- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.761
O zaman tekrar hoşgeldin aramıza diyelim bende Nilgün kaptan yardımcısıyım şubat 15 katıldım takıma 84kilo ile şuan 74 kiloyum 33yaşında 2çocuk annesiyim senin yaşın kaç benim boyumda 1.60 çok şükür arkadaşlarım sayesinde 10kilo verdim :) doğumlarımda kilo aldım bende...:) şuan dışardayım eve geçince bol bol sohbet ederiz....Bu arada ben Burcu. 1.65 boyunda, 62.5 kilo, evli, 2 çocuk anası, çalışan bir bayanım. Daha önce 2 kere bu yarışmaya katıldım, 2sinde de başarıyla mezun oldum. Hedefim 55 olmak. Birlikte kilolarımızı keyifle veririz inşallah. ..
ay tabii ki seve seve, ben de baya gaza geldim :)Ex rakibem yine rakibem olur musun? Bir iki hafta ödemlerimi atayım, haksız rekabet olmasın
Geçmiş olsun kızım yaa neden sıkça mide sorunu yaşıyorsun sen zaten zayıfsın spor da yapıyorsun maden suyu iç her gün mineral kaybın mı oluyor acep..ay bilmem ki anca sabah geldim kendime, gece kalkip cikardim falan zaten.
yahu bugun bikinili foto cektim, kendimi cok begendigimi soyleyemeyecegimGeçmiş olsun kızım yaa neden sıkça mide sorunu yaşıyorsun sen zaten zayıfsın spor da yapıyorsun maden suyu iç her gün mineral kaybın mı oluyor acep..
O zaman tekrar hoşgeldin aramıza diyelim bende Nilgün kaptan yardımcısıyım şubat 15 katıldım takıma 84kilo ile şuan 74 kiloyum 33yaşında 2çocuk annesiyim senin yaşın kaç benim boyumda 1.60 çok şükür arkadaşlarım sayesinde 10kilo verdim :) doğumlarımda kilo aldım bende...:) şuan dışardayım eve geçince bol bol sohbet ederiz....
Hahaha kızlar dışardayım ara ara bakıyorum 1sayfa bile atlamamış ben yokken ne sıkıcı burası .....:)
ay tabii ki seve seve, ben de baya gaza geldim :)
sen en iyisi mezun olunca da buralarda takil :)Hos buldum yardimci kaptaniyem:) ben de 32 yaşındayım. Doğumlardan pek kilom kalmadı. Tek sorunum yememi kontrol edememek. Bundan sonra da o olmayacak inşallah...
Valla ben de pis gaza geldim. Dün akşamki baskül buluşması kabus gibiydi...
Tatlım kayla itsines mi acaba bahsettiğin.ben geçen yıl bakmıştım ama çol zor biraz kondisyon gerekiyor öncesinde.sen yapabilirsin rahatlıkla brnce :) ne değişimler var ama dimi bende biliyorum.Ay kizlar ya bir program bulmusum 12 haftalik degisim programi, katya diye geciyor; internette degisimlere bakarsaniz dudaklariniz ucuklar. Normalde parali bu pdf ama benim elime gecti bir sekilde :) Isteyene gondereyim ama baya zor :)
Valla ben bu zamana kadar hicbir ramazanda diyet yapmayan biri oldugum icin pek faydam olmayabilir ama senin yerinde olsam aksam iftardan sonra yapardim sporumu. Hem iftarda yediklerini yakmana yardimci olur diye dusunuyorumay sorma canım ben de kara kara ramazan da sporu napsam diye düşünüyorum.. gün içinde yapsam bayılır kalır mıyım diye korkuyorum.. tecrubelıler bı ses edın bakem ramazan da napıyodunuz sız??
Hosgeldin Burcu, ben de diger kaptan yardicisiyim:) ben de bu takimdan nisan basindan mezun oldum ve mezun olmama rağmen buralardayim cunku ozellikle abur cubur yememi kontrol edemiyorum senin gibiBu arada ben Burcu. 1.65 boyunda, 62.5 kilo, evli, 2 çocuk anası, çalışan bir bayanım. Daha önce 2 kere bu yarışmaya katıldım, 2sinde de başarıyla mezun oldum. Hedefim 55 olmak. Birlikte kilolarımızı keyifle veririz inşallah. ..
Yarın başlıyoruz değil mi rakibem.Valla ben bu zamana kadar hicbir ramazanda diyet yapmayan biri oldugum icin pek faydam olmayabilir ama senin yerinde olsam aksam iftardan sonra yapardim sporumu. Hem iftarda yediklerini yakmana yardimci olur diye dusunuyorum
Hosgeldin Burcu, ben de diger kaptan yardicisiyim:) ben de bu takimdan nisan basindan mezun oldum ve mezun olmama rağmen buralardayim cunku ozellikle abur cubur yememi kontrol edemiyorum senin gibisimdi yarindan itibaren yeniden menu yazmaya baslayacagim ornegin cunku 1.5 ayda 1 kilo aldim bile
Buranin motivasyonu iyi geliyor bana da :)
Evet rakibem yarin baslayalimYarın başlıyoruz değil mi rakibem.
Tamm ben hazırladım kendimiEvet rakibem yarin baslayalim
Antepli yi ne yapcan bacım?Kızlar antepli olan var mı aramızda??
Antep'in yemekleri çok harika yaa :)))Antepli yi ne yapcan bacım?
kız bak ben söyleniyom ediyom ama çözümler arıyom... bi şekilde ucundan tutuyom... sende artık dön aramıza pleasee....
ayyy hiç beceremem böğğk....
bende timsah bakışlı kadın....
minimum 4 ben hafta içi gündüz açım diye yazmıyosam bundandır.
bak bildi...
hadi bak bu cumaya en çok kim vercek bakalım hadi gapışıyok... bak kaç haftadır oyalıyon beni....
spor olsun...
tembel teneke....
ayyy sorma 4 mil yaparken ha bire saate bakıyorum....
bayat....
ayy ben polislerden tırsarım silahlı adam tehlikeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?