kaptaniyem:) ben de 32 yaşındayım. Doğumlardan pek kilom kalmadı. Tek sorunum yememi kontrol edememek. Bundan sonra da o olmayacak inşallah...

ay tabii ki seve seve, ben de baya gaza geldim :)

Valla ben de pis gaza geldim. Dün akşamki baskül buluşması kabus gibiydi...

sen en iyisi mezun olunca da buralarda takil :)

Ay kizlar ya bir program bulmusum 12 haftalik degisim programi, katya diye geciyor; internette degisimlere bakarsaniz dudaklariniz ucuklar. Normalde parali bu pdf ama benim elime gecti bir sekilde :) Isteyene gondereyim ama baya zor :)
Tatlım kayla itsines mi acaba bahsettiğin.ben geçen yıl bakmıştım ama çol zor biraz kondisyon gerekiyor öncesinde.sen yapabilirsin rahatlıkla brnce :) ne değişimler var ama dimi bende biliyorum.

ay sorma canım ben de kara kara ramazan da sporu napsam diye düşünüyorum.. gün içinde yapsam bayılır kalır mıyım diye korkuyorum.. tecrubelıler bı ses edın bakem ramazan da napıyodunuz sız??
Valla ben bu zamana kadar hicbir ramazanda diyet yapmayan biri oldugum icin pek faydam olmayabilir ama senin yerinde olsam aksam iftardan sonra yapardim sporumu. Hem iftarda yediklerini yakmana yardimci olur diye dusunuyorum
Hosgeldin Burcu, ben de diger kaptan yardicisiyim:) ben de bu takimdan nisan basindan mezun oldum ve mezun olmama rağmen buralardayim cunku ozellikle abur cubur yememi kontrol edemiyorum senin gibi simdi yarindan itibaren yeniden menu yazmaya baslayacagim ornegin cunku 1.5 ayda 1 kilo aldim bile
Buranin motivasyonu iyi geliyor bana da :)

Yarın başlıyoruz değil mi rakibem.

Yok kiz neresi tehlikeli. Alıştık artik biz. Ayrica. Cumaya atisacam senle. Bugun bir biraktim ki kendimi sorma yedim. Amma psikolojik olarak cok rahatladim. Nedendir bilmem. Dun evde bos bos dolandim agladim durdum. Depresyona mi giriyorum ne dedim. Reglinin de etkisi olabilir. Ya da yeni ev alismak kocam yogun çalışıyor. Goremiyorum. Kiz betus evliyim ama kocami goremiyorum ki. Allah eksikligini vermesin tabiki. 1 ay da 15 gun evde 15 gun yok bunlar mesai saati tabi eee bide ek gorevler var spora gidiyor falan bana kalan ner 8 10 gün galiba...
yoksam koca hasretimden mi depresyona girdim anlamadim....
cok konuştum fazla uzatmayayim yahu

Kizlar ben cok pis mideli bir kadinim yahu. Dunki ruh halimle bugun saldum kendimi.menu yazsam olmaz yazmasam olmaz utaniyorum yaaa napcam ben bilemedim simdik...
en iyisi 1 uyarimi alayim oturayim..

Kizlar persembeden pazara kadar yatili misafirim var benim.bilginiz ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…